43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 puanlarınızı bekliyorum. Cidden guzel bır eser ile gördüm yine.

12 puanımı ilk playlistteki bir şarkıya ayırmıştım, ortadan kaybolmuş, yazık oldu. :D

Tabi şimdi 12 verdiğim şarkının da geleceğini epey sağlam görüyorum çok güzel bir seçim olmuş, muhtemelen ilk 3'te bitirir. Playlist de genel olarak sağlam.

Yalnız ben şarkı linkini gönderirken ufak bir detayda hata yapmışım, çok büyütülecek bir şey değil ama fark eden olabilir. Umarım negatif olarak geri dönmez :)

Arkadaş anasonun büktüğü uzay zaman, açtığı kara delik gibisi var mı be ? :D Her bir yudumunda evrenin sırlarına mazhar oluyorsun :D
Ben var der miyim böyle bir soruya? Ben de o gözü görüyor musun? :D Fonda da Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Tanju Okan şarkıları varsa tadından yenmez :asd22: Bırak evrenin sırlarını çözmeyi paralel evrenden buraya el sallarsın :D :D

2 tane şarkım patlamış sessiz sedasız. Çok güzel şarkılar. Gitti yine şampiyonluk. :(

Tapatalkdan nasil acacaz playlisti?

Biri hayrina linki buraya kopyalayabilir mi

Tuncay Tum Puanları gönderdim. Umarım puanlar tüm Bal Porsuğu camiası için hayırlı sonuçlar doğurur.

Son düzenleme:
Tuncay Tum ,
puanlarımı gönderdim , Bal Porsuğu yoldaşlığımız adına hayırlı bir puanlama olduğu kanaatinin fevkine vardığımı düşünmeyi istediğimi belirtirim :oley:

Erman sanırım sana 10 puan verdim :D Kızmazsın artık ahahahah

Murat usta, acilmiyor.

Youtube linkini buraya yazabilirmisin?
Bu ana liste tümünü oynat demek gerek ,
önce 1. şarkıdan itibaren paylaştım ama ilk şarkının linki çıkıyor sadece genel çalma listesi açılmıyor ,
benim pek anladığım şeyler değil :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt