Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.076
- 15.820
- 1.698
Bu yaşta bu kadar kontrollü olması çok olumlu.Rakibe gereksiz dalmıyor, gerekmedikçe yere yatmıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir stopere göre yavaş Maicon'a göre gayet hızlı stoper
Dolayısıyla devam
Dan dun uzaklaştırıyor topu
Yanına Serdar değil de miranda&chiellini gibi bişey lazım. O zaman gelişir.
Koray Günterin dandik olmayan versiyonu
Ne dersin
Bu maç dikine attığı topların hemen hepsi rakibe gitti eğer ona dediysen.Yok daha neler.
Akhisar macimiydi neydi birine bi top atmis Emre akbaba bi kere bile oyle top atamadi Adam gelmis Tekniği kotu diyor bos yorumlar bunlar takmamak lazimYine cok iyiydi.doukarayi iyi kilitledi.top tekniği kötü diyenler gitsin bi çorba içsin.en önemli özelliği topu oyuna iyi sokması ve uzun pasları zaten
valla ozan hakkında 2 yorum okudum burda asabım bozuldu,GS SÖZLÜĞÜ hiç sevmem adamlar bayılmış ozana,sürekli övüyolarAkhisar macimiydi neydi birine bi top atmis Emre akbaba bi kere bile oyle top atamadi Adam gelmis Tekniği kotu diyor bos yorumlar bunlar takmamak lazim
Sanarsin her 18 yasinda eleman bunu yapiyorTamam ne olsun istiyorsun Ersin? Onu söyle? Adamın 3-4. Resmi maçında Dünya kupasını kaldırmasını mı bekliyorsun?
Yazın, eleştirin ama azıcık mantıklı konuşun. Türk altyapı sisteminin rezilliğini 18 yaşında çocuğa yıkma yani.
Bu maç dikine attığı topların hemen hepsi rakibe gitti eğer ona dediysen.
Diğerineyse Allah büyük![]()
yoo ben memnunum önceki sayfalardaki postlarımdan anlayabilirsin.Onyekuruya ve omere attigi cok temiz toplar var
Yok yani maicon ve ahmetten önde ve takimda baska stoper yok bu ne memnuniyetsizlik yav anlamiyorum
Daha "toy" sayilir bekleyip gorecegizyoo ben memnunum önceki sayfalardaki postlarımdan anlayabilirsin.
geçen maçta çok beğenmiştim enfes toplar attıydı bu maç tek tük attı. bize geriden oyun kurabilen adam gerçekten lazım ve bu potansiyel var ayrıca efendi çocuk. risk almaması güzel "dan dun" ifadesi takılmaydı
Sebeplerini ve yerine oynaması gerektiğini düşündüğün oyuncunun ismi ile birlikte Ozana göre neleri daha iyi yaptığını yazar mısın?Sırıtmadı lakin ben hala as stoper olmaması gerektiğine inanıyorum