- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.759
- 2.868
AhahahahhaAnlaşıldı avatar için kimin beynini ütülediğiİlallah etmiş adam illallah
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AhahahahhaAnlaşıldı avatar için kimin beynini ütülediğiİlallah etmiş adam illallah
![]()
Ulan Allah kahretsin ya gitti 12 puan yine kedilere , @Ozan Tokgöz , @Erman Türker yılanın kılçığı takıldı galiba bize![]()
Yettim @B. Arda Aycan iki dakika boş bırakmaya gelmiyor yahu.. 1 e 3 geliyorlar... Yalnız sükut-u hayal'e uğramış vaziyetteyim, centilmenlik ettik, porsuk olduğu bilinen Murat'a yerimizi verdik, adamın bize ettiğine bakbundan böyle centilmenlik falan yok.
Bunları porsuk gördüğünde savaş alanından kaçarken düşünecektin mırnav kardeşim![]()
Oovv karşı lobinin mikseri gelmiş hoşgeldiniz Mehmet BeyErman'a çok pis koz verdim ha? Meğer baş porsuğa vermişiz esas kozu... Al sana bir başka sükut-u hayal.
Oovv karşı lobinin mikseri gelmiş hoşgeldiniz Mehmet Bey![]()
![]()
.Özellikle senden 12 veya 10 puan bekliyorum Vasfi yüzümü kara çıkarmaPuanları yolladım porsuklara hayırlı olsun.
bu izlenimi vermek için Aslan gibi halkın bağrından gelen naif temiz kalpli gençleri kullanıp arka planda Tolga gibi süper modlarla derinleşmeye devam ettiğiniz gözlerden kaçmamıştır ,, @Aslan Türkoğlu , gör işte seni ne amaçla kullanıyor bu kedi lobisi , işleri bitince seni peçete gibi atacaklar doğru yol için hala geç değil unutma !
Geçti bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye abi.Adamlar öyle ya da böyle bu yarışmalık beni transfer etti. Saygı duymak lazım. Gelecek yarışma için tekliflere açığım ama.
Günaydın Aslan Bey. Biz bir kere kedi maması yemiş bir kişiye ne yazık ki, güvenemeyiz. Bugün yediğin whiskaslar, yarın karnını tırmalar.
Günaydın, Ozan bey. Ben de zaten çok niyetli değilim sizin abidik gubidik lobinize.
Bu yarışmadan sonra yine efsane kurum YGT - Yarışma Güvenlik Teşkilatı başkanlığına geçeceğim. Bir az boş bıraktık lobi manyağı yaptınız yarışmayı. Bu yarışma asla lobileşmeyecek! YGT olduğu sürece.
''Kedi totosunu görmüş, yara zannetmiş.'' Sizinki de bu misal bir aydınlanma oldu Aslan bey. Başarısızlıklarınızın devamını diliyorum![]()