#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Paşa maçında 1 ve 3. Gollerde hatalı. Bugün de sıçtı. Ha Osinhen'e attırdığı golü falan da Nelson hiç attıramıyor. Zaten sol stoperde oynayamıyor diye sağa çekip Davinson'u da bozuyoruz. Mecbur apo ile devam edecez ama napacaz bilmiyorum
Gol attırmayı biliyorsa kendisini kanat forvet yapalım çünkü savunmacılığı bilmiyor. Forvet gibi sahada takılıyor paşam

konsantre düşüklüğüyle 2 maçta 2 devre sonu golüyle bitecek maçları çevirtti. tek hata bunun değil, özellikle bugün golde günay'ın hatası, günay'ın en başta avrupa kupasında muhtaç hale gelmesinden sorumlu kaptan bozuntusu filan da en az kendisi kadar sorumludur ama sen de bu kadar uyuma be kardeşim. maaşını alırken oynadığın rakibe göre almıyosan herkese de aynı dikkati vermek zorundasın. siz kaçıp giden herifi takip edin diye prime mi bağlanacak rfs deplasmanı galibiyeti de.

Her mac 1 tane yediriyor en az momentumu rakibe vermekten baska bir halta yaradigi yok

Bu adamın maç içinde hareketlerini dikkatli izleyin. Bir stoperin yapması gereken 10 şeyden 9 unu yapmıyor. Sertlik yok, yakın temas yok, rakibi bozmak yok, ikili mücadele yok, hız yok, çeviklik yok, kafa topuna sıçramak yok. İleri çıkmak, top kaptırmak,hatalı pas, yerini boşaltmak bol var

Geldiğinden beri hep övdüm fakat uzun bir süre kulübeye.

İlk golde tamam adamdan kafa topunu alamadın ama niye avanak avanak bakınıp, depar atmayıp, adam koşmaya başlayınca koşmak aklına geliyor?

Tam toparladı derken yine dağıldı. Nelsson'da çok dengesiz. ikisinden biri toparlamalı yoksa stoper transferi lazım olacak.

Bu adam geçen sezonun ortasından beridir çoğunlukla kötü oynuyor. Bjk maçından sonra satardım net. bukadar ağır, etliye sütlüye dokunmayan yumuşak stoper mi olur. Maç içinde saçı bile bozulmuyor

Temel sorunun stoperlere çok fazla yük bindiren, her daim istim üzerinde olmalarını gerektiren oyun anlayışında olduğu konusunda ısrarcıyım. Defansta rakip oyuncularla 1-1 kalmanın oyun planı olduğunu söylüyor Hoca. 2-3 farkı bulduktan niye bunda ısrar edersin ki? O 1-1 mücadelelerden bazılarında -takım boyunu kısa tutamadığın halde Gegen Presde ısrar ettiğin için- oyuncun hata yapacaktır yahut rakip oyuncu ekstra hüner gösterebilir pekala.

Bugün Frankfurt 2-0 dan sonra bunu yapmayıp kendi alanını kapattı da ayıp mı etti, günah mı işledi mesela? Epey yüksek enerji koyan BJK yi pek de zorlanmadan yendi gitti o sayede.

Bireysel olarak geriye en çok giden isim kendisi. Topçulara çok fazla yüklenmek istemiyorum ama bu arkadaş hakikaten kötü durumda. Dün yenen ilk golde önce hava topunu alamadı, sonra da adamını yakalayamadı. Bu kadar aciz kalması kabul edilemez karşında Mbappe oynamıyor sonuçta.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takimin en kotusu net olarak bu fikrim bu yazdan beri hep ayni hic de degismicek ne paok maci ne fener maci vesaire hicbirinsde ovmedim begenmedim de sadece buradaki abartili yorumlara gulup gectim takimin kanayan yarasidir son 2 mactaki puan kayiplarinin bas sebebidir ki ayni sekilde paok macinda yedigimiz golun de bas sorumlusudur su herifi ya gercekten okan hocanin kendine getirmesi gerekiyor veya kesmesi yetti artik davinson olecek bunun yzuunden

Yav Abdülkerim aynı golü young boysdan yedirdin sen ilk golde ne diye adamı takip etmiyosun ki? Davinson pas atan adamı tutmak için sol tarafa kaymış savunma merkezi konya ovasına dönmüş bir zahmet koşu at da kapat orayı ya.

