42. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu!

Geçen yarışmadaki travmadan sonra iyi gelmiştir :D Bir an seni forum olarak kaybettiğimizi sanmıştık iyi oldu bu şampiyonluk :asd22: Şimdi sıra @Alpay Asma kardeşimde :) Bir an önce şampiyon olup 5. yıldızı takmalı yoksa gerçekten ruh sağlığı bozulacak :D :D

Dile kolay timsahlarla seviştim demiştim. :D

1.yarışmada aklıma gelen ilk sarkuydı be o. Katılmamak ıcın kendimezıyet yaptığım şarkılar var bırı de bugün gördüğüm sarkı. Sinmiş nedir bilir mısın ey Aslan. :D

Bence bu şiir "mefulü mefailü mefailü failün" kalıbıyla yazılmış... :oley:

ee 43.yarışma ne zaman :D

Bence bu şiir "mefulü mefailü mefailü failün" kalıbıyla yazılmış... :oley:

Şair elinde ki son kozunu bugün oynadığından bahsediyordu ama yolda minibüs şöförünün manevraları, telefonun azizliği ve Çinli gibi geçen son 3-4 ayından mütevellit duygularını böyle post-modernist bir yaklaşımla açığa vurmayı tercih etti. :oley:

Şair elinde ki son kozunu bugün oynadığından bahsediyordu ama yolda minibüs şöförünün manevraları, telefonun azizliği ve Çinli gibi geçen son 3-4 ayından mütevellit duygularını böyle post-modernist bir yaklaşımla açığa vurmayı tercih etti. :oley:

Niye ağır konuşuyon ki... Raporladım.. :oley:

Beyler kulislerden aldığım bilgiye göre Eurovision bir daha yapılmayacak. Kısacası son şampiyon olarak tarihe geçmiş bulunmaktayım.

Geri
Üst Alt