#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Beyler ben bu haberi kafamdan atmıyom.Nevzat'ın haberi güvenilir mi değil bilmem ama böyle 1 haber var.Arabistan'dan 10 milyon euro teklif gelmesi bence normal.Kimlere ne teklifler geliyo bu transfer piyasasında..

İnandırıcı değil rtaş Araplar parayı Portekiz menajer çetesine ve tanınmış yıldızlara veriyor

Abdülkerim gibi bir cengaver bu teklifi hak eder ama gerçekleşmez bu olay

Palomino yerine Atalanta düşünüyordu bir ara, o gerçekçi ama onların vereceği para €7-8m olur en fazla

Beyler ben bu haberi kafamdan atmıyom.Nevzat'ın haberi güvenilir mi değil bilmem ama böyle 1 haber var.Arabistan'dan 10 milyon euro teklif gelmesi bence normal.Kimlere ne teklifler geliyo bu transfer piyasasında..

bu haberi apo yalanladı forumdakı arkadaşı vasıtası ile

Iki macda iyi degildi allahdan cezali duruma düstü talibi varsa bu maclardan sonra iki kere düsünür kendisini almaya

İnandırıcı değil rtaş Araplar parayı Portekiz menajer çetesine ve tanınmış yıldızlara veriyor

Abdülkerim gibi bir cengaver bu teklifi hak eder ama gerçekleşmez bu olay

Palomino yerine Atalanta düşünüyordu bir ara, o gerçekçi ama onların vereceği para €7-8m olur en fazla
Aynen kanks bana göre de 15 milyon euro fazla gibi geldi ama 8-10 milyon euroya satılabilir bu transfer piyasasında..

performansından bağımsız olarak bir huyunu değiştirmesi lazım

topu alıp boşluğa doğru sürerken devam etmekle pas vermek arasında kalıp kontrolü kaybediyor genelde. bundan vazgeçmeli

Şampiyonlar Ligi için olmayacağını bir kez daha gördük.

Sezon arasında yaşadığı sakatlıktan sonra 1 seviye geri gitti gibi maalesef. İnsallah topalar

Ilk macta yedigimiz golde cevre kontrolu hatasi var. Bu macta da iyi degildi. Hamleleri agir. Umarim gecirecegi kamp ile toparlanir.

Yavvv sizin de sağınıza Samet, solunuza Ferdi'yi koysalar, dünyanın en iyi stoperi de olsanız, sahanın ortasına bırakırsınız.

Sametle alakasi yok. Bosuna kandirmayin kendinizi. Abdulkerim malesef cok kolay calim yiyebilen bi oyuncu. Ronaldonin attigi bi calim var... yani herif resmen yuruyerek atti calimi. Depar bile atmadi.. gülmekten yarildim

İkinci yarıda 4-5 tane rahat topu direkt rakibe attı.

Çok geri gitti maalesef sakatlık sonrası, vücut yapısı zaten kalın daha da kalınlaşmış, hareketleri çok yavaş, bu hali ligde bile sırıtır şampiyonlar ligine yedek bile olmaz

Konyasporda iken alıcı gözle epey maçını seyrettim. Ağır gibi görünmesine rağmen gayet hamleli olması en çok dikkatimi çeken özelliğiydi. Zaman içinde biraz kalınlaşmasıyla birlikte, bizdeyken yine de ortalamayı tutturuyordu. Geçirdiği uzun sakatlık sonrasında ise 'hantal' sınıfına girmiş durumda. Bugünkü performansının da geçerli mazereti yok. Umarım bir an önce toparlanır; son iki sezon olduğu gibi yine vereceği katkıya ihtiyacımız var.

Fiziki yapısı hep dikkat çekiyor. Kulüpte uzman profesyoneller mutlaka gerekli çalışmaları yapıyordur. Enine bu kadar geniş futbolcu pek kalmadı artık bu seviyelerde...

karşında bir efsane varsa yaşı 39 da olsa o çalımı atar karşında messi de olsa atar.

Geri
Üst Alt