- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Ben şu an tıkladım komple çalma listesi çıktı Murat. Mesajın böyle kalsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyleO çıkarsa toptan telef olduk demektir![]()
Bütün listeyi dinledim, idare eder bir listeydi.
BPL puanlamada manipülasyon yapmazsa 7. şampiyonluğum hayırlı olsun![]()
Bütün listeyi dinledim, idare eder bir listeydi.
BPL puanlamada manipülasyon yapmazsa 7. şampiyonluğum hayırlı olsun![]()
Lan oğlum ben ya sensin yada Ozan diye tahmin ettiydim , ha bu arada şarkıyı çok çok severim o ayrı ama Arda bey denen zat-ı veziri-i azam kedinin çıkmasın bu şarkı :38573:Arda ağabey çıkmasın da![]()
![]()
Yeter be yav abi.Rekabeti bitirirsen geri neyi kalır ki Eurovision'dan.
ley:
Lan oğlum ben ya sensin yada Ozan diye tahmin ettiydim , ha bu arada şarkıyı çok çok severim o ayrı ama Arda bey denen zat-ı veziri-i azam kedinin çıkmasın bu şarkı :38573:
Arda ağabey 7. şampiyonluğu kazanmaz6 ile bize mesaj vermek istiyor. Gizli Fenerbahçeli
![]()
Valla geçen yarışmada hiç tahmin etmezdim fena ters köşe oldu ama maalesef 12 puan verdiğim şarkı bu beyin çıktı ,,Biz senin şarkıyı tespit ettik ortalama 1 ya da 2 puan verdik![]()
Görünen o ki çıkabilirLan oğlum ben ya sensin yada Ozan diye tahmin ettiydim , ha bu arada şarkıyı çok çok severim o ayrı ama Arda bey denen zat-ı veziri-i azam kedinin çıkmasın bu şarkı :38573:
Cesur atak yürekli asil zeki kahraman Bal Posuğu lobimizin asaletinden kaynaklı naiflik temiz kalplilik içimizin dışımızın bir olması gibi hasletlerimizden faydalanmakta dikkat edelimAdam resmen bizim oy vereceğimiz şarkıları kovalıyor. Çok hin çıktı Arda ağabey. Fena fena![]()
Valla geçen yarışmada hiç tahmin etmezdim fena ters köşe oldu ama maalesef 12 puan verdiğim şarkı bu beyin çıktı ,,
kedi olmasından mütevellit tam bir manipülasyon ustası dikkat edin BPL yoldaşlarım
Arda ağabeye herkes dikkat etsin Porsuklar. Fena işler çeviriyor. Murat yoldaş çok haklı.
Bu şarkıyı dinlediğinizde Arda ağabeyin hinlikleri gelsin aklınıza. Beyninize kazıyın
https://www.youtube.com/watch?v=7mHe6FMs46o
Geçen yarışmada Alone' un benim olduğumu tahmin edemiyorsanız boşa katılmışsınız bu zamana kadar yarışmalara BPL' nin Hasodabaşısı Murat Ağa bey kardeşim![]()
Bu arada bizde hasodabaşı vs gibi bir yapılanma yoktur , bizler fikri hür vicdanı hür asil Bal porsuklarıyız kedi lobisinin halkı aşağılayıp tepeden bakan elitist yönetici ve üye anlayışından çok çok uzağız :asd22:
Coverdaki beyaz saçlı sen misin? Alttaki iblis de Erman galibaŞarkı da lesh bu arada söylemeden geçemeyeceğim
![]()