#40 Emin Bayram

İyiydi genel olarak ama ölçü değildi o maç o performans yanıltıcı olabilir. Oynatacaksak zar atıp gelmeden önce vaat ettikleri için oynatacağız
Yeteri kadar şans aldı Emin ve bile bile lades diyip oynatırsa sonuçlarına katlanacak artık hoca.
Ilk oynadığı maç sonrası cezası biten Abdül yerine tekrar oynatması da büyük hataydı ve yine aynı hatayı yapacak gibi.

Bugün beklediğimden iyiydi ama rakip çok tırttı. Kaç defa değindiğim çalım olayını bugün yine yaptı. Bir stoperde en nefret ettiğim huydur çalım denemesi. Bunu Marcao için de söylüyordum hep. Çalım denemek sana mı kaldı ya.

Beşiktaş maçında kendisine hiç güvenmiyorum maalesef. Keşke Abdülkerim'e sadece bir mav ceza verselerdi ama özellikle Beşiktaş maçında oynayamasın diye bilerek 2 maç verdi haysiyetsizler.

Bugün beklediğimden iyiydi ama rakip çok tırttı. Kaç defa değindiğim çalım olayını bugün yine yaptı. Bir stoperde en nefret ettiğim huydur çalım denemesi. Bunu Marcao için de söylüyordum hep. Çalım denemek sana mı kaldı ya.

Beşiktaş maçında kendisine hiç güvenmiyorum maalesef. Keşke Abdülkerim'e sadece bir mav ceza verselerdi ama özellikle Beşiktaş maçında oynayamasın diye bilerek 2 maç verdi haysiyetsizler.
Halı saha nasıldı üstad
Kac golün var

Çocuğun toplasan 5 maçı yok biraz sabırlı olmak lazım.Ama benim gördüğüm en büyük hatası ders çıkarmaması oldu aynı hatalara devam ediyor topla gereksiz oyunu bırakmalı kendine fazla güveniyor..

İyidi diyenleri anlamak zor. Tank gibi ağır diagne bile geriden gelip ayağındaki topu aldı geçti ve orta yaptı. Diğer rakip oyuncu topukla gol atacam sevdalısı olmasa 1-0 geriye düşüp belki de verecektik maçı.

Sadece bu maç olsa hatatır derim ama her maç en az 1-2 kez direk sonuca etki edecek hata yapan stoper olmaz. Metehan bundan çok daha sağlam bir oyuncu

Abdulkerimin cezasi dusmezse tinercilerle maca Ross ile cikar kaleye Okan'i koyardim yada illada Muslera'da israr edilcekse, orta sahaya Berkan'i koyar, Mertens'i yedege alirdim. Ross'u gormemis olsak Emin oynasin derdim ama Ross daha iyi gorundu.

Weghorsta karşı Ross ile oynamak daha mantıklı.

Genç oyunculara şans verilmesine devam edilmeli.
Ozan kadar potansiyelli ve güven vermiyor olabilir ama stoper dediğin tecrübe kazandıkça gelişir.
Ayrıca kornerlerde çok iyi kafa vuruşuna çıkıyor.
Birde savunma da şimdilik riskli hareketler yapmadan sadece topu bir an evvel uzaklaştırmaya çalışmalı.

bizim icin degerli bir oyuncu kendini gelistirirse para kazandirir bize , su an biraz elinde bomba dolasir gibi hareketleri ile korkutmuyor degil ama ozan da boyleydi semih de boyle.

metehan ise daha kendinden emin bir profil cizdi benim gozumde.

Geri
Üst Alt