#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Ulan sana laf edeni allah çarpar

İki tane çizgiden çıkardı bunların dışında bir tane de net bir müdahalesi daha var yapamasa gole gidiyordu az li

O sarıyı gereksiz gördün ama apo

Ulan sana laf edeni allah çarpar

İki tane çizgiden çıkardı bunların dışında bir tane de net bir müdahalesi daha var yapamasa gole gidiyordu az li

O sarıyı gereksiz gördün ama apo

o müdahale öncesi kağnı gibi kalıp rakibe fırsat veren de apo .. gerçekten hayretle okuyorum yorumlari

Uzun aradan sonra iyi. Bizim adımıza açık ara maçın en iyisiydi ilk yarı.

Ezbere laf edenlere gülüyorum sadece.

o müdahale öncesi kağnı gibi kalıp rakibe fırsat veren de apo .. gerçekten hayretle okuyorum yorumlari

Sen hayretle okumaya devam edeceksin bence çünkü bakış açında problem var

apo her zaman ağırdı ama orda o müdahaleyi yapması değerliydi sonuçta kaçırmadı adamını

İlkyarı apo adına tek olumsuz hareket gereksiz sarı karttı

Rakibi 3 metre geriden çıkıp Apoya fark atıyor sonra beyefendi yere yatıp eliyle top kesince çizgiden 3.Topunu çıkarmış oluyor..

Bu ağır vasıta bu takımdan kovulmadıkça takım bol bol gol yemeye devam eder. Nefretimsin

Ağır vasıta araçları senden çabuk hızlanıyor

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acerbi gibiydi bugün

Kendisini bulması iyi olur bize lazım çünkü

Ne kadar skandal bir formu olsa da Cuesta Muesta gibi adamlara bel bağlayacağıma kendisine bel bağlarım

Rakip hucumculari savunamayacak kadar agir oldugundan kisa yolda Muslera'nin arkasinda konumlanmayi seciyo. Cizgiden iki top cikarmasi mac boyu icinden gecildigi gercegini degistirmez.

İş makinesi mobilitesinde bir herif, yanından öyle bir koşuyorlar ki rakipte mbappe mi var diyorum

Sezon boyunca vasatı aşamadın ama bugün 8 yemediysek sayende oldu. Eh ne diyelim buna da şükür.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarı Nesta, 2. Yarı kadayıf olmuş Nesta gibiydi.

Ama yanımda Kaan ve o yeni gelen stoper dışında heryerde oynayamaya müsait Kolombiyalı olsa bende çıldırır salardım.

Bugün eleştirilecek son adam yedirdiği gole rağmen.

Bekler büyük sıçtı sara büyük sıçtı her yerden geldiler apoda haliyle ağır adam çok kötü maç oldu bizim için

Bu adamla 3'lü oynarsak şampiyonluğu veririz

4'lü oynarsak da Eren Elmalı ve Apo ikilisi ile yine veririz

Sanchez-Cuesta oynasa yine canlı bomba

Lemina-Sanchez-Cuesta ile üçlü deneyelim bari o da tutmazsa zaten elveda

Geri
Üst Alt