#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Şuan formda değil Az maçında iyiydi fakat yerli olduğu için yaptığı iyi işler hiç görülmeyip sürekli hatası aranıp kötüleniyor. Şımarıklık ve yabancı hayranlığı başka bir şey değil.

Milyon Yuro harcarken aklına gelmemiş mi hocanın bir tane sol ayaklı stoper almak. İlla yıldız kovalayacak.

sol ayaklı iyi kalecilik yapan stoperr mi?

ben kaleye giden topu kesmesini istemiyorum, benim istediğim daha rakip atak oluşmadan sol stoperim gitsin ve o pozisyonu bozzsun.

yaptığı iş ekstra mı evet? ama bu takıma fayda değil zarar getirir! bırak golü niye engelliyorsun zaten top kaleciyi bile geçmişse o golü çoktan yemeyi hakketmişsindir.

sol ayaklı iyi kalecilik yapan stoperr mi?

ben kaleye giden topu kesmesini istemiyorum, benim istediğim daha rakip atak oluşmadan sol stoperim gitsin ve o pozisyonu bozzsun.

yaptığı iş ekstra mı evet? ama bu takıma fayda değil zarar getirir! bırak golü niye engelliyorsun zaten top kaleciyi bile geçmişse o golü çoktan yemeyi hakketmişsindir.

Levent Mercanin bile Apodan iyi sol stoper oynaması can sıkıyor.. İnanılmaz bir düşüş yaşadı bu sezon

Levent Mercanin bile Apodan iyi sol stoper oynaması can sıkıyor.. İnanılmaz bir düşüş yaşadı bu sezon
hayretle izliyoruz üstat
1739797347995.webp

Muslerayla kendisini mevki mi değiştirsek acaba ikiside daha iyi olur gibi:dd

Yerine 100 yaşındaki kahvaltıcı Eşref Amcayı koysak bundan iyi stoper oynar

Evet bugün iyi ama bir daha abdülkadir ömüre kafa vurdurursa fikrimi değiştiririm

Koskocaman alkışlar, 5 metreye pas atamadığın için..

Yani yoruma bile gerek yok. Nefes alsa zarar takıma o hale geldi

Geri
Üst Alt