Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.550
- 55.764
- 4.478
Unutmamak gerek Linnes de cok yardim etti buna ama. Serdar zaten habire direktif verdi (kendi ise Nando ile habire konusamadilar kac kere birbirlerine carptilar)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok kritik 2 müdahalesi var ama aynı zamanda 2 de diagne yi kaçırması. yetenekli biri olsa ikisini de atar maçı elimize verirdi. gene de yaşına göre sorumluluk almayı biliyor. zamanı gelmişti alt yapıdan a takıma oyuncu çıkarmanın. çalışmaya devam.
Genel manada çok doğru bu dediğin. Ancak bizim futbolcuların eğitim ve kültür düzeylerini göz önüne aldığımızda, belli ölçüde olumlu bir nitelik olarak değerlendirmek pek aykırı olmayacaktır. Adaşı Ozan Tufan' ın röportajlarındaki zavallılığını akla getirmek yeterli meselaBütün camianın sakinleşmesinde fayda var. Dün iyiydi evet hepsi bu kadar, kendini geliştirecek mi bir üst seviyeye geçecek mi, istikrarlı olabilecek mi vs bu sorular hala cevapsız. Bu şekilde abartılması her şeyden önce Ozan'a zarar verir.
Bir de ne fen lisesiymiş arkadaş, fen lisesinden mezun olan bir dünya gerizekalı tanıyorum.
18 yaşında ve TSL'de 11 olarak çıktığı ilk resmi maç. O kadar heyecanlı olması gayet normal.Unutmamak gerek Linnes de cok yardim etti buna ama. Serdar zaten habire direktif verdi (kendi ise Nando ile habire konusamadilar kac kere birbirlerine carptilar)
Genel manada çok doğru bu dediğin. Ancak bizim futbolcuların eğitim ve kültür düzeylerini göz önüne aldığımızda, belli ölçüde olumlu bir nitelik olarak değerlendirmek pek aykırı olmayacaktır. Adaşı Ozan Tufan' ın röportajlarındaki zavallılığını akla getirmek yeterli mesela; hatırlamayan Youtube a başvurabilir!...
Burada en çok övgüde bulunanlardan biriyim. İlk maç için görkemli diyebileceğim bir performans gösterdi, hele soğukkanlılığına bayıldım. Ama kimsenin abartıp Ramos seviyesinde gördüğüne rastlamadım. İyi başladı, çok büyük potansiyel vaad ediyor; bundan duyduğumuz memnuniyeti belirtiyoruz, o kadar. Bundan sonrası kendisinin karakterine ve futboldaki bir dolu değişkenin ne kadar lehinde veya aleyhinde olacağına da bağlı. Umarım talih hep yanında olur...
Aklımın yettiği dönem içinde, yeni yetişen gençlerden sadece Tugay, Okan ve Emre için bu denli heyecan duymuştum. Sırf genç diye önüne geleni övmem yani...
Yok yaw direkt üstüme alınmadımSen niye üstüne aldın ki abi.
Twitter'a falan gir bir bak, dünyanın en gelecek vadeden stoperi falan ilan etmişler. Olamaz demiyorum, erken diyorum. Abartıyoruz her zaman olduğu gibi. Biraz zaman geçsin, biraz daha izleyelim belli olur zaten.
belki de maiconu hanımı yapar
ozan sampiyonlar liginde oynayabiliyor mu beyler. oynuyorsa. her turlu hatada yapsa kizmam oynasin.