#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Bunun tek bir açıklaması var.. G.t kalkması.. Başındaki adamda gerçekleri yüzünde vurmayınca günden güne kötüye gidiyor..

Konya'dan gelen kendini İspatlamak zorunda olan Apo gitti.. Benim yerimi kimse alamaz diyen Hoca benim arkamda diyen Anadolu topçusu geri geldi..

Hocanın adamcılığı , bunların arsızlıgı..

sezom sonuna kadar yedek oturtmayan td falan degildir. abi her topu yanlis yere atar mi bi insan. birak orta sahaya. auta top atiyor herif. ileri pas atacagim detken ya taca ya auta top atmaktan bikmadinmi.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen senenin 2. Yarısı itibari leş atıyor düzeleceğide yok görünen köy kılavuz istemez salak değilsen 3 e 5e satarsın ama yönetimimiz kendi cebini düşünüyor

Ölmüş ağlayanı yok.

Çaylak Metehan oynasa bu kadar amatörce hatalar yapmaz herhalde.

berbat bi defans

hep öyleydi. takım sapıtık durumda iken kabak gibi ortaya çıkıor sadece

iyi bi orta sahayla apo'nun artıları en azından orta seviyede avantaj getirir. önünde böyle orta saha olunca 2009 meira gibi takılıyor adam. ha yabancı olsa bu defans kabiliyetiyle ben gönderirim ama yerli oyuncu olarak en azından 7-8'lik teklif gelmiyorsa her türlü tutulması kanaatindeyim.

yerli oyunculardaki kendini büyük yıldız sanma ve kibirden dolayı gevşeme olayı var bunda. mücadeleye girmiyor yürüyerek top oynuyor.

Yaptırdığı penaltıyı Bal Ligi topçusu yapmaz. kendini puyol ya da Ramos sanıyor! bir yerleri fena kalkmış anlaşılan

Sana kim topla dribbling işini öğrettiyse onu allaha havale ediyorum. Geçen sezondan beri topla çıkış yapıp, kaptırıp geliyor. Sen zaten kendini kabul ettirmişsin, yapamayacağın işlerle ne diye kendini sıkıntıya sokarsın ki. Olmuyor olmuyor işte zorlama artık.

Geri
Üst Alt