#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

O nasıl pastı la öyle.Hani bam güm şişirirsin adamın önüne düşer asist olur anlarım da adam bildiğin lampard pası attı stoper haliyle bi tık ağır olmasa Marcao'dan daha iyi stoper olurmuş

Neden sarı kart görüp cezalı duruma düşmediğini anlamadım. Ankaragücü maçında hakem bunu kovalayacaktır. Bugün temizlemesi, derbiye kafamız rahat girmemiz gerekirdi

Kritik öneme sahip 2-3 oyuncudan biri. Çok yemeye çalıştı koç artıkları ama hepsinin ağzına tıktı kral.

O nasıl pastı la öyle.Hani bam güm şişirirsin adamın önüne düşer asist olur anlarım da adam bildiğin lampard pası attı stoper haliyle bi tık ağır olmasa Marcao'dan daha iyi stoper olurmuş
Cogu stoper oyun görüsü ve pozisyon oyunuyla dengeliyor bunu hem okadar agir degil ki top sürüsünden belli oluyor.

bizdeki tek majör hatasını yaptığı giresun maçında da söylemiştim, gol yedirdiği dakikaya kadar sahanın en iyilerindendi.

aslında sezon başından beri bütün maçlarda iyi bir performans verdi. fakat son 2-3 maçtır kusursuz oynuyor. konyada maçlarını 90 dk izlemediğimden dolayı benim için sürpriz kutuydu. çok büyük bir marcao hayranı olarak yerini dolduracağından şüphelerim vardı.

fakat abdulkerim 15 maçta ligin en iyi stoperi olduğunu gösterdi. bence şuan performansıyla nelssonun bile önünde. gerçekten büyük bir transfer başarısı.

Boey ile birlikte takımın en iyi en formda oyuncusu

İcardi’yi saymıyorum çünkü o başka bir seviye kimseyle mukayese edilemez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cogu stoper oyun görüsü ve pozisyon oyunuyla dengeliyor bunu hem okadar agir degil ki top sürüsünden belli oluyor.

Savunma arkası atılan toplarda bi tık ağır kalıyo ve kalıplı bi oyuncu olduğu için bazı pozisyonlarda vücut dengesini iyi sağlayamıyo maalesef ama o da biraz genlerden gelen özellikler.Yerli oyuncudan zenci atletizmi de beklemek gerekiyor tabii

Savunma arkası atılan toplarda bi tık ağır kalıyo ve kalıplı bi oyuncu olduğu için bazı pozisyonlarda vücut dengesini iyi sağlayamıyo maalesef ama o da biraz genlerden gelen özellikler.Yerli oyuncudan zenci atletizmi de beklemek gerekiyor tabii
O nerdeyse her stoper icin gecerli. Marcao öyle kactane gol yedirdi. Avrupa maclarda birde. Orada önemli olan pozisyon alma.

Vallaha gole yakın stoperimiz çok fazla olmamıştı. Şansız şekilde toplarida girmedi kaleye. Ayağı ile attığı uzun pasları atabilecek sanırım Türkiye Ligi'nde yok.

Skora katkı veren ve defansif anlamda yeterli olan bir stoper. F/p açıdan muazzam transfer yapmisiz. 👍

Geri
Üst Alt