42. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu!

Öncelikle puan veren vermeyen bütün yarışmacılara, ağırlıklı olarak puan verenlere tabi ki, şükranlarımı sunuyorum. :D Teşekkür ederim. Sonunda bugünleri de gördük. Şampiyon olacağım dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi? :D

Benim gibi her yarışmaya şampiyonluk parolasıyla çıkıp da sonunda hüsran yaşayan, türlü türlü, bazen sapıkça şakalara maruz kalan birinin champions şarkısı ile şampiyon olması da ayrı bir olay. :)

Puan veren arkadaşlara başlıkta ayrı ayrı teşekkür ettim. Unuttuklarım olduysa özür dilerim. Tolga Aybakan senin de eline sağlık. Hadi yine iyisin. Tarihe geçtin. :D Emrah şansına küssün.

Son olarak We Are The Champions şarkısı ile katılmayı çakallık olarak görenlere biraz kırgın olduğumu belirtmek isterim. Serbest konseptte yasaklı olmayan istenilen şarkı ile katılabilindiği gibi, isteyen isteyene puan verir, vermez.

Aslan balkon konuşması hazırlıyor galiba :)

Bu gece Kwai Köprüsü ile nostalji yapacağım la :D Dedik dedik aklıma soktun, Trt 2 Dünya Sinemaları Kuşağı'nı anayım bi :D Özellikle Japon komutanın İngiliz komutana tokat sahnesiyle irkilesim var :D

(Bu mesaj ne alaka o da başka mevzu)

Ben aklıma estikçe izliyorum zaten. Benim içinde ıslık çal kardeşim :D :D

Tolga Aybakan emeklerin için teşekkürler.

Aslan Türkoğlu, Alpay Asma, Tuncay Tum tebrikler...

+yarışmaya katılan puan veren vermeyen herkese teşekkürler.

Güzel bir yarışma oldu küme düştük önümüzdeki maçlara bakacağız :asd22:

Öncelikle puan veren vermeyen bütün yarışmacılara, ağırlıklı olarak puan verenlere tabi ki, şükranlarımı sunuyorum. :D Teşekkür ederim. Sonunda bugünleri de gördük. Şampiyon olacağım dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi? :D

Benim gibi her yarışmaya şampiyonluk parolasıyla çıkıp da sonunda hüsran yaşayan, türlü türlü, bazen sapıkça şakalara maruz kalan birinin champions şarkısı ile şampiyon olması da ayrı bir olay. :)

Puan veren arkadaşlara başlıkta ayrı ayrı teşekkür ettim. Unuttuklarım olduysa özür dilerim. @Tolga Aybakan senin de eline sağlık. Hadi yine iyisin. Tarihe geçtin. :D Emrah şansına küssün.

Son olarak We Are The Champions şarkısı ile katılmayı çakallık olarak görenlere biraz kırgın olduğumu belirtmek isterim. Serbest konseptte yasaklı olmayan istenilen şarkı ile katılabilindiği gibi, isteyen isteyene puan verir, vermez.
Aslan balkon konuşması hazırlıyor galiba :)
Kardeşim baya baya yurda sesleniş yaptı ahahhaha :D :D

Puan veren arkadaşlara başlıkta ayrı ayrı teşekkür ettim. Unuttuklarım olduysa özür dilerim. @Tolga Aybakan senin de eline sağlık. Hadi yine iyisin. Tarihe geçtin. :D Emrah şansına küssün.

Sen şimdi bırak çakallık mevzusunu da, şahsi teşekkürünü et :D Öbür tarafa göçmeden seni şampiyon yaptım :D Huzur içinde gidebilirim :D

Tebrikler Aslan Türkoğlu, Alpay Asma ve Tuncay Tum :)

@Aslan Türkoğlu Loser isimli şarkıyı attıktan sonra We are the Champions'la şampiyon olman güzel kapaktı.Kabul edeyim

@Alpay Asma Sen de iyice Fenerbahçeli Daum'a bağladın başkan.Bu kaçıncı 2.lik?

@Tuncay Tum Çok şaşırdım reis.Türkçe şarkının derece yapması yeterince şaşırtıcı iken Müslüm Gürses ve Sezen Aksu gibi efsane sanatçıların olduğu listede Leman Sam'ın derece yapması gerçekten enteresan.Kanada'ya selamlar

Hepinize tebrikler.

Eyvallah Uğur'um. :hat:

Queen'i afedersin defalarca kez itin bir tarafına sokup sokup çıkardıktan sonra bir Queen şaheseri ile şampiyon olmak nasıl bir duygu @Aslan Türkoğlu kardeşim? :D :D

Bu arada Mert GÜLMEZ çok istikrarlı bir kardeşimiz. İlk katıldığı yarışmada sonuncu olmuştu, bu yarışma sondan birinci oldu. Giderek yükseliyor, 22 yarışma sonra şampiyon :)

Queen'i afedersin defalarca kez itin bir tarafına sokup sokup çıkardıktan sonra bir Queen şaheseri ile şampiyon olmak nasıl bir duygu @Aslan Türkoğlu kardeşim? :D :D

Ben asla Queen'e o dediğin şeyi yapmadım. Bana göre 2-3 efsane şarkısı var dedim ve o efsane şarkılardan biriyle katılıp şampiyon oldum. O kadar. :)

Abi eyvallah. Dün şampiyon olacağım dediğimde bana inanan tek kişiydin. Senin için şampiyon olacağım demiştim. :hat:
Sen bana geçenlerde bir ara ya 10 puan ya 12 puan vermiştin değil mi? Ben sana hep ne diyordum bana yüksek puan verdikten sonra bağlı olan basiretin çözülecek şampiyonluk yolun açılacak dedim mi demedim mi kardeşim onu söyle? :D :D

1. nin ve 2. nin birbirine puan vermemiş olması da ilginç :D

Geri
Üst Alt