Bu yaşta bu kadar kontrollü olması çok olumlu.Rakibe gereksiz dalmıyor, gerekmedikçe yere yatmıyor.

Ayağı müthiş tutarsa sağlam para kaldırırız buz gibi oyuncu
Biraz daha agresif olabilir

U17 Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynayan U17 Millî Takımımızın, savunmadaki değişmez ismi. Turnuvadaki performansıyla, UEFA tarafından en dikkat çeken 10 oyuncu arasında gösterilmeyi başardı. Ay-yıldızlı formayla bugüne kadar çıktığı 42 maçta 9 gol attı. Bu özelliğini, futbola santrfor olarak başlamasına bağlayan genç oyuncu, U17 Dünya Kupası'nda Millî Takımımızın çok daha iyi işlere imza atabileceğine inanıyor.

Futbola Santrafor başlamış istermisiniz hoca ...........;):unsure::D

Bir stopere göre yavaş Maicon'a göre gayet hızlı stoper

Dolayısıyla devam

Dan dun uzaklaştırıyor topu :D
Yanına Serdar değil de miranda&chiellini gibi bişey lazım. O zaman gelişir.

Koray Günterin dandik olmayan versiyonu

Ne dersin

Henüz konuşmak için erken ama ümit vaat ettiği kesin

Ayağı iyi,pozisyon bilgisi de fena sayılmaz özellikle Mariano ileri çıktığında o mevkiyi kapatmaya çalışması çok olumlu işti

Bir pozisyonda da kaybettiği topun ardından Doukara ile ikili mücadeleye girip kazandı

Yani bu yaşlarda bu karakteri koyabiliyorsa çok daha fazlası neden olmasın diyorum

En önemli özellikleri çok zor çalım yemesi ve çevikliği.. Top ayağına yakışıyor 1e 1de en güvendiğim savunmacı..
Eksisi sadece tecrübe.. Topu çok daha iyi kullanacak potansiyele..
Nazar değmesin müthiş bir yetenek var elimizde

Yine cok iyiydi.doukarayi iyi kilitledi.top tekniği kötü diyenler gitsin bi çorba içsin.en önemli özelliği topu oyuna iyi sokması ve uzun pasları zaten
Akhisar macimiydi neydi birine bi top atmis Emre akbaba bi kere bile oyle top atamadi Adam gelmis Tekniği kotu diyor bos yorumlar bunlar takmamak lazim

Akhisar macimiydi neydi birine bi top atmis Emre akbaba bi kere bile oyle top atamadi Adam gelmis Tekniği kotu diyor bos yorumlar bunlar takmamak lazim
valla ozan hakkında 2 yorum okudum burda asabım bozuldu,GS SÖZLÜĞÜ hiç sevmem adamlar bayılmış ozana,sürekli övüyolar

Tamam ne olsun istiyorsun Ersin? Onu söyle? Adamın 3-4. Resmi maçında Dünya kupasını kaldırmasını mı bekliyorsun?

Yazın, eleştirin ama azıcık mantıklı konuşun. Türk altyapı sisteminin rezilliğini 18 yaşında çocuğa yıkma yani.
Sanarsin her 18 yasinda eleman bunu yapiyor

Messi 3o nu asti arjantine kupa aldiramadi bu ney simdi o zaman

Zorla yorum yazdiriyorsunuz

me gusto vinos, me gusto mujeres

yav iyiydi diyip geçelim,yolu acık olsun.boş yere telaş etmeyin.yunuslar ve ali yavuzları izleyelim inşallah

Onyekuruya ve omere attigi cok temiz toplar var
Yok yani maicon ve ahmetten önde ve takimda baska stoper yok bu ne memnuniyetsizlik yav anlamiyorum
yoo ben memnunum önceki sayfalardaki postlarımdan anlayabilirsin.
geçen maçta çok beğenmiştim enfes toplar attıydı bu maç tek tük attı. bize geriden oyun kurabilen adam gerçekten lazım ve bu potansiyel var ayrıca efendi çocuk. risk almaması güzel "dan dun" ifadesi takılmaydı

Son düzenleme:
gayet makul adam 18 yasında olmasına ragmen ayagı yere basıyor. sahada mutlaka olmalı
24 futbolcunun 21ini ithal eden bir takım için daha da kıymetli oluyor

yoo ben memnunum önceki sayfalardaki postlarımdan anlayabilirsin.
geçen maçta çok beğenmiştim enfes toplar attıydı bu maç tek tük attı. bize geriden oyun kurabilen adam gerçekten lazım ve bu potansiyel var ayrıca efendi çocuk. risk almaması güzel "dan dun" ifadesi takılmaydı
Daha "toy" sayilir bekleyip gorecegiz :D

İyi stoper mi olacak yoksa standart vasat yerli stoper mi? Bunun için önünde 2 sene var ama bu gelişimi kaydetmesi için de yanında Ujfalusi gibi biri olsa keşke. Serdar partnerliğiyle beraber olsa olsa Gökhan Zan kıvamında bir şey olur

Geri
Üst Alt