#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

cl'de "önde oynamak" hatalı bir oyun tercihi eyüp ağbi ben nacizhane onu demek istemiştim. sanchez ve yanına alacağımız müstakbel yeni stoperimiz saatte 90 km hız yapabilen bir stoper de olsa, o oyun anlayışıyla yine trajik skorlar alırız muhtemelen.

ha yine de hızlı stoper alalım tabiki, ona da hemfikiriz. illa cl maçlarında abdül oynasın da demiyorum.

"Bardakçı lig için ideal stoper olabilir, yıl içerisinde 6 - 7 gol de atabilir" demişsin ya, hah ben de onu diyorum zaten. fazlasını demiyorum. aslında birçok noktada hemfikiriz.

sadece "sol stoperimizde apo var diye cl'de ölürüz biteriz" argumanı biraz fazlaca "her şeyi apo'ya bağlamak" gibi geliyor bana. onu demek istiyorum.
"90 km hız yapabilen bir stoper de olsa, o oyun anlayışıyla yine trajik skorlar alırız muhtemelen." bu bir ihtimal denemeden bilemeyiz, kaan ve apo'nun bireysel hatalarını çıkarsak bugün burada okan hocanın rolantiye almadığı oyun anlayışını belki burada övüyor olurduk. Bireysel hataları bu kadar küçümseyip takım oyununa yıkmakta bence çok mantıklı değil veli hocam. Ben şunu sorucam apo ile morinho interi futbolu oynadık diyelim full otobüs taktiği napıcaz 90 km hız yapabilen bir hucum hattına karşı oyunu tutabilecez mi soru basit aynı mantık tam tersine çevirelim.

"90 km hız yapabilen bir stoper de olsa, o oyun anlayışıyla yine trajik skorlar alırız muhtemelen." bu bir ihtimal denemeden bilemeyiz, kaan ve apo'nun bireysel hatalarını çıkarsak bugün burada okan hocanın rolantiye almadığı oyun anlayışını belki burada övüyor olurduk. Bireysel hataları bu kadar küçümseyip takım oyununa yıkmakta bence çok mantıklı değil veli hocam. Ben şunu sorucam apo ile morinho interi futbolu oynadık diyelim full otobüs taktiği napıcaz 90 km hız yapabilen bir hucum hattına karşı oyunu tutabilecez mi soru basit aynı mantık tam tersine çevirelim.
yok yine anlatamadım.

süper hızlı stoper alalım diyorum zaten. cl'ye de apo ile çıkmayalım mümkünse. sadece apo burada yazıldığı kadar kötü bir oyuncu değil, her sene de asgari katkısını veriyor. böyle oyuncular da lazım. onu diyorum sadece.

oynadığımız oyun gegenpressin absürd bir varyantı gibi, bir ara cl seviyesinde bile rakip yarı sahada en çok top kazanan takım idik

mesela abdulk BAYERN DEPLASMANINDA rakip ceza sahası civarında musialanın ağzına basıyordu, bunu apokerimin tercih ettiğini sanmıyorum

bu sebepten velinin söylediği gibi tüm ihaleyi abdule yıkmak yanlış, daha atlet bir stoper ihtiyacımız olduğu doğru

neticesinde biz en hızlı stoperi tutup getirsek bile geride 50 metre alan verdiğimiz senaryoda bu sekansları yaşamamız muhtemel

yok yine anlatamadım.

süper hızlı stoper alalım diyorum zaten. cl'ye de apo ile çıkmayalım mümkünse. sadece apo burada yazıldığı kadar kötü bir oyuncu değil, her sene de asgari katkısını veriyor. böyle oyuncular da lazım. onu diyorum sadece.
Yok! Eksiği olan çok kötü, iyi olan dünyanın en iyi oyuncusudur bizim millete göre. Gri asla yok.

