43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B. Arda Aycan ,
Abi sağol ama az evvel girebildim foruma anca müsait oldum ,
dünden bi çıtlataydınız iyiydi hiç aklıma gelmedi yarışma olabileceği ,
yinede şarkısını göndermeyen biri olursa buradayım varsa diğer yedeklerden sonra tabiki Tuncay Tum

Yaklaşık bir haftadır süren görüşmeler sona erdi ve Tolga Aybakan kendisini Kedi Lobisi' ne bağlayan sözleşmeye imza attı.

Bu büyük transfer için Kedi Lobisi hiç bir fedakarlıktan kaçınmadı.

Bu transferin Kedi Lobisine ve Tolga Aybakan a hayırlı olmasını temenni ederiz.

Her şey Kedi Lobisi için :D

Tolga Aybakan transferi benim transferimi gölgede bıraktığı için sözleşmemi tek taraflı feshediyorum abi. :D

Buyurun. Sizinle ben ilgileneceğim. Sorun nedir...

Ne yazık ki üyelik sonlandırması sadece yönetim tarafından yapılmaktadır.
Tek taraflı sonlandırma "Tavşan dağa küsmüş dağın bülütünde bilenek olmamış" kurulumuz tarafından red edilecektir.

Saygılarımızla..

Ahmet Kolkoparan
Kedi Lobisi Eş ve En Ehtiyar Reisisi

BASIN AÇIKLAMASI!

Öncelikle kendi adıma ve lobim adına en hayırlısı olur umarım. Benim için zor bir karar olmadı, tabii ki parayı ve gücü tercih ettik :asd22: Şaka bir yana @Alpay Asma'yı ve diğer değerli arkadaşları karşıma almak zor oldu ama ilk adımı adan @B. Arda Aycan abimi geri çeviremedim. Dostça bir mücadele olmasını dilerim.

@B. Arda Aycan ve lobisi ile güçlerimizi birleştiriyoruz.

~ Kedi Lobisi ~

Tek taraflı sonlandırma "Tavşan dağa küsmüş dağın bülütünde bilenek olmamış" kurulumuz tarafından red edilecektir.

Saygılarımızla..

Ahmet Kolkoparan

Tamam ama yönetime kırgın olduğumu bilesiniz. Son şampiyonun üzerine aynı gün, aynı yarışma transfer yapmak da neyin nesi?

Allahtan sözleşmemi kiralık yaptım. Yarışma sonu serbestim.

Saygılarımızla..

Ahmet Kolkoparan

Ahmet Ağabey, lobi yıldız kaynıyor, Dream Team olduk resmen, artık yıldızlarımızı motive edecek yeni bir yönetim anlayışına geçmeliyiz :D

Tolga Aybakan mesele çözüldüğüne göre lobimize hoşgeldin. Ama bir şeyi unutma. Frikikleri ben kullanırım. :D

Başarıya her daim aç ve takım uyumu ile geleceğe damga vuracak bir ekibimiz var.

Biz ne Dream Team'ler gördük gül gül öldük.:oley:

Tamam ama yönetime kırgın olduğumu bilesiniz. Son şampiyonun üzerine aynı gün, aynı yarışma transfer yapmak da neyin nesi?

Allahtan sözleşmemi kiralık yaptım. Yarışma sonu serbestim.

Kiralık mı. Yooo öyle değilkine... Bizim sözleşme lifetime. Bizde öyle parttime sözleşme olmaz...

Ayrıca gelelim şikayetinize; Bu tamamen lobimize güç kazandırma adına yapılmış üstün yetenekli yöneticilerimiz ( öhöm biz oluyok ) tarafından planlanmış transfer politikası tarafından yapılmıştır.

Başarıya her daim aç ve takım uyumu ile geleceğe damga vuracak bir ekibimiz var.

Biz ne Dream Team'ler gördük gül gül öldük.:oley:

Aslında bunlar iyi haberler Alpay'cım. Malumun olduğu üzere lobiler kurulduğundan beri Arda ağabey'in de burada şampiyonluğu yok. Tolga bey'de bundan sonra yarışma kazanamaz :D

Tolga Aybakan ın Kedi Lobisi' ne transferini öğrenen Alpay Asma nın BPL' ye "Bırakın beni, ben de Kedi Lobisi' ne gideceğim, ben çocukluğumdan beri Kedi Lobiliyim" dediği bunun üzerine Ozan Tokgöz ve Erman Türker tarafından bir odaya kapatıldığı ve zorla tutulduğu iddia ediliyor. :D

Yalnız benim ilk şarkı Alpay'ın çıkarsa olay yaratırım. Çünkü bana önce şarkın tamam denildi. Sonra Alpay şarkımı değiştim yazınca birden nedense senin şarkın pişti oldu denildi. Açıkcası bu durumdan oldukça kıllanmakla beraber. Yarışma sonrası Tuncay'dan şarkıların gönderildiği her iki mesajin capsini isteyeceğim. Benden sonra gönderilmişse mevzu çıkarırım.

Kiralık mı. Yooo öyle değilkine... Bizim sözleşme lifetime. Bizde öyle parttime sözleşme olmaz...

Ayrıca gelelim şikayetinize; Bu tamamen lobimize güç kazandırma adına yapılmış üstün yetenekli yöneticilerimiz ( öhöm biz oluyok ) tarafından planlanmış transfer politikası tarafından yapılmıştır.

Transferim kiralık. Kap'a öyle bildirildi. Bilmiyorsanız yazıp da dosta düşmana güldürmeyin lobimizi. :D

Aslında bunlar iyi haberler Alpay'cım. Malumun olduğu üzere lobiler kurulduğundan beri Arda ağabey'in de burada şampiyonluğu yok. Tolga bey'de bundan sonra yarışma kazanamaz :D

Ayberk' e iyi puanlar vermeye bakın, geçen hafta ültimatomu vermişti size :D

Bakkala ciktim,karsima bir kedi firladi.Bu bir isaret.Bu yarisma sampiyon bizim lobiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt