Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.901
- 21.949
- 3.553
Aslan Türkoğlu nihayet bacağını kurdun su sam seytanının..Bana gelince ogrenılmıs çaresizlik gıbı oldu bu kaybedusler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok net katıldı gibi hatırlıyorum nedense ama Alpay hatirlamadiysa katilmamistir.We Will Rock You katılmıştı.O da 1.olmuştu.İlk başta ben de öyle sandım.
Öyle demedin yeme şimdi beniBen asla Queen'e o dediğin şeyi yapmadım. Bana göre 2-3 efsane şarkısı var dedim ve o efsane şarkılardan biriyle katılıp şampiyon oldum. O kadar.![]()
O şarkı kesin katılmıştır diye yasaklılar sayfasında arama bile yapmadım benKimsenin aklına gelmedi mi be o şarkıyla katılma ? EnteresanHoş benim de aklıma gelmedi ya
![]()
Kimsenin aklına gelmedi mi be o şarkıyla katılma ? EnteresanHoş benim de aklıma gelmedi ya
![]()
1. nin ve 2. nin birbirine puan vermemiş olması da ilginç![]()
O şarkı kesin katılmıştır diye yasaklılar sayfasında arama bile yapmadım ben![]()
Meğer en baba şarkılardan biri şu ana kadar kimsenin aklına gelmemiş
O da Aslan kardeşimin kısmetiymiş :asd22:
Bu utanç seninHadi ben, Alpay, Erman fark etmedi sen nasıl fark etmezsin. Yastığının altında Queen Cd'leri ile yatan senin gibi bir adamın bu ayıbı bir ömür silinmez
![]()
Şimdi excel dosyamdan baktım şu ana kadar katılan tüm şarkılara,
Wicked Game yasaklıymış.
Chriss Isaak versiyonu ile 16. yarışmada yarışmış daha önce.
Ama Queen - We Are The Champions'un şu ana kadar katılmamış olması çok ilginç.
Kesinlikle yasaklı değil. Tertemiz bir şampiyonluk kazandı @Aslan Türkoğlu
Geçen yarışmadaki travmadan sonra iyi gelmiştirI Just Called To Say I Love You vardı bir de.2-3 kez katılmaktan son anda vazgeçtim. Şu an 2 şampiyonluğum olacaktı.
Cd değil la kaset,o kadar genç miyim benİlk aldığım kaset de(doldurduklarımdan sonra) Queen I albümü. Yalnız her bünye kaldırmaz. Zira 11-12 yaşında onları dinleyene deli denir
![]()
La o zaman orijinal kaset bulmak da zordu. Çektirirdik anasını satayımHele birde sarma durumu yok mu ? Kalem elde ince ince çalışır, itina ile eski haline getirirdik.