43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yettim B. Arda Aycan iki dakika boş bırakmaya gelmiyor yahu.. 1 e 3 geliyorlar... Yalnız sükut-u hayal'e uğramış vaziyetteyim, centilmenlik ettik, porsuk olduğu bilinen Murat'a yerimizi verdik, adamın bize ettiğine bak :D bundan böyle centilmenlik falan yok.

Yettim @B. Arda Aycan iki dakika boş bırakmaya gelmiyor yahu.. 1 e 3 geliyorlar... Yalnız sükut-u hayal'e uğramış vaziyetteyim, centilmenlik ettik, porsuk olduğu bilinen Murat'a yerimizi verdik, adamın bize ettiğine bak :D bundan böyle centilmenlik falan yok.

Bunları porsuk gördüğünde savaş alanından kaçarken düşünecektin mırnav kardeşim :D

Zihin manipülasyonu yapılıyor değerli BPL yoldaşlarım dikkatli olun , ben şimdilik buradan ayrılıyorum fakat savaşçı ruhum sizinle cümleten iyi geceler

Puanları yolladım porsuklara hayırlı olsun :hat:.

Bu sayfadaki bir mesaj sayesinde 12 puanımın kime gittiğini anlamış oldum. (yani sanırım :D )

Tebrik ediyorum hocam güzel bir şarkı seçmişsiniz.

Son düzenleme:
Puanlari gönderdim liste bu sefer sanki biraz sayif kalmis, puanlari verirkene zorlandim. ama herzamanki gibi süpriz bir sarki birinci olablir

bu izlenimi vermek için Aslan gibi halkın bağrından gelen naif temiz kalpli gençleri kullanıp arka planda Tolga gibi süper modlarla derinleşmeye devam ettiğiniz gözlerden kaçmamıştır ,, @Aslan Türkoğlu , gör işte seni ne amaçla kullanıyor bu kedi lobisi , işleri bitince seni peçete gibi atacaklar doğru yol için hala geç değil unutma !

Geçti bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye abi. :D Adamlar öyle ya da böyle bu yarışmalık beni transfer etti. Saygı duymak lazım. Gelecek yarışma için tekliflere açığım ama.

Geçti bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye abi. :D Adamlar öyle ya da böyle bu yarışmalık beni transfer etti. Saygı duymak lazım. Gelecek yarışma için tekliflere açığım ama.

Günaydın Aslan Bey. Biz bir kere kedi maması yemiş bir kişiye ne yazık ki, güvenemeyiz. Bugün yediğin whiskaslar, yarın karnını tırmalar.

Günaydın Aslan Bey. Biz bir kere kedi maması yemiş bir kişiye ne yazık ki, güvenemeyiz. Bugün yediğin whiskaslar, yarın karnını tırmalar.

Günaydın, Ozan bey. Ben de zaten çok niyetli değilim sizin abidik gubidik lobinize. :D

Bu yarışmadan sonra yine efsane kurum YGT - Yarışma Güvenlik Teşkilatı başkanlığına geçeceğim. Bir az boş bıraktık lobi manyağı yaptınız yarışmayı. Bu yarışma asla lobileşmeyecek! YGT olduğu sürece.

Puanlarımı gönderdim. 12-10 puan verdiğim şarkı banko ilk 5'te yer alır. Puan verdiğim diğer şarkılar orta ve son sıralarda yer değiştirir. Yine bunun yanı sıra şampiyon olabilecek 1-2 bazı şarkıya puan vermedim. Çünkü o tarz şarkıları sevmiyorum ve dinlemiyorum. Ayrıca geçen, müzik zevkine güvendiğim bir arkadaşım şarkı önermişti. "Bununla katıl kesin şampiyon olursun" dedi ama şarkı Aslan Türkoğlu prensiplerine uymadığı için onunla katılmadım. Lakin listeye baktım aynı şarkı yarışıyor şu an. :D Bakalım bizim arkadaşın müzik zevki ne kadar iyi, göreceğiz.

Günaydın, Ozan bey. Ben de zaten çok niyetli değilim sizin abidik gubidik lobinize. :D

Bu yarışmadan sonra yine efsane kurum YGT - Yarışma Güvenlik Teşkilatı başkanlığına geçeceğim. Bir az boş bıraktık lobi manyağı yaptınız yarışmayı. Bu yarışma asla lobileşmeyecek! YGT olduğu sürece.

''Kedi totosunu görmüş, yara zannetmiş.'' Sizinki de bu misal bir aydınlanma oldu Aslan bey. Başarısızlıklarınızın devamını diliyorum :D

Ulan bu sefer şarkın iddialı değil, tut kendini Aslan, gaza gelme diyorum ama şöyle alıcı gözüyle de bakınca şarkım listedeki şarkıların bir çoğunun anasını ağlatacak potansiyelde. İlk 3 banko. Şampiyonluk sürpriz olur.

Yine porsukların şike ve tarla sürme muhabbetleri girmezse işin içine akşam Şampiyonluk turu atıyor olurum herhalde :asd:

yada forumda cidden müzik kulağı yok der foruma 1 ay uğramam :38573::38573:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt