#40 Emin Bayram

Emin kötü Abdülkerim iyi diyoruz ama galibiyetlerde Emin'in olduğu maçlarda geliyor baya ilginç bir durum bu.

bi bayram gitti diğeri geldi

Kötü değil iyi oynadı ama risk almayı seviyorsa hızlı olması lazım aksi taktirde gene top kaybı yapıyor.

Weghorst eşleşmesinde gol ikram ettiğini görür gibiyim. Diagne ile olan pozisyonu ve maç içindeki rahat görüntüsü rahatsız edici

emin çok riske giriyo ve fizik olarak henuz hazır değil lig için.eren paşahan ve hasan turanı bekleyecegiz mecbur.onlar tatmin edecek

Biraz üstünde çalışılsa kendini geliştirebilir. Hemen öldürmeyin adamı.

sorloth gibi zorlar muhtemelen weg. hem emin için hem de bizim için kötü olur. ross oynamalı bence bjk maçında...
Her ne kadar Ross'un maç eksiği olsa da denenebilir bence, katılıyorum. Berkan oynayacak o zaman?
Birde okan hoca böyle bir değişikliğe gider mi? Büyük ihtimal iyi oynadığını düşündüğü Emin'e ilk oynattığı maçtaki gibi tekrar şans verecek :/

Yav durun daha 19 yasinda super ligde 2mi 3cu maci mi ne. Bir gecen sezon surekli pttde oynadi. Hemen çullanmayin cocgunun ustune. Gayet iyidi. Tabi arada danylik yapmasa cok daha iyi olur

Her ne kadar Ross'un maç eksiği olsa da denenebilir bence, katılıyorum. Berkan oynayacak o zaman?
Birde okan hoca böyle bir değişikliğe gider mi? Büyük ihtimal iyi oynadığını düşündüğü Emin'e ilk oynattığı maçtaki gibi tekrar şans verecek :/
Gitmez bence ama mantıklı geldi diye yazdım. Emin altyapıdan yetiştiği için çok olumsuz konuşmak istemiyorum ama aldığı sürelerde kendisini pek iyi bulmadım(zamanla gelişir umarım) Hava toplarında boyuna rağmen etkisiz kalıyor bu maç çok göze batmasa da alanya ve konya maçında baya problem olmuştu. Weg gibi hava hakimeyeti yüksek bir futbolcu karşısında baya zorlanır yani aşikar. Ross için yapılan analizlerde en çok hava topu performansını övmüşlerdi. Wege karşı mutlaka rossla başlamalıyız diyorum ama senin de dediğin gibi okan hocanın böyle bir değişiklilk yapacağına inancım yok
+
Mertens varken 10 kişilik takıma karşı bile üstünlük kurmakta problem çekiyoruz top ayağımızda daha az kalıyor topu daha geç alıyoruz. Bugun çıktıktan sonra maç değişti. Bence kesik yemesi gerekiyor artık. Bu maç rossu oynatmak için abdülkerim döndükten sonra da hucuma dinamizm katmak için yerini başka birine devretmeli artık

Bazen bos yere hat yapiyor. Top kendindeyken, bunu kesmeli, yoksa iyi.

Üstüne gittiğimizden değil, geleceğini düşündüğümüzden dolayı oynamamasını istiyoruz Eminin. Olası Beşiktaş yada bir diğer büyük maçta yapacağı hataya bakar bu taraftarın onu harcaması.
Bir sezon süper lig de düzenli oynasa hem fiziğini geliştirebilir, hemde oyununu(Umarım). Hatta ikinci yarı kiralık gönderilebilir düzenli oynayacağı bir takıma. Metehan-Ross'un hertürlü götürür

Henuz 11 icin hazir degil. Yerine daha iyi ve tecrubelisi oldugu icin beklenmeli ancak sure verilmeli. Bir de cok sert ve dengesiz oynuyor bununlu birlikte gereksiz bir ozguven var. Yeteneklerini daha iyi bilip daha dengeli olmali. Yasindan oturu cok ustune gitmeye gerek yok. Umarim cok daha iyi olursun ama suan yetersiz. Idare ediyor.

eksigi cok , abdulkerimin cezasi ins 1 maca iner

Weghorst eşleşmesinde gol ikram ettiğini görür gibiyim. Diagne ile olan pozisyonu ve maç içindeki rahat görüntüsü rahatsız edici
Diagne pozisyonu demişsiniz de diagne karşısında hava topu vermemiş ve ikili mucadelelerde de üstünlük kurmuş emin. 1 pozisyon üzerine çok takilmamak lazim.

Gitmez bence ama mantıklı geldi diye yazdım. Emin altyapıdan yetiştiği için çok olumsuz konuşmak istemiyorum ama aldığı sürelerde kendisini pek iyi bulmadım(zamanla gelişir umarım) Hava toplarında boyuna rağmen etkisiz kalıyor bu maç çok göze batmasa da alanya ve konya maçında baya problem olmuştu. Weg gibi hava hakimeyeti yüksek bir futbolcu karşısında baya zorlanır yani aşikar. Ross için yapılan analizlerde en çok hava topu performansını övmüşlerdi. Wege karşı mutlaka rossla başlamalıyız diyorum ama senin de dediğin gibi okan hocanın böyle bir değişiklilk yapacağına inancım yok
+
Mertens varken 10 kişilik takıma karşı bile üstünlük kurmakta problem çekiyoruz top ayağımızda daha az kalıyor topu daha geç alıyoruz. Bugun çıktıktan sonra maç değişti. Bence kesik yemesi gerekiyor artık. Bu maç rossu oynatmak için abdülkerim döndükten sonra da hucuma dinamizm katmak için yerini başka birine devretmeli artık
Yapacak birşey yok, kendi geleceği açısından, az hatalı oynayacağı bir maç olur umarım. Bahsettiğin gibi hem temaslı oyunu oynayamaması, hemde hava toplarındaki tuhaflıkları Weghorstu çok rahatlatacak :/
Ross'un hava toplarında etkili olduğu konuşuluyordu gerçekten. Temaslı oyunu nasıl? Onu pek göremedim, dikkatte edemedim açıkcası kupa maçında.
-
Mertens konusunda etkisiz ve beklenilen performansı alamadığımızı düşünüyorum bende. Ama Sergio dışında birşeyleri deneyen tek oyuncumuz(Torreira-Keremi de çıktığımızda elde sadece Rashica-Sergio kalıyor). Ben en azından bir süre daha çıkan kadronun (ön tarafın) aynı kalması taraftırıyım. Ama Mata'yı, Berkanı her maç rotasyonda kullandığımız bir takımı görmek istiyorum, vazgeçmeden önce.
Bugün Ilerde pres ile kaptığı ve Rashica'ya attığı pas çok değerliydi bence.
Ama Beşiktaş maçı özelinde Berkanın iyi bir tercih olacağını düşünüyorum ben. Ikinci yarıda Mertensi kullanabilirdik. Ama söylediğin gibi bunları konuşmamız nafile, Hoca'nın üzerinde büyük bir baskı var, sosyal medyayı da takip ettiği çok belli ve etkileniyor. Böyle bir değişikliği yapabileceğine bende inanmıyorum maalesef

Geri
Üst Alt