43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bi ÜLKER kraker almaya gideyim bari, katur katur yiyeyim.

Helal olsun bu aslanlara diyecek başka birşey yok :hat:

Puanları gönderdim

Puanlarımı ancak yarın gönderebilirim. Mahsuru yoksa.
Şimdi kafam kazan gibi. Tasarım forum vs şişti resmen

Hadi hayırlı geceler.

Tuncay Tum Kardeş puanlarımı gönderdim bilgine :) Liste hiç fena değildi bence keyifli bir şekilde dinledim şarkıların bir kısmını zaten biliyordum. Lakin bir şarkı var ki isterim ki benim şarkım olamazsa o şarkı şampiyon olsun :) Listemdeydi ne zamandır bekletiyordum ama hiç önemli değil. Katılan arkadaşa buradan saygılarımı sunuyorum ve böyle güzel bir şarkı ile yarışmaya girdiği için teşekkür ediyorum :hat: Kedi lobisinden bile olsa hiç farketmez çaktım alnına 12'yi :D :D

Puanlarımı gönderdim. Biraz zorlandım açıkçası.

@Tuncay Tum Kardeş puanlarımı gönderdim bilgine :) Liste hiç fena değildi bence keyifli bir şekilde dinledim şarkıların bir kısmını zaten biliyordum. Lakin bir şarkı var ki isterim ki benim şarkım olamazsa o şarkı şampiyon olsun :) Listemdeydi ne zamandır bekletiyordum ama hiç önemli değil. Katılan arkadaşa buradan saygılarımı sunuyorum ve böyle güzel bir şarkı ile yarışmaya girdiği için teşekkür ediyorum :hat: Kedi lobisinden bile olsa hiç farketmez çaktım alnına 12'yi :D :D

Tamamdir abi aldim puanlarini :)

Ne çabuk gönderdiniz arkadaş, ben daha 12. şarkıyı dinliyorum :)

Ben listeyi çok beğendim , 12 verebileceğim şarkılar var yazık olacak birçoğuna !

Puanları yolladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt