43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir şarkı yolladığımı düşünüyorum

Yine ilk 20'ye bile giremezsem yarışmanın meşruiyetini sorgularım. :D

Basın toplantısı

Formayı da giydik Allahın izniyle. Bundan sonra bileğimiz kolay kolay bükülmez. Hedefim şampiyonluk, tabi önemli olan takımın şampiyon olması. Arda Aycan gibi efsane ile çalışmak rüya gibi. Şampiyonluğun favorisi tabi ki biziz. Çünkü ezeli rakibimiz oldukça yaşlı. En küçüyü bile torun sahibi. Biz ise aksine genç, enerjik bir takımız.

Muhabir: Peki kedi lobisi için kadro çok zayıf, üyelerin 40 fırın ekmek yemesi gerekli dediğiniz doğru mu?

Aslan Türkoğlu: Böyle bir şey söz konusu değildir. Ben asla öyle demedim. Sadece arkadaşlar biraz genç. Tecrübe kazanması için zaman gerekli dedim.

lkPNzX.png

Zafer bayrağımızı göndere çekmeye geliyoruz.

3-6-TEAM-HONEY-BADGER-MILITARY-TACTICAL-US-ARMY-ISAF-MORALE-COMBAT-font-b-SWAT-b.jpg

Şampiyonluk sonrası biz ve tüyü yolunmuş kediler. (Temsili)

6ZJpQ0.jpg

Bal porsukları - hala utanmıyor musunuz konuşmaya? Ulan en başarılı yarışmacı Arda Aycan bizde, son şampiyon bendeniz bizde. Son iki dünya savaşını görmüş Ahmet abi bizde. Neyinize güveniyorsunuz?

Arkadaş sen daha lobinin hayvanını tanımıyorsun yaw, bal porsuğu fotoğrafı gönderin bu acemiye :D @Ozan Tokgöz almayın arkadaşım aranıza böyle adamları, ben utandım sizin yerinize :D

Abi inan cümlemin girişi şöyleydi "Türü farketmez, bir porsukla bir kedi........." ama yazmadım keşke yazsaydım :D

Bal porsukları - hala utanmıyor musunuz konuşmaya? Ulan en başarılı yarışmacı Arda Aycan bizde, son şampiyon bendeniz bizde. Son iki dünya savaşını görmüş Ahmet abi bizde. Neyinize güveniyorsunuz?

Biz kişisel başarıların değil takım çalışmasının ürünüyüz. Bu yarışmanın ilk şampiyonu, ikinci şampiyonu bizden, halk müziği yarışmasının şampiyonu bizden, sahne replik şampiyonu bizden. Totalde ezmiş geçmişiz. Biz bir iki oyuncunun sırtına yüklenip gitmiyoruz :D :D :D

Abi inan cümlemin girişi şöyleydi "Türü farketmez, bir porsukla bir kedi........." ama yazmadım keşke yazsaydım :D

Düz bir porsuğun bile tek bakışı yetiyorsa, ''Bal Porsuğu''nun ne yapacağını varsın onlar düşünsün :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt