43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben bu listenin linkini az evvel başka biryerde paylaştım sadece link olarak ve tıkladığımda mevcut çalma listesini görebildim fakat burada aynı linki paylaşınca sadece hangi şarkı ise o şarının tek linki açılıyor görünüyor !

Gönderdim puanları, tam puan verdiğim şarkı daha önce katılmamış şaşırdım.

Alpay Asma ,
yiğit , ozan , erman ve ayberk'i puanladığımdan eminim gibiyim ama senden şüpheliyim renktaş ,, Ozan Tokgöz bahsettiğim link o değil benim tümünü oynat dediğin zaman açılan listeden bahsediyorum onu buraya link olarak koyamıyorsun ,

@Alpay Asma ,
yiğit , ozan , erman ve ayberk'i puanladığımdan eminim gibiyim ama senden şüpheliyim renktaş ,, @Ozan Tokgöz bahsettiğim link o değil benim tümünü oynat dediğin zaman açılan listeden bahsediyorum onu buraya link olarak koyamıyorsun ,

Senin paylaştığın bende link olarak çıkıyor Murat.

@Alpay Asma ,
yiğit , ozan , erman ve ayberk'i puanladığımdan eminim gibiyim ama senden şüpheliyim renktaş ,, @Ozan Tokgöz bahsettiğim link o değil benim tümünü oynat dediğin zaman açılan listeden bahsediyorum onu buraya link olarak koyamıyorsun ,
O kadar emin olma derim Murat :D Tahmin ediyorum ki bu kesin Erman'dır dediğin şarkı benim değil ve çok büyük bir ihtimalle sen o şarkının alnına 12 puanı çaktın hocam :D :D Zaten aynı şarkıdan bahsediyorsak eğer o parça ile katılan arkadaşı tebrik ettim ve o şarkıya 12 puan çaktığımı söyledim. Benim de listemdeydi ama hep erteliyordum :D

O kadar emin olma derim Murat :D Tahmin ediyorum ki bu kesin Erman'dır dediğin şarkı benim değil ve çok büyük bir ihtimalle sen o şarkının alnına 12 puanı çaktın hocam :D :D Zaten aynı şarkıdan bahsediyorsak eğer o parça katılan arkadaşı tebrik ettim ve o şarkıya 12 puan çaktığımı söyledim. Benim de listemdeydi ama hep erteliyordum :D

Teşekkür ederim kardeşim :D

Berkan'ın ve Vasfi'nin puanlarını da bol tutsaydınız :D

Puan veremediğime üzüldüğüm 2 şarkı oldu ama yer bulamadık. Puanları erken yollamış olmasam hala yazıp siliyordum muhtemelen.

Bütün listeyi dinledim, idare eder bir listeydi.

BPL puanlamada manipülasyon yapmazsa 7. şampiyonluğum hayırlı olsun :D

Valla nasıl oldu bilmiyorum ama mesajı düzenlerken istediğim gibi oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt