#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

İzleyenlere eziyet ediyor biz hala sağ ayaklı stoper bakıyoruz hiç bir zaman anlamayacağım, adamın vadesi doldu. Biz de yedekte olmaz çünkü oynamadıkça hazır olması mümkün değil bu cüssede adamın dönüp Konya'da futbolu bırakmalı.

Maçın en sonunda galiba bir olumlu müdahelesi var

ilk yarıda BERBAT - çıkışlarda kanat oynar gibi defansı düşünmeyerek toplar - zırt pırt dikine uzun toplar..

bugün en kötülerden biriydi - gerçi tüm takım kötüydü

hantal da
hantal stoperler de epey efektif defans yapabiliolar

bu adam formasyon sahibi değil
defansif sorumluluk yok, alan bilgisi yok, oyun nasıl gelişiyor görmüyor/anlamıyor

tek yapabildiği atağa çıkıp kafa vurmağa çalışmak

fulbekleri de çökertiyor ortasahayı da. acilen kurtulmalıyız

tek hamlesinde başarılı olamasa zaman zaman yakalıyordu artık yakalayamıyor,
topla birlikte uzuyordu artık uzayamıyor,
pasları hiç fena değildi veya uzun topları artık atamıyor,

+sı kalmadı neredeyse,

acilen kurtulamayız ki artık kalan maçlarda oynayacak mecburi, başka bir stoper alabileceğimizi de sanmıyorum ki gelsin apo'yu kessin.

2 sene sonunda geldiği nokta inanılmaz gerçekten..Serie A'dan talipleri çıkan adam adanademirdr bile oynayamayacak duruma geldi

Abi çok aşırı kötüydün bugün ya. İlla Ahmetcan falan mı alalım yani

Pozisyon süzme ve hızı felaket kötü.
Uzun bir top atılınca topun nereye gideceğini kestiremiyor avantajlı olduğu pozisyonda dahi rakibe kaptırıyor pozisyon avantajını.
Jakops sol stoper oynar dönünce umarım yada sol ayaklı sağlam stoper alıp abdül yedek olmalı şu anda en zayıf halka takımda

bırak şu ayılaşma işini ...

+ 7 +8 kilo almışsındır kesin şişeceğim diye

Çok üzülüyom haline

Takımda en sevdiğim adamlardan biri geldiğinden beri

Çok istiyodum gelmesini de

Palomino'ya benzetiyodum iyi zamanki haline

Düşüşü de Palomino gibi aniden oldu

Kontratı seneye bitiyor, uzatmak gibi bir saçmalık yapmaz bu işbilmezler inşallah.

Yeni sezonda Apo yerine mutlaka ama mutlaka yeni bir as stopere ihtiyacımız var.

normalde takımın en büyük probleminin kale ve Kaan olduğunu düşünürdüm fakat bu arkadaşı gördükçe diğerleri melek gibi gelmeye başladı.

rakipler maden buldu arkasına atılan her top pozisyon oluyor. uzun atıyorlar hava topu da alamıyor rakip vurup indiriyor. geniş alanda iyice ağırlaştı, pozisyon takibi de zayıf gelen topun nereye düşeceğini ongoremiyor. eskiden çıkışları iyiydi şimdi onda da batırıyor, attığı uzun toplar zaten rakibe hediye. şu aşamada net bir stoperle upgrade edilmesi zaruri önem arz etmektedir.

Hava topu mücadelesinde ayakları yere yapıştırıcıyla yapışmış gibi sanki, kafa toplarında sıçrayamıyor bile. Gelen giden rakip hava topunu üstünden vuruyor, kendi vurdukları da sıçramadan vurduğu için saçma sapan yerlere gidiyor. Hantallığı ve yavaşlığı zaten malum

Hala cok gereksiz yerlerde öne cikiyor ve pres yapiyor. Sonra arkasi bombos!!

Torreira bir bu iki. Su pres isini daha zekice yapmalari lazim.

Kontratı seneye bitiyor, uzatmak gibi bir saçmalık yapmaz bu işbilmezler inşallah.

Yeni sezonda Apo yerine mutlaka ama mutlaka yeni bir as stopere ihtiyacımız var.
Acaba sezon sonu elimizden mi cikarsak diye dusunuyorum da bilemedim.

Eyup meyup 2-3 milyon vermez mi buna.

Yazin umarim Arabistan veya Rusyadan hem onun icin hem bizim icin güzel bir teklif gelir ve yollariz. Arkasina atilan her top rakibimizi pozisyona sokuyor gibi geliyor bana. Üstüne o sanki stoper degilmis gibi her firsatta öne cikmak istemesi beni irite ediyor. Sözlesmesindeki opsiyonu cekelim ve sezon sonu satalim

Bitik durumda maalesef

Bize sol stoper lazım

Opoku fln kim oluyosa artık birini alsınlar

Nelsson'un yerine kesilmesi ve satılması gerekilen isim bu adamdı. Geçen sezonun sonuna doğru bir sakatlık yaşadı, sonrada bir daha geri gelemedi.

bu hala bizde mi oynuyor

images

9-10 aydır bildiğimiz abdülkerimden eser yok. yaşı da 30 oldu. 5-10 milyon euro civarı talibi varsa sezon sonu vedalaşmak gerekiyor.

Geri
Üst Alt