- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Birazdan dışarı çıkacağım, döndüğüm de kedi lobisinin zaferiyle karşılaşmak istiyorum, tüm lobi mensuplarımıza gönülden başarılar.
İnşallah :catsmiley:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birazdan dışarı çıkacağım, döndüğüm de kedi lobisinin zaferiyle karşılaşmak istiyorum, tüm lobi mensuplarımıza gönülden başarılar.
Biri kesin Yiğit' tir![]()
Olabilitesi kuvvetli. Balık kavağa çıkınca atar o puan.Ha yanında da rakı olacak![]()
Biri kesin Yiğit' tir![]()
Hayır abi Yigit abi degil , etiketledim o iki kisiyi![]()
![]()
İster misiniz playlisti radyodan yayınlayayımşu anda radyodayım.
Günahını almışız çocuğun @Ayberk Çetin![]()
Şampiyon lobimizden çıkarsa yayınla, yoksa salla gitsin![]()
ayıp ulan dün 22:09 da gönderdimBiri kesin Yiğit' tir![]()
çok derinden geldiğim için her yarışma sonunda sıralamada derinlerde bir yerde kalıyorumVay arkadaş dakik davranmış hiç de ses etmediDerinden ve sessiz gidiyor,tehlikeli
![]()
çok derinden geldiğim için her yarışma sonunda sıralamada derinlerde bir yerde kalıyorum![]()
Abi bu arada ne kadar cool bir lobi olduğumuz radyoya sahip olmamızdan belli. Şu hint fakiri kılıklıların aksine bir yayın organımız var.![]()
ayıp ulan dün 22:09 da gönderdim![]()
çoğunu biliyordum , bir kısmını dinleme gereksinimi bile duymadımBiz söyleyecek laf gene buluruz, 22:09 ne? Şarkıları dinlemeden göndermiş puanlarını![]()