Geçen maç Nelsson bu maç Abdül.

İlk golde Davinson da hatalı, daha komiği 2-0 önde olan bir takım hem de deplasmanda 2 pasla kontra yiyip üstüne gol yer mi?

Sorguladığınız şeylerde hata var, hiç bir stoper 45 metreyi savunmak zorunda olmamalı, önde set oynayamıyorsun zaten, hücum sürelerin kısa ee bu kadar önde yerleşmenin manası ne skor sendeyken.

Sorun belli, oyuncularda da hata var çünkü iyi antrenman yapmıyor bu takım.

Geçen maç Nelsson bu maç Abdül.

İlk golde Davinson da hatalı, daha komiği 2-0 önde olan bir takım hem de deplasmanda 2 pasla kontra yiyip üstüne gol yer mi?

Sorguladığınız şeylerde hata var, hiç bir stoper 45 metreyi savunmak zorunda olmamalı, önde set oynayamıyorsun zaten, hücum sürelerin kısa ee bu kadar önde yerleşmenin manası ne skor sendeyken.

Sorun belli, oyuncularda da hata var çünkü iyi antrenman yapmıyor bu takım.

Adminim yapsa ne olacak, sürdürülebilirliği var mı şu oyunun? Daha önce de konuştuğumuz gibi en baba 70-75 dk dayanıyor. Hadi değişiklik falan filan 5 maç 10 maç götürdün, e sakatlık-ceza vs bu sisteme (!) uygun oyuncun var mı? Okanball dediğimiz şey tamamıyla bir kumar.

Dünya yıldızımız Icardi Okan Hoca'nın taktiğine uygun mu allasen? Belki Barış, David ve Tor ama onlar bile artık malum yerinden alıyor soluğu. Üstelik taktik ölümcül kapanan 5. sınıf takımlara karşı bile tutmazsa kaosa dönmekten başka ikincil bir planımız kesinlikle yok.

Adminim yapsa ne olacak, sürdürülebilirliği var mı şu oyunun? Daha önce de konuştuğumuz gibi en baba 70-75 dk dayanıyor. Hadi değişiklik falan filan 5 maç 10 maç götürdün, e sakatlık-ceza vs bu sisteme (!) uygun oyuncun var mı? Okanball dediğimiz şey tamamıyla bir kumar.

Dünya yıldızımız Icardi Okan Hoca'nın taktiğine uygun mu allasen? Belki Barış, David ve Tor ama onlar bile artık malum yerinden alıyor soluğu. Üstelik taktik ölümcül kapanan 5. sınıf takımlara karşı bile tutmazsa kaosa dönmekten başka ikincil bir planımız kesinlikle yok.
Valla ben yazın da söyledim Sara falan bile bu oyunun oyuncusu değil, alsın 5-10 milyon euro bandında 4-5 adam Fransa’dan, istediği gibi oynatsın ama neye yarayacak? Bu oyun bize ne katıyor ben hala anlamıyorum, set oynayamayan büyük takım olmaz, olamaz.

Maçları hala yıldızlar çözüyor, o müthiş tempolara çıkıp maç kazandığımızı ben pek hatırlamıyorum, mesela Fener maçı, üç gol de bireysel fark yaratma ile geldi, Paok da öyle.

Valla ben yazın da söyledim Sara falan bile bu oyunun oyuncusu değil, alsın 5-10 milyon euro bandında 4-5 adam Fransa’dan, istediği gibi oynatsın ama neye yarayacak? Bu oyun bize ne katıyor ben hala anlamıyorum, set oynayamayan büyük takım olmaz, olamaz.

Maçları hala yıldızlar çözüyor, o müthiş tempolara çıkıp maç kazandığımızı ben pek hatırlamıyorum, mesela Fener maçı, üç gol de bireysel fark yaratma ile geldi, Paok da öyle.

Bir TD şu noktada bile şunu görüp diyebilir ki kendi kendine;

- Ya ben set hücumunu başaramıyorum, bari rakibi orta alanda karşılayayım, oyuncularım maç içinde diri kalsın, ilerde rahat rahat bireysel performans göstersinler en azından.

Geri
Üst Alt