Maaşallah...Bülent Korkmaz ve Semih Kaya' nın formayı ilk giydikleri zamanları izlemiş biri olarak net bir şekilde ifade edeyim ki ikisinden de fersah fersah olgun ve üstün görüntü verdi. Kaldı ki Bülent ve Semih 20 yaşında girmeye başlamışlardı takıma, Ozan henüz 18 yaşında; bir futbolcunun gelişim süreci içerisinde çok çok önemlidir o iki yaş fark.

Temel bir eksikliğini görmedim. Ağır diyenlere katılmıyorum, gayet çabuk ve hem yerden hem havadan müdahale önceliğini alma konusunda bilhassa beğendim. Topu ayağından çıkarmada gayet soğukkanlı ve doğru tercihler yapıyor. Maç oynayıp özgüveni geliştikçe çok daha iyi seviyeye gelecektir.

Tek maçla kesin bir kanaat oluşturmaktan kaçınırım ama kendisi sadece 90 dakikada bile ''Tamamlanmış bir ürün'' izlenimi verdi. En son ne zaman bu kadar iyi bir genç oyuncu performansı izlediğimi hatırlamıyorum. Allah nazarlardan saklasın, bahtı açık olsun, amin!...

Hem Galatasaray altyapısında futbol oyna hem Fen Lisesi kazan, vallahi müthiş başarı helal olsun. Yürür giderse ileride hayatı kitap olur cidden.
Ben de Fen lisesinde öğrenciydim, bir arkadaşa Fenerbahçe'den teklif geldi biz okurken, bilmiyorum öncesini ama o dönem altyapımıza katılmış olabilir o da.

Bir de yeni sistemi bilmiyorum bizim zamanımızda 50 tane vardı şu an sayıları çok daha fazla oldu.

Benim düşüncem bu tarz öğrenciler için spor okulları kurulması lazım. Eğer devlet vergi almayacaksa her kulübün bu paraları spor liselerine harcaması şartıyla vergi affında bulunması lazım, çok etkiler kaliteyi.

21 yaşındayım bir halta yaramıyorum ama çocuk 18 yaşında neler yapıyor

Bu sene bu çocuğun tecrübe kazanması gerekiyor oynasın sürekli hani yerine oynayacak Ahmet-Maicon hata yapacağına Ozan yapsın

Sonuna kadar destekliyoruz seni Ozan reis ...

Bakıyorumda çocuğu omuzlarda havaya kaldırmaya çalışırken, önce g.t.nü kaldırarak işe başlamış herkes..
Bu gidişle 2. senesi dolmadan semih v2 olması muhakkak gibi. 5-6 M e satmak için fırsat bekleyenler olacak hemen.. Gidişat onu gösteriyor.

Oynadıkça hatalar yapmaya başlayacak, bakalım bu hatalarının ve eleştirilerin altında ezilecek mi yoksa, kendini istikrar ve kontrol altında tutacak karaktere sahip mi ?.
Görülmesi gereken ve asıl gerçek bu....

ben nedense fazla abarttığımızı düşünüyorum. Ajax 2 sene önce 17 yaşında De Ligt ile UEFA Finali oynadı. Adam şu anda Avrupa'nın en potansiyelli stoperi olarak görülüyor. Neden korkuyoruz genç oyuncudan inanın anlamıyorum.

Lokomotiv maçında da gayet iyi oynayabilir. Eğer oyuncunun potansiyeli varsa 17 yaşında da oynar, 41 yaşında da. Yaşa takılmamak lazım.
Senin Galatasarayli oldugunu dusunmuyorum.

ben nedense fazla abarttığımızı düşünüyorum. Ajax 2 sene önce 17 yaşında De Ligt ile UEFA Finali oynadı. Adam şu anda Avrupa'nın en potansiyelli stoperi olarak görülüyor. Neden korkuyoruz genç oyuncudan inanın anlamıyorum.

Lokomotiv maçında da gayet iyi oynayabilir. Eğer oyuncunun potansiyeli varsa 17 yaşında da oynar, 41 yaşında da. Yaşa takılmamak lazım.

Nazar değmesin, harikulade oynamış. Soğuk kanlı ve kırk yıldır A takımda oynuyormuş gibi. Maşallah.

Ozan bu güzel performansını 3 puanla ve huzurla taçlandırmasını Serdar'a da göründüğünden fazla borçlu olabilir.
Penaltı yaptırdı(hakem verdi herneyse) sonrasında elinin ayağının titremesi panik yapması muhtemeldi ki ben o kısa sürede yaptı gibi hissettim zaten ha zamanla atardı bu yaşa da normal ama Serdar çok çabuk attığı golle baskıyı attırdı hem Ozan'dan hem takımdan.

Bakıyorumda çocuğu omuzlarda havaya kaldırmaya çalışırken, önce g.t.nü kaldırarak işe başlamış herkes..
Bu gidişle 2. senesi dolmadan semih v2 olması muhakkak gibi. 5-6 M e satmak için fırsat bekleyenler olacak hemen.. Gidişat onu gösteriyor.

Oynadıkça hatalar yapmaya başlayacak, bakalım bu hatalarının ve eleştirilerin altında ezilecek mi yoksa, kendini istikrar ve kontrol altında tutacak karaktere sahip mi ?.
Görülmesi gereken ve asıl gerçek bu....
İyi oynayıp güven verdi, büyük çoğunluk da beğenisini ifade ediyor; bunda bir yanlışlık görmüyorum. Övgülerle ''Ben oldum'' tavırlarına girecek yapıda biri izlenimi vermiyor; bilakis daha çok azmetmesi muhtemeldir. Pek çok hatalar yapacaktır elbette; peygamberliğini ilan etmedi hiç kimse!...

Semih örneğine hiç katılmıyorum. Semih karakter olarak çok sevdiğim bir futbolcudur, sıkıntı şımarması filan değildi. Ozan' ın vaad ettiği potansiyeli hiçbir zaman görmedim ben kendisinde. Şu anda bile Ozan, bütün parametrelerde (En iyi zamanındaki) Semih' ten net üstün bir futbolcudur benim gözümde...

Son düzenleme:
hain penaltida topa vurdugunun altini cizelim

semihle kıyaslamayı yaş itibarıyla anlıyorum ama durumu semihten farklı. semih oynadıgında elde stoper kalmamıştı. bu çocuk 8 milyon €luk 30 yaşındaki stoperden formayı söktü aldı.

yaşına göre gayet olgun bir oyunu var ama maç içerisinde bir iki pozisyonda uyuduğu oldu ama çalışıp bütün eksiklerini giderince sağlam bir stoper kazanacağız inşallah

Geri
Üst Alt