43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahahahah yorumları okudum da, gene basmış bu porsuklar benim şarkıya puanları :D

Lan oğlum ben ya sensin yada Ozan diye tahmin ettiydim , ha bu arada şarkıyı çok çok severim o ayrı ama Arda bey denen zat-ı veziri-i azam kedinin çıkmasın bu şarkı :38573:

Adam resmen bizim oy vereceğimiz şarkıları kovalıyor. Çok hin çıktı Arda ağabey. Fena fena :D

Biz senin şarkıyı tespit ettik ortalama 1 ya da 2 puan verdik :D
Valla geçen yarışmada hiç tahmin etmezdim fena ters köşe oldu ama maalesef 12 puan verdiğim şarkı bu beyin çıktı ,,
kedi olmasından mütevellit tam bir manipülasyon ustası dikkat edin BPL yoldaşlarım

Beyler puanlar için teşekkürler, çok sevdiğim bir şarkıdır, hakkını vermişsiniz teşekkürler :D

Adam resmen bizim oy vereceğimiz şarkıları kovalıyor. Çok hin çıktı Arda ağabey. Fena fena :D
Cesur atak yürekli asil zeki kahraman Bal Posuğu lobimizin asaletinden kaynaklı naiflik temiz kalplilik içimizin dışımızın bir olması gibi hasletlerimizden faydalanmakta dikkat edelim

Valla geçen yarışmada hiç tahmin etmezdim fena ters köşe oldu ama maalesef 12 puan verdiğim şarkı bu beyin çıktı ,,
kedi olmasından mütevellit tam bir manipülasyon ustası dikkat edin BPL yoldaşlarım

Geçen yarışmada Alone' un benim olduğumu tahmin edemiyorsanız boşa katılmışsınız bu zamana kadar yarışmalara BPL' nin Hasodabaşısı Murat Ağa bey kardeşim :D

Geçen yarışmada Alone' un benim olduğumu tahmin edemiyorsanız boşa katılmışsınız bu zamana kadar yarışmalara BPL' nin Hasodabaşısı Murat Ağa bey kardeşim :D
:D
Bu arada bizde hasodabaşı vs gibi bir yapılanma yoktur , bizler fikri hür vicdanı hür asil Bal porsuklarıyız kedi lobisinin halkı aşağılayıp tepeden bakan elitist yönetici ve üye anlayışından çok çok uzağız :asd22:

:D
Bu arada bizde hasodabaşı vs gibi bir yapılanma yoktur , bizler fikri hür vicdanı hür asil Bal porsuklarıyız kedi lobisinin halkı aşağılayıp tepeden bakan elitist yönetici ve üye anlayışından çok çok uzağız :asd22:

Halk bizimle beraber, siz derin bir yapılanmasınız :D

Muhtemelen burada bahsi geçen, benim de 10 puan verdiğim şarkı 1.bitirecek diye düşünüyorum.

Sebebi ise bu şarkıyı bilmeyenler tarafından dahi bilinen bir şarkı olması. (Evet doğru okudunuz)

Siz engel olmaya çalışsanız da bilinçaltınız bu şarkıyı puanlamanız için telkinde bulunacaktır.

Daha fazla kopya vermeyeyim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt