Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.406
- 3.125
- 2.118
Şuan formda değil Az maçında iyiydi fakat yerli olduğu için yaptığı iyi işler hiç görülmeyip sürekli hatası aranıp kötüleniyor. Şımarıklık ve yabancı hayranlığı başka bir şey değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Unutmuştum bu açıklamayı. Kiev maçından sonra söyledi sanırım sonrasında Adana maçını saymıyorum 5 maçta 7 gol yemişiz :dBundan sonra hiç gol yemicez açıklamasını unutamıyorum yav.
sol ayaklı iyi kalecilik yapan stoperr mi?
ben kaleye giden topu kesmesini istemiyorum, benim istediğim daha rakip atak oluşmadan sol stoperim gitsin ve o pozisyonu bozzsun.
yaptığı iş ekstra mı evet? ama bu takıma fayda değil zarar getirir! bırak golü niye engelliyorsun zaten top kaleciyi bile geçmişse o golü çoktan yemeyi hakketmişsindir.
hayretle izliyoruz üstatLevent Mercanin bile Apodan iyi sol stoper oynaması can sıkıyor.. İnanılmaz bir düşüş yaşadı bu sezon
Yav hiç yemesek bile o nasıl bi açıklamadır abi yavUnutmuştum bu açıklamayı. Kiev maçından sonra söyledi sanırım sonrasında Adana maçını saymıyorum 5 maçta 7 gol yemişiz :d