#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Skorda büyük katkısı var pozitif anlamda diyorum 7-1 falan olmasını önledi bence hele 2 müdahelesi çok kritikti.

Evet ağır ama takımdaki en büyük problemler sıralamasında ilk 3’e girmez, fiziki kapasitesine göre iyi oynuyor. Yine de üçlü sistemde Jacobs dönünde sol stoper yapmaktan başka çare yok. Yoksa bugünkü gibi Apokerim arkası hep müsait durumunu yaşamaya mahkumuz. Gerçi bugün Bekokerim arkası müsait gibi oldu, allahtan sağdaki Akintola anadolu takımı topçusu çıktı.

sene sonu yollayin bu vasati da. hele o 3uncu gol rezalet. insanda azcik pozisyon bilgisi olur. o yaptigini amatorde yapmazlar

Berbat bir stoper, zaten stoperligi berbat da, her topu uzun dikmesi daha da zarar veriyor

bu stoper rotasyonunda bence pamuklara sarmak gerekiyor , elde baska adam mi var
Cuestanin yaninda Maldini var , Apo bi sakatlanirsa o zaman goruruz anyayi konyayi

Kaan veya Cuestaya kalirsak aliriz babayi

Bu heriften bıktım ben. Bukadar oyuncuyu bu hoca için heba ediyoruz
Oturup uğraşşam sırf geçen seneden beri abdülkerim’in uzun vurup rakibe hediye ettiği rakibinde o topu bizim savunma arkasına hızlıca gönderip gol attığı en az 15-20 gol çıkarırım.

Yani koca Galatasaray kulübünde şunları analiz edecek 1 tane bile adam olmaması hainlik başka bir şey değil

Oturup uğraşşam sırf geçen seneden beri abdülkerim’in uzun vurup rakibe hediye ettiği rakibinde o topu bizim savunma arkasında hızlıca gönderip gol attığı en az 15-20 gol çıkarırım.

Yani koca Galatasaray kulübünde şunları analiz edecek 1 tane bile adam olmaması hainlik başka bir şey değil
Adam çıktımı ileri gidiyor birde geride dönmüyor. Defans arkasına her top pozisyon olur mu ya. Rakip Barcelona gibi oluyor bizle oynarken hiçbir hamle yok takımda.

Ben bu adamı affedemiyorum bu hezimetlerden sonra. Gerçi ben geçen seneden beri söylüyordum da neyse.

Öyle bir uzun top atıyor ki, topun ilk yere değdiği yer aut çizgisinin 5 metre önü.

oyunun rezilliğindeki en büyük etken burada yatıyor. Galatasaray neden 2.5 senedir set oyunu oynayamıyor işte cevabı burada
Futbol romantiklerinin ayağı iyi stoper beklentisi nedeniyle ortaya çıkan saçmalık işte burada. Kalecisinden stoperine hiç kimse asli görevi ile değil, ayağının iyi olup olmaması ile ilgilenir oldu. Sonuç savunma yapmayı bilmeyen sözüm ona ayağı iyi stoperler ile yenen 54 gol... Nelsson gibi anadan doğma savunmacı adamlar beğenilmez, niye ayağı iyi değilmiş. Savunmacı adam yaptığı savunmayla değil, attığı pas ile değerlendiriliyor. Buyursunlar izlesinler o müthiş savunmadan pasla çıkışları.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt