#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Sene başı başka bir takıma gitseydi ve bunun onda biri performans gosterseydi hasetimden catlardim. Takımımızın en kritik oyuncusu bana göre

Yatalım kalkalım nelsonla abdülkerim icin dua edelimki sakatlanmasınlar

tam anlamıyla bozkırın marcaosu. öyle önde oynuyor ki bugün adamını indirse sarı görecekti, indiremeyince az daha boş kaleye gol yedirecekti. yine de aynı marcao gibi bu adam da olmasa savunmadan hiç top çıkaramayacağız heralde, hele de torreira da yokken. bu stilde adam bu takımda kartsız bitirdiği her maç için ekstra bonus almalı. keşke az da aklı olsa diyeceğim de o da olsa avrupa'da top oynardı heralde.

ben bunun gibi enlemesine geniş bi topçu görmedim hiç 2 tane torreira veya kerem çıkar bundan. kg olarak muhtemelen 90a yakındır

o geniş enlemden dolayı çok güçlü ve çok ağır da değil

ben bunun gibi enlemesine geniş bi topçu görmedim hiç 2 tane torreira veya kerem çıkar bundan. kg olarak muhtemelen 90a yakındır

o geniş enlemden dolayı çok güçlü ve çok ağır da değil
+ gol olarak konuşursak yine çok net kaçırdı. bu tarz kaçırdığı sanırım 3 oldu çok net olan

rahat 4 gol sayısına ulaşabilirmiş

Maç başlığında biri KAZMA diyordu. Ya kazma görmemiş yada üzerine oynuyor demektir.

Ağa ben iyi oynadığında iyi kötü oynadığında kötü diyorum. Kendimce gördüğümü yazıyorum boşa kuruluyorsunuz
images - 2022-11-29T201452.868.webp

Geri
Üst Alt