- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.759
- 2.868
HahahahhahaTolga Aybakan transferi benim transferimi gölgede bıraktığı için sözleşmemi tek taraflı feshediyorum abi.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HahahahhahaTolga Aybakan transferi benim transferimi gölgede bıraktığı için sözleşmemi tek taraflı feshediyorum abi.![]()
Tolga Aybakan transferi benim transferimi gölgede bıraktığı için sözleşmemi tek taraflı feshediyorum abi.![]()
Tolga Aybakan transferi benim transferimi gölgede bıraktığı için sözleşmemi tek taraflı feshediyorum abi.![]()
Buyurun. Sizinle ben ilgileneceğim. Sorun nedir...
Ne yazık ki üyelik sonlandırması sadece yönetim tarafından yapılmaktadır.
Tek taraflı sonlandırma "Tavşan dağa küsmüş dağın bülütünde bilenek olmamış" kurulumuz tarafından red edilecektir.
Saygılarımızla..
Ahmet Kolkoparan
Kedi Lobisi Eş ve En Ehtiyar Reisisi
Buyurun. Sizinle ben ilgileneceğim. Sorun nedir...
Ne yazık ki üyelik sonlandırması sadece yönetim tarafından yapılmaktadır.
Tek taraflı sonlandırma "Tavşan dağa küsmüş dağın bülütünde bilenek olmamış" kurulumuz tarafından red edilecektir.
Saygılarımızla..
Ahmet Kolkoparan
Kedi Lobisi Eş ve En Ehtiyar Reisisi
Tamam ama yönetime kırgın olduğumu bilesiniz. Son şampiyonun üzerine aynı gün, aynı yarışma transfer yapmak da neyin nesi?
Allahtan sözleşmemi kiralık yaptım. Yarışma sonu serbestim.
Başarıya her daim aç ve takım uyumu ile geleceğe damga vuracak bir ekibimiz var.
Biz ne Dream Team'ler gördük gül gül öldük.ley:
Ahmet Ağabey, lobi yıldız kaynıyor, Dream Team olduk resmen, artık yıldızlarımızı motive edecek yeni bir yönetim anlayışına geçmeliyiz![]()
Kiralık mı. Yooo öyle değilkine... Bizim sözleşme lifetime. Bizde öyle parttime sözleşme olmaz...
Ayrıca gelelim şikayetinize; Bu tamamen lobimize güç kazandırma adına yapılmış üstün yetenekli yöneticilerimiz ( öhöm biz oluyok ) tarafından planlanmış transfer politikası tarafından yapılmıştır.
Aslında bunlar iyi haberler Alpay'cım. Malumun olduğu üzere lobiler kurulduğundan beri Arda ağabey'in de burada şampiyonluğu yok. Tolga bey'de bundan sonra yarışma kazanamaz![]()
Transferim kiralık. Kap'a öyle bildirildi. Bilmiyorsanız yazıp da dosta düşmana güldürmeyin lobimizi.![]()
Bittiler haberleri yokAslında bunlar iyi haberler Alpay'cım. Malumun olduğu üzere lobiler kurulduğundan beri Arda ağabey'in de burada şampiyonluğu yok. Tolga bey'de bundan sonra yarışma kazanamaz![]()