#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Kendini hala nesta zannetmesi daha komik. kötü olduğunun bile farkında değil muslera gibi

Son anlara doğru bi pozişın var

Top ortada kaldı hatta berkanın kontrolündeydi bu aldı topu sürmeye çalıştı ve kaptırdı,os varken stoper topu bırakır ve mevkisine döner

Evladım sen laftan anlamıyomusun bak ağır konuşucam artık

2 senedir bin kilosun sağına soluna dönemiyosun,işin acı tarafı yaptığın vücut kofti kimle omuz omuza girsen yeri sen öpüyosun,ileriye çıktığın her topu kaybediyosun

Okan korkuyo bir şey diyemiyo diye disiplinsiz disiplinsiz takılıyosun 2 senedir ama yettin artık

Geçirdiği sakatlığın ne olduğuna baktım; en önemlisi galiba geçen yıl Ocak ayında yaşadığı 24 günlük ''Kısmi kas kopması''. Neresi koptuysa o tarihten beri bildiğimiz Abdülkerim performansını bir türlü yakalayamadı maalesef.

Yaz transfer döneminde Yasin Özcan' ı bu yüzden çok istemiştim, şu an için stoper ve bek rotasyonuna katılırdı, zamanla da as futbolcumuz olabilirdi; istenseydi 5 milyon civarına biterdi. Aston Villa bonservisini aldı galiba; 18 yaşında bu fizik ve profesyonel maç tecrübesine sahip adamı bırakmazlar tabii.

Akşama defans ApoKerim'e emanet. En çok formda olması gereken isim.

Bu hafta partiye de katılmadı. İyice dinlenmiştir. Akaşama zımba gibi olmalı.

IMPARATORRRR IMPARATORRRR IMPARATORRRR ABDUUULLKERIIIIIMMM
IMPARATORRRR ABDULLAH KERİM IMPARATORRRR ABDULKERIMMM

Çizgiden çıkardığı ilk top dışında bir bok yapmadan berkanla birlikte patır patır sictigi maç ovulmesi gerçekten inanılmaz ..

2. Topu da bir zahmet çıkarsın yuvarlanarak geldi top..

Çizgiden çıkardığı ilk top dışında bir bok yapmadan berkanla birlikte patır patır sictigi maç ovulmesi gerçekten inanılmaz ..

2. Topu da bir zahmet çıkarsın yuvarlanarak geldi top..
2. topta cuesta vuruyor yavaslıyor top

Böyle stoperlik m olur, her uzun top arkaya adam kaçırıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt