- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Derin GSC (Kedi Lobisi) vs Bal Porsukları hmm tam bir Şampiyonlar Ligi Finali![]()
Kedilerden derin GSC olmaz, o konuda serin olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derin GSC (Kedi Lobisi) vs Bal Porsukları hmm tam bir Şampiyonlar Ligi Finali![]()
@Tuncay Tum Sana bir pm daha gönderdim kardeşGeri dönüşünü bekliyorum :asd22:
Sen hayatının hatasını yaptın oğlum, ben senin yerinde olsam yarışmaya bile katılmazdım, geçen hafta aylardır beklettiğin şarkını iç ettik, bu hafta da tablonun sağına atacağız seni![]()
Hadri meydan.Ben zamanında Arda abiye meydan okumuş adamım. Sizden mi korkacağım
![]()
@Aslan Türkoğlu korkma Aslan' ım, biz varken hiç bir şey yapamazlar![]()
AhahahahahKedilerden derin GSC olmaz, o konuda serin olun![]()
Abi KAP'a bildir beni.
Ama geçici transfer olarak. Bu yarışma sonrası bonservisim elimde olsun.![]()
Büyüksün :k19:Tamam abi donus yapilmistir![]()
Aslan'dan 12 alacağız diye yarışmayı patlatmayalım dedim. @Tuncay Tum şarkımı değiştirdim öze döndüm.![]()
Derin GSC (Bal Porsukları) vs Kedi Lobisi hmm tam bir Şampiyonlar Ligi Finali![]()
Eyvallah beEski dosttan düşman olmaz derler. Zamanında çok iş birliğimiz oldu. Sırf o günlerin hatrına yazmadım seni. Yoksa seni de günahım kadar sevmem.![]()
Ozan ve Erman düşmanlarını bertaraf edeceğiz yakındırAslan'a inanılmaz kanım kaynadı, Ozan ve Erman'ı düşman olarak görenden zarar gelmez![]()

Alpay'ım sen şampiyon ol yeter ki tebrik etmesi kolay iş :yuppi:Şampiyonluk öncesi tebrikleri kabul ediyorum beyler. Şimdiden edebilirsiniz.ley:
Şampiyonluk öncesi tebrikleri kabul ediyorum beyler. Şimdiden edebilirsiniz.ley: