İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.734
- 4.059
- 1.278
"90 km hız yapabilen bir stoper de olsa, o oyun anlayışıyla yine trajik skorlar alırız muhtemelen." bu bir ihtimal denemeden bilemeyiz, kaan ve apo'nun bireysel hatalarını çıkarsak bugün burada okan hocanın rolantiye almadığı oyun anlayışını belki burada övüyor olurduk. Bireysel hataları bu kadar küçümseyip takım oyununa yıkmakta bence çok mantıklı değil veli hocam. Ben şunu sorucam apo ile morinho interi futbolu oynadık diyelim full otobüs taktiği napıcaz 90 km hız yapabilen bir hucum hattına karşı oyunu tutabilecez mi soru basit aynı mantık tam tersine çevirelim.cl'de "önde oynamak" hatalı bir oyun tercihi eyüp ağbi ben nacizhane onu demek istemiştim. sanchez ve yanına alacağımız müstakbel yeni stoperimiz saatte 90 km hız yapabilen bir stoper de olsa, o oyun anlayışıyla yine trajik skorlar alırız muhtemelen.
ha yine de hızlı stoper alalım tabiki, ona da hemfikiriz. illa cl maçlarında abdül oynasın da demiyorum.
"Bardakçı lig için ideal stoper olabilir, yıl içerisinde 6 - 7 gol de atabilir" demişsin ya, hah ben de onu diyorum zaten. fazlasını demiyorum. aslında birçok noktada hemfikiriz.
sadece "sol stoperimizde apo var diye cl'de ölürüz biteriz" argumanı biraz fazlaca "her şeyi apo'ya bağlamak" gibi geliyor bana. onu demek istiyorum.

]
[emoji[emoji6