#40 Emin Bayram

ortasahasız bi takım için cok iyiydi

Once helal lan 11 bile oynar dedirtti. Sonra hatasi kendi mentalini de etkilemis olacak ciddi tereddut ettirdi. Duzenli oynayacagi bir Super Lig takimina gitmeli bulamazsak cikmaya oynayan 1. Lig takimi da olur

Rotasyon olmaz beyler 19 yasindaki savunmaci yedekte durarak bir sey ogrenemez stoper en az rotasyon yapilan bolgedir ayrica. 3 tane stoper yeterli bu cocugu dorduncu yapmak gunah olur Avrupa'da olsak mac sayisi fazla olsa neyse

Duzenli oynamaktan baska sekilde tecrubelenemez cunku goze batan yanlari hep oynadikca duzeltebilecegi seyler. Yine de dogru takima kiralamak da cok onemli acele etmeyelim

luyindama kalacaksa denayeri alalim sacma sapan adamlara bonservis vermeyelim stoperde. emin takimda olmali kesinlikle.

kiralik veriyoruz adamlarimizi oynatmiyorlar daha da geriye gidiyor.

kiraya vereceksek oynatma sarti ve geri cagirma eklenmeli ama ben kiraya vermez oynatirdim

Her türlü rotasyona girmeli

Nelson Apo Emin ve bir stoper daha yeterli

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Işık Kaan denenmeli. O sol ayağını da kullanabiliyordu diye biliyorum hem. Olursa sol stoperde Abdülkerim - Işık Kaan Arslan, sağ stoperde Nelsson - Emin Bayram ikilileri ligi her türlü götürür her türlü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bırakın da hata yapsın adam. bütün maç ne pozisyonlar kesti, bi tane de hata yapsın. Allah kulu bu hata yapacak bi zahmet. Gayet iyi bir başlangıç yaptı.

Bu tarzı ile bildiğin Can Arat gibi görünüyor çok itici. Derhal traş olmalı

Biraz baktım seviyesine max yalçın ayhan olur

Yinede alpaslanlara para ödetmesin kafi

Bu çocuk baya iyi oynuyor ya. Olgun bir topçu gibi. Biz hala defans arayalım gol atamıyoruz anasını satiyim

sag-sola attığı uzun paslarını beğendim

Geri
Üst Alt