#40 Emin Bayram

2012'de Ujfalusi-Servet-Gokhan Zan'in yanina 4.stoper alinmadi Semih cikti. Gecen sezon Maicon-Serdar-Ahmet'in yanina 4.stoper alinmadi Ozan cikti. Simdi de 3 stoper ve Emin var. Transfer yapmamamizin daha hayirli olacagini dusunuyorum.

2003lü potansiyeli tercih edecegimize 1991li yeteneksizi tercih ediyoruz.

2012'de Ujfalusi-Servet-Gokhan Zan'in yanina 4.stoper alinmadi Semih cikti. Gecen sezon Maicon-Serdar-Ahmet'in yanina 4.stoper alinmadi Ozan cikti. Simdi de 3 stoper ve Emin var. Transfer yapmamamizin daha hayirli olacagini dusunuyorum.

İşte ben de onu düşünüyordum da..Geldi hayırsız:red:

Nasıl desem, bu oyuncularla beraber Fatih Hoca antreman yapıyor illaki eksiklikleri olabilir fakat Semih Kaya kadarda mı oynayamazlar. Bu kısma takılıyorum. Eğer öyle ise bu çocuklardan bana göre beklentiye girmeyede gerek yok. Altyapı filan diye sızlanmayada gerek yok.

Şu çocuk hazırlık maçlarında gerekse bazı lig maçlarında oynadı gayet derli topluydu yaşına rağmen, bence şansı hak ediyordu.

Burda kaldığın hergun daha geriye gideceksin
Sana hiç şans vermeyecekler.

Git kendini kurtar.
Sakın ola sözleşme yenileme.

Git kurtar seni yeğen

Belçika / Hollanda yı tavsiye ederim.

Ali Ece: "Emin Bayram için bir Türk, iki tane yabancı elit scout arkadaş raporlarını benimle paylaştılar. Ozan Kabak'tan bile daha iyi olabilecek 1-2 özelliği var."

Emin Bayram bencede Ozan Kabakdan daha büyük bir potansiyel

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Ben pek emin degilim ama saglam maclarda gormek lazim. Fakat Emin de duran toptan cok gol atacak gibi

Alt yapiyi izleyen arkadaslar ozan kadar iyi degil diyor

Ravil Tagir Leipzig istiyormus. Fenerde istiyormus ama türkiyede kalmayi düsünmüyormus.

Genc yasta bir sezon 2.ligde performans göstermek bile öyle takimlarin seninle ilgilenmenle yetiyor. Gelecek sezon forma sansi bulursa darisi basina. Ondanda iyi para kazanabiliriz.

Ozan dan daha iyi olacak diyenler bunu neye dayanarak söylüyorsunuz.

Kac macini izlediniz.

Geri
Üst Alt