#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Millet kafasında bunu İtalya’da Almanya’da stoper hayal ederken kral Al Ahli civarları için hayal kuruyormuş. Yolu açık olsun.

Zaha ve Kerem’i bir nebze anladım ama Apo’yu anlamıyorum.

gecen , kendisi icin o civarlar dan gelen 5 $ gibi komik teklife - kulubumuzun haliyle olumlu bakmadigi soyleniyordu. ki,haklilar, hic teklif etmesinler daha iyi . abdulkerim ayrilmak istiyorsa kulubun cikarlarini da dusunmeli. tavsiyem budur nacizane.

saygi ve selamlar.

bizim ''sistem''de olduğundan da kötü görünen, günden güne değer kaybeden bi oyuncu. hala alıcısı varsa gitmesi iki tarafın da hayrına olur.

Şöyle düz bakınca güzel teklif var ise ayrılmasını ve yerine Emin Bayram veya Metehan'ın konulmasını beklersin. Zaten iki sene üst üste şampiyon olmuşsun. Devamlılığı bir yandan bu arkandaki apoletlerle değişime çevirme zamanı olmalı ki tahammül göresin. Yoksa başarısızlıkta sağlıklı dönüşüm ihtimali başa sarması açısından benzerlik taşımıyor.

Son düzenleme:
bir teknik ekip düşünün

futbolcusunun kas ve kilo durumunu takip edemiyor, futbolcusuna söz geçiremiyor

şanslı mı, başarılı mı bu teknik kadro?

yönetim yönetim olsa okanı vs dinlemez biz bu adamdan alacağımızı aldık, yaşı kemale erdi bu saatten sonra iyice ağırlaşacak para ederken satıyoruz diyip formayı emin'e vermeliydi.

o yüzden önümüzdeki sezon küfürler eşliğinde bedavaya kulüpten ayrılacaktır

Abdül öyle kolayca bırakılacak bir oyuncu değil. İki kere düşünmek lazım.

IMG_7792.png
Ta ocakta yazmışız aponun durumu. 8 aydır durumu iyi değil, hiçbir düzelme göstermedi. kesinlikle ayrılması gerekiyor. Euro 40’lara gelmişken yeni bir Selçuk inan sendromu yaşamaya gerek yok. Yasin Özcan kuşlara gitmeden apo-Yasin değişikliği şart

S. Moskova Kerem ve Kohn'e ek olarak Apo icin de teklif yapmış deniyor.

Kaynak: Tier sisteminizde nasıl pozisyonlaniyorlar bilmiyorum ama Evren Göz ve Ertan Suzgun isim belirtmeden son dakika diye verdiler haberi.

Emirhan topcuyu alsaydik gönderin derdim

Emin de gitti. Bu saatden sonra bizim beceriksizler yerini dolduramaz

Giderse yasin özcan'ı almamız şart.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Giresun maçındaki yaptığı hatanın dakikasindaki duruma geldi. 2 sene yok oldu. İnanılmaz hatalar yapıyor.

Geri
Üst Alt