42. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu!

Aslan Türkoğlu nihayet bacağını kurdun su sam seytanının..Bana gelince ogrenılmıs çaresizlik gıbı oldu bu kaybedusler.

Aslan Türkoğlu nihayet bacağını kurdun su sam seytanının..Bana gelince ogrenılmıs çaresizlik gıbı oldu bu kaybedusler.

Kimsenin aklına gelmedi mi be o şarkıyla katılma ? Enteresan :D Hoş benim de aklıma gelmedi ya :D
O şarkı kesin katılmıştır diye yasaklılar sayfasında arama bile yapmadım ben :D :D Meğer en baba şarkılardan biri şu ana kadar kimsenin aklına gelmemiş :D O da Aslan kardeşimin kısmetiymiş :asd22:

Yönetimin Aslan Türkoğlu 'nun forumdan ayrılma ve foruma siber saldırıda bulunma tehdidine karşı aldığı ' appeasement' politikasını anlayışla karşılıyorum.

Hakkaniyete aykırı olsa da Aslan kardeşimizi kaybetmemek adına bir yarışmada yapılan şike ve teşvik gibi eylemler hoş görülebilir.

:)

Şimdi excel dosyamdan baktım şu ana kadar katılan tüm şarkılara,

Wicked Game yasaklıymış.

Chriss Isaak versiyonu ile 16. yarışmada yarışmış daha önce.

Ama Queen - We Are The Champions'un şu ana kadar katılmamış olması çok ilginç.

Kesinlikle yasaklı değil. Tertemiz bir şampiyonluk kazandı @Aslan Türkoğlu

Kimsenin aklına gelmedi mi be o şarkıyla katılma ? Enteresan :D Hoş benim de aklıma gelmedi ya :D

Bu utanç senin :D Hadi ben, Alpay, Erman fark etmedi sen nasıl fark etmezsin. Yastığının altında Queen Cd'leri ile yatan senin gibi bir adamın bu ayıbı bir ömür silinmez :D

1. nin ve 2. nin birbirine puan vermemiş olması da ilginç :D

Benimkisi gerçekten beğenemediğim için ama Alpay strateji yaptı. Sonra da kılıf uydurdu. :D Neymiş fb şampiyonluk zamanı çalınıyormuş o şarkı. Ulan şampiyon olup da o şarkıyı çalmayan kulüp var mı sanki? :D Biz şampiyon olduğumuzda da çalınan bir şarkı o.

43. Yarışmayı kazanamazsam Bakırköy ile görüşmelere başladığını borsaya bıldırecegım beyler. :D

O şarkı kesin katılmıştır diye yasaklılar sayfasında arama bile yapmadım ben :D :D Meğer en baba şarkılardan biri şu ana kadar kimsenin aklına gelmemiş :D O da Aslan kardeşimin kısmetiymiş :asd22:

I Just Called To Say I Love You vardı bir de. :( 2-3 kez katılmaktan son anda vazgeçtim. Şu an 2 şampiyonluğum olacaktı.

Bu utanç senin :D Hadi ben, Alpay, Erman fark etmedi sen nasıl fark etmezsin. Yastığının altında Queen Cd'leri ile yatan senin gibi bir adamın bu ayıbı bir ömür silinmez :D

Cd değil la kaset,o kadar genç miyim ben :D İlk aldığım kaset de(doldurduklarımdan sonra) Queen I albümü. Yalnız her bünye kaldırmaz. Zira 11-12 yaşında onları dinleyene deli denir :D

1.yarışmada aklıma gelen ilk sarkuydı be o. Katılmamak ıcın kendimezıyet yaptığım şarkılar var bırı de bugün gördüğüm sarkı. Sinmiş nedir bilir mısın ey Aslan. :D

Şimdi excel dosyamdan baktım şu ana kadar katılan tüm şarkılara,

Wicked Game yasaklıymış.

Chriss Isaak versiyonu ile 16. yarışmada yarışmış daha önce.

Ama Queen - We Are The Champions'un şu ana kadar katılmamış olması çok ilginç.

Kesinlikle yasaklı değil. Tertemiz bir şampiyonluk kazandı @Aslan Türkoğlu

Ben en az 5-6 kez baktım yasaklı mı değil mi. Şimdiye kadar hiç yasaklı şarkıyla katıldığım olmadı. Çok titizimdir bu konuda. Hatta hatırlarsan bi keresinde çok iddialı bir şarkı gönderdim, sen yasaklı değil dedin. Zaten yasaklılar listesinde de yoktu. Bi kez daha kontrol et dedim ve yasaklı olduğu ortaya çıktı. İsteseydim fazla kurcalamazdım. Zaten çok eski yarışmaların birinde yarışmış. Çoğu kişi anlamazdı bile ama içime sinmezdi. :)

I Just Called To Say I Love You vardı bir de. :( 2-3 kez katılmaktan son anda vazgeçtim. Şu an 2 şampiyonluğum olacaktı.
Geçen yarışmadaki travmadan sonra iyi gelmiştir :D Bir an seni forum olarak kaybettiğimizi sanmıştık iyi oldu bu şampiyonluk :asd22: Şimdi sıra Alpay Asma kardeşimde :) Bir an önce şampiyon olup 5. yıldızı takmalı yoksa gerçekten ruh sağlığı bozulacak :D :D

Cd değil la kaset,o kadar genç miyim ben :D İlk aldığım kaset de(doldurduklarımdan sonra) Queen I albümü. Yalnız her bünye kaldırmaz. Zira 11-12 yaşında onları dinleyene deli denir :D

La o zaman orijinal kaset bulmak da zordu. Çektirirdik anasını satayım :D Hele birde sarma durumu yok mu ? Kalem elde ince ince çalışır, itina ile eski haline getirirdik.

Yukarıdaki mesajı anlayan çıkarsa helal olsun.Ben bile anlamadım.Yoldan bu kadar oluyor ustun teknoloji telefonumla.

La o zaman orijinal kaset bulmak da zordu. Çektirirdik anasını satayım :D Hele birde sarma durumu yok mu ? Kalem elde ince ince çalışır, itina ile eski haline getirirdik.

Forum Dinozorları başlığına bak üstüne denk geldin yine :D

Yalnız Alpay bence şu anda sarhoş. :D Şampiyonluğu kaybetmenin kederi ile kendini alkole verdi. Ne yazdığını anlayan var mı? :D

Geri
Üst Alt