#40 Emin Bayram

Pozsiyon hatası potansiyelini bir kenara bırakarak bugünkü oyununu beğendim. Sırıtmadı.

Tebrik ederim müthiş oynadı, maçtan önce herkes Emin den korkarkan o çıktı bu maçı gol yemeden tamamlamamızı sağladı

Ben beğendim bugün nelson kadar oynadı hem de daha iyi dikine pasları var daha hücum yönünü düşünüyor oyunun şanssız biraz gol de atacaktır

Bence ozandan daha dengeli oynadı bugün ozan çok fuleli bir stoperdi tipi de düzgün güçlü fizikli iç sahada kritik müdahalelerde ön plana çıktı taraftar için de bir sevinç kaynağı olmuştu ama eminin bu takımda ön plana çıkması çok daha zor zaten ligin en az gol yiyen takımıyız

Ben beğendim bugün nelson kadar oynadı hem de daha iyi dikine pasları var daha hücum yönünü düşünüyor oyunun şanssız biraz gol de atacaktır

Bence ozandan daha dengeli oynadı bugün ozan çok fuleli bir stoperdi tipi de düzgün güçlü fizikli iç sahada kritik müdahalelerde ön plana çıktı taraftar için de bir sevinç kaynağı olmuştu ama eminin bu takımda ön plana çıkması çok daha zor zaten ligin en az gol yiyen takımıyız
bugun nelsonuda etkisiz buldum cok bekledi rakibi kesici hamleleri yapmadı

19 yaşında potansiyelli bir oyuncu fizik açıdan da iyi.. çöp yapmaya çalışanlar ikilisine masaj yapsın...

İyi oynadığı maçta dahi eleştiriyorlar. 19 Yaşında çocuğun üstüne bu kadar gidilmez. Üstüne koyarak ilerleyecektir. Hata yapabilir. Kimse yaptığı işi hata yapmadan öğrenmemiştir. Destek olalım, sahip çıkalım. Şu haliyle iyi bir rotasyon oyuncusu bizim için.

İyi oynadığı maçta bile 2 tane çok basit çalım yedi birinde bomboş kaçırdılar. Gol olmadığı için pek dikkat çekmedi.

yediği çalımda çaresiz kaldı.

ama onun haricinde temiz oynadı.

tabi orada golü yesek işler değişebilirdi onu da söylemek lazım. net pozisyonda birbirlerini bozdular

valla beni mosmor etti tıpaları taktı, defansif olarak aponun yarısı kadar caydırıcı olmasa da ayakları temiz. büyük takım stoperi için çok önemli.

bugün de 1-2 pozisyon hatası dışında kusursuz oynadı.

Oynadikca daha iyi hale geliyor. Simdi anlasiliyor Okan Hoca'mizin neden Emin'de israrci oldugu. 19 yasinda boyle kritik ve gergin macta kusursuz oynadi neredeyse.

bugun nelsonuda etkisiz buldum cok bekledi rakibi kesici hamleleri yapmadı
Bence emin daha ön plana çıktı çünkü hep sağ kanattan geldiler diğer kanatta Boey resmen duvar ördü Emine çok iş düştü nelson çok rahattı o yüzden kendini lucio salıp çalım ata ata rakip sahaya daldı birkaç kez

Geri
Üst Alt