43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu sefer şarkın iddialı değil, tut kendini Aslan, gaza gelme diyorum ama şöyle alıcı gözüyle de bakınca şarkım listedeki şarkıların bir çoğunun anasını ağlatacak potansiyelde. İlk 3 banko. Şampiyonluk sürpriz olur.

Aslan arkan açıkta kalmış renktaş herhalde rüya görmeye devam ediyorsun :asd:

YouTube

Puanlari gönderdim.

Bakalim bu sefer hangi sarki birinci olacak. Genelde kime 10 veya 12 verirsem, 1. oluyor.

Ayrica yerli yabanci dengesi 5-19.

Sizce yabanci sarkilardan biri mi kazanir yoksa yerli mi?

Tahminlerinizi alalim :D

An itibariyle puanlarımı göndermiş bulunmaktayım. Bugün erken davrandım :D

An itibariyle puanlarımı göndermiş bulunmaktayım. Bugün erken davrandım :D

Ayberk bey saat 12:50 itibarı ile puanlarını göndermiştir. Aklı selim sahibi her birey, korunaklı bir yere geçip kendini korumaya alsın. Zelzele olabülü, daş düşebülü, ayu çıkabülü...

Ayberk bey saat 12:50 itibarı ile puanlarını göndermiştir. Aklı selim sahibi her birey, korunaklı bir yere geçip kendini korumaya alsın. Zelzele olabülü, daş düşebülü, ayu çıkabülü...

:D

Zor oldu,bayağı üşendim,esnedim ama...:D Parmaklarım bu saatlerde hissizleşiyor :D

Bakalım bugün hangi porsuklar derece yapacak :asd22:.

Puanlarimi yarim saate yolluyorum.

Bir önceki yarışmaya göre iyi playlist olmuş. Ben de 1 saat içinde veririm puanları.

Yolladim puanlari, herkese basarilar. Hedefim puan tablosunun sol tarafinda yer almak :)

Puanları yolladım.Liste geçen yarışmaya göre daha kötüydü.

Puanlari gönderdim.

Bakalim bu sefer hangi sarki birinci olacak. Genelde kime 10 veya 12 verirsem, 1. oluyor.

Ayrica yerli yabanci dengesi 5-19.

Sizce yabanci sarkilardan biri mi kazanir yoksa yerli mi?

Tahminlerinizi alalim :D

Yabancılar daha iddialı görünse de özellikle 1 tane yerli şarkı var ki sürpriz yapma ihtimali hiç de az değil.

göndermeyen 2 kisi kim? belki gönderdik saniyorlardir

Biri kesin Yiğit' tir :D

Birazdan dışarı çıkacağım, döndüğüm de kedi lobisinin zaferiyle karşılaşmak istiyorum, tüm lobi mensuplarımıza gönülden başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt