Unutmamak gerek Linnes de cok yardim etti buna ama. Serdar zaten habire direktif verdi (kendi ise Nando ile habire konusamadilar kac kere birbirlerine carptilar)

Acik ara en önemli özelligi fen lisesi ögrencisi olmasi.

Cünkü bu özelligi sayesinde, üst düzey bir stoper olmak icin gereken pek cok seye sahip olmasinin yaninda kariyeri boyunca 3 seyi de asla aksatmadan yapmasi gerektiginin bilincinde olacaktir:

1. Cok calismak
2. Cok calismak
3. Cok calismak

Yolun acik olsun genc adaş.

çok kritik 2 müdahalesi var ama aynı zamanda 2 de diagne yi kaçırması. yetenekli biri olsa ikisini de atar maçı elimize verirdi. gene de yaşına göre sorumluluk almayı biliyor. zamanı gelmişti alt yapıdan a takıma oyuncu çıkarmanın. çalışmaya devam.

evt, uçuk kaçık yorumların uzağında gayet gerçekçi 1 yaklaşım olmuş.

Bütün camianın sakinleşmesinde fayda var. Dün iyiydi evet hepsi bu kadar, kendini geliştirecek mi bir üst seviyeye geçecek mi, istikrarlı olabilecek mi vs bu sorular hala cevapsız. Bu şekilde abartılması her şeyden önce Ozan'a zarar verir.

Bir de ne fen lisesiymiş arkadaş, fen lisesinden mezun olan bir dünya gerizekalı tanıyorum.

Bütün camianın sakinleşmesinde fayda var. Dün iyiydi evet hepsi bu kadar, kendini geliştirecek mi bir üst seviyeye geçecek mi, istikrarlı olabilecek mi vs bu sorular hala cevapsız. Bu şekilde abartılması her şeyden önce Ozan'a zarar verir.

Bir de ne fen lisesiymiş arkadaş, fen lisesinden mezun olan bir dünya gerizekalı tanıyorum.
Genel manada çok doğru bu dediğin. Ancak bizim futbolcuların eğitim ve kültür düzeylerini göz önüne aldığımızda, belli ölçüde olumlu bir nitelik olarak değerlendirmek pek aykırı olmayacaktır. Adaşı Ozan Tufan' ın röportajlarındaki zavallılığını akla getirmek yeterli mesela:eek:; hatırlamayan Youtube a başvurabilir!...

Burada en çok övgüde bulunanlardan biriyim. İlk maç için görkemli diyebileceğim bir performans gösterdi, hele soğukkanlılığına bayıldım. Ama kimsenin abartıp Ramos seviyesinde gördüğüne rastlamadım. İyi başladı, çok büyük potansiyel vaad ediyor; bundan duyduğumuz memnuniyeti belirtiyoruz, o kadar. Bundan sonrası kendisinin karakterine ve futboldaki bir dolu değişkenin ne kadar lehinde veya aleyhinde olacağına da bağlı. Umarım talih hep yanında olur...

Aklımın yettiği dönem içinde, yeni yetişen gençlerden sadece Tugay, Okan ve Emre için bu denli heyecan duymuştum. Sırf genç diye önüne geleni övmem yani...

Unutmamak gerek Linnes de cok yardim etti buna ama. Serdar zaten habire direktif verdi (kendi ise Nando ile habire konusamadilar kac kere birbirlerine carptilar)
18 yaşında ve TSL'de 11 olarak çıktığı ilk resmi maç. O kadar heyecanlı olması gayet normal.

Tüm bu etkenlere rağmen iyiydi Ozan. Gayet olgun ve soğuk kanlı oynadı.

Aslanım benim be.. :ka:

ooo.jpg

Genel manada çok doğru bu dediğin. Ancak bizim futbolcuların eğitim ve kültür düzeylerini göz önüne aldığımızda, belli ölçüde olumlu bir nitelik olarak değerlendirmek pek aykırı olmayacaktır. Adaşı Ozan Tufan' ın röportajlarındaki zavallılığını akla getirmek yeterli mesela:eek:; hatırlamayan Youtube a başvurabilir!...

Burada en çok övgüde bulunanlardan biriyim. İlk maç için görkemli diyebileceğim bir performans gösterdi, hele soğukkanlılığına bayıldım. Ama kimsenin abartıp Ramos seviyesinde gördüğüne rastlamadım. İyi başladı, çok büyük potansiyel vaad ediyor; bundan duyduğumuz memnuniyeti belirtiyoruz, o kadar. Bundan sonrası kendisinin karakterine ve futboldaki bir dolu değişkenin ne kadar lehinde veya aleyhinde olacağına da bağlı. Umarım talih hep yanında olur...

Aklımın yettiği dönem içinde, yeni yetişen gençlerden sadece Tugay, Okan ve Emre için bu denli heyecan duymuştum. Sırf genç diye önüne geleni övmem yani...

Sen niye üstüne aldın ki abi.

Twitter'a falan gir bir bak, dünyanın en gelecek vadeden stoperi falan ilan etmişler. Olamaz demiyorum, erken diyorum. Abartıyoruz her zaman olduğu gibi. Biraz zaman geçsin, biraz daha izleyelim belli olur zaten.

Dun 1-2 hata disinda begendim, ligin en formda olan takimin hucum hattina karsi iyi bir performans sergiledi. Maicon veya Ahmet'in Trezeguet ile tek tek kaldigini dusunun sadece.

Potansiyel var, bu sezon rotasyonda sık sık sans bulacaktir, calismaya ve kendini gelistirmeye devam.

Sen niye üstüne aldın ki abi.

Twitter'a falan gir bir bak, dünyanın en gelecek vadeden stoperi falan ilan etmişler. Olamaz demiyorum, erken diyorum. Abartıyoruz her zaman olduğu gibi. Biraz zaman geçsin, biraz daha izleyelim belli olur zaten.
Yok yaw direkt üstüme alınmadım:). Zaten konuya aynı noktadan baktığımız çok açık. Twitter geyiklerini filan boşver. Tarık' ın yeni Cafu olduğuna inanıp, herkesi ikna etmeye çalışanları bile gördük zamanında!:D

ben defansin ozellikle birebirde ne yaptigina bakarim. bu kardesimiz pozisyon almasini biliyor. hata yapacaksada bu cocuk yapsin maicon denen herif degil

ozan sampiyonlar liginde oynayabiliyor mu beyler. oynuyorsa. her turlu hatada yapsa kizmam oynasin.

ozan sampiyonlar liginde oynayabiliyor mu beyler. oynuyorsa. her turlu hatada yapsa kizmam oynasin.

Bu tercubesiz hali ile maicon dan bin kat daha iyi stoper.

Şimdi yaladınız yuttunuz, helal olsun hak ediyor da ama 25 yaşına gelip Semih gibi topallarsa burun kıvırmayacaksınız.
Kıvıranı öperim bilmiş olun.

Aslanım sen sen ol kendini dev aynasında görme.
Çok çalış ve ileride avrupanın elit takımlarından birinde oyna.

Gscimbom Mobile

Taraftar bir anda göklere de çıkarır, bir anda yerin dibine de sokar. Sen yeter ki sıkı çalış, profesyonel futbolculuğun gereklerini yap. Arkanda Fatih Terim gibi bir hoca var. Formayı almak da bırakmamak da senin elinde.

Geri
Üst Alt