Modern toplumun en büyük kanseri; ya siyah, ya beyaz yorumlar.

cl'de "önde oynamak" hatalı bir oyun tercihi eyüp ağbi ben nacizhane onu demek istemiştim. sanchez ve yanına alacağımız müstakbel yeni stoperimiz saatte 90 km hız yapabilen bir stoper de olsa, o oyun anlayışıyla yine trajik skorlar alırız muhtemelen.

ha yine de hızlı stoper alalım tabiki, ona da hemfikiriz. illa cl maçlarında abdül oynasın da demiyorum.

"Bardakçı lig için ideal stoper olabilir, yıl içerisinde 6 - 7 gol de atabilir" demişsin ya, hah ben de onu diyorum zaten. fazlasını demiyorum. aslında birçok noktada hemfikiriz.

sadece "sol stoperimizde apo var diye cl'de ölürüz biteriz" argumanı biraz fazlaca "her şeyi apo'ya bağlamak" gibi geliyor bana. onu demek istiyorum.

Esasen sadece bizim için değil, 1 - 2 takım haricinde tüm takımlar için geçerli önde oynamanın hata olduğu.. İçerde oynadığımız 3 - 3 lük Manu maçı örneğin.. 2. Yarı Manu forvetleri becerikli olsaydı 3 - 6 gibi bir skor görebilirdik.. Keza içerdeki Bayern maçı..

Bunun yanı sıra biz hiç bir zaman oyunu tutmak mantığı ile oynayan bir takım olmadık.. Özellikle de Okan Hoca zamanında.. Suyun karşı tarafındaki eziklerin, Portekizli çingeneyle yapmaya çalıştıkları bu.. Adamlarda sayabildiğim kadarı ile 5 i yabancı 7 tane stoper var..

Herşeyi Apo ya bağlamak demeyelim de bu oyun anlayışı ile takımın en zayıf halkası Apo diyelim.. Tabi şu an ki kaleci ve sağ bek eksiklikleri ile beraber..

Çok önde kaldığı için eren arkasina adam kaçırdı 2.yari.yunus da yardıma gelmeyince

Muhtemelen ereni de köhne döndürür.helal olsun ye

yine atıyodu golünü

sezonu normalde çok daha kötü açardı, en iyi sezon başlangıcını yaptı bizdeki

Barış'a bağırması gereksizdi

Bilerek mi yaptı adam sanki
kaptan + böyle bi insan

şakası falan yapılıyor ama takımdaki yerli yerliler, başta yunus + apo ve buradayken kerem bunlar barışlan hiç anlaşamıyor

barış da zaten yabancılarla takılıyor antrenmanlarda fln. mertens varken sürekli onla takılıyolardı. eren anlaşıyor tek barışlan

kaptan + böyle bi insan

şakası falan yapılıyor ama takımdaki yerli yerliler, başta yunus + apo ve buradayken kerem bunlar barışlan hiç anlaşamıyor

barış da zaten yabancılarla takılıyor antrenmanlarda fln. mertens varken sürekli onla takılıyolardı. eren anlaşıyor tek barışlan
Evet fotolarda bile gözükmüyor yerli tayfa ile, bağı yok. Yazmak istemedim bunu da bu olaylar bu düşünceleri destekliyor işte.

Pozisyon gazıyla mimik yaparsın da bildiğin bağırdı yav. Tam tersi olsa Barış oralı bile olmaz pozisyon icabı der.

Performansı iyi bu arada ona lafım yok.

Evet fotolarda bile gözükmüyor yerli tayfa ile, bağı yok. Yazmak istemedim bunu da bu olaylar bu düşünceleri destekliyor işte.

Pozisyon gazıyla mimik yaparsın da bildiğin bağırdı yav. Tam tersi olsa Barış oralı bile olmaz pozisyon icabı der.

Bir Barış kolay yetişmiyor rtaş

Apo'yu da böyle seveceğiz

Pembe dizi senaryosu yazmaya gerek yok. Her maçta olan şeyler bunlar. Kaan da Mertens'e bağırıp duruyordu.

1 pozisyonda davinsonun arkaya harika kademe yapti kirmizi kart oncesinde

Geri
Üst Alt