Sergen'e gore bizim alt yapi Mbappe'ler ile dolu

en azindan takip ediyor cocuk
sadece transfer diye inleyen hiyarlardan iyidir
Takip etmesine birsey demedim, alt yapidakileri abartmasina gerek yok. Onun kadar olmasa da biz de ara ara gencleri izliyoruz. Butun gencleri oyle anlatiyor ki sanki alt yapi Ajax veya Barcelona seviyesinde. Biz ne gencler gorduk, en son alt yapidan cikanlardan birisi Araplarda, digeri ise Sparta Prag'da. Ozan daha yeni yeni oynuyor, Ahmet ve Maicon yerine oynamasini isterim, hele bir sezon istikrarli oynasin, ondan sonra bakariz.

Mac oncesi hoca daha bugun maca cikmis Atalay'i kadroya alip Ali Yavuz'u almadiginda hoca'yi elestiriyor, demek ki her antrenmani izleyen hoca'dan da daha iyi biliyormus.

İlk maçında da Diagne gibi bir azmana top göstermemişti, bu maçta Doukara'ya top göstermedi. Bu adamlar traş forvetler değil pek, baya iyi iş çıkarıyor. Bence şu an elimizdeki en iyi stoper. Serdar'dan daha iyi buluyorum çünkü sırtı dönük adama gereksiz faul yapmıyor hiç, rakibe yapışıyor ama faul yapmadan almaya çalışıyor topları. Bence çok ciddi para edecek, Semih falan diyen olabilir de Semih'le alakası yok bu adamın. Semih gibi olmaz ondan fersah fersah önde çünkü stoper özellikleri açısından.

Hocanın hazırlık döneminde sakatlığına üzüldüğü kadar varmış. Fatih Hocamı pişman etmeyecek. Darısı Yunus,Atalay ve Celil için de olur umarım.

Mbappe örneği neden veriliyor? Hadi bir tane daha sayin mbappeden. Bazi adamlae özeldir. Baska milletler ile kendimizi kiyaslama yapmayalim.

Mbappe örneği neden veriliyor? Hadi bir tane daha sayin mbappeden. Bazi adamlae özeldir. Baska milletler ile kendimizi kiyaslama yapmayalim.
Mbappe yorumu alt yapidaki gencleri abartmamasi icindi. Biz alt yapidan cikan ne gencler gorduk, cogu ikinci veya ucuncu ligde. Ayrica Ozan'i de gommedim, aksine devamli oynamasini istiyorum. Sadece yukarida belirttigim gibi alt yapida oynayan her genci abartmasi fazla goze batiyor.

Ha illa genc yetenek saymami istiyorsan fransa'dan en az 20 tane sayarim.

2.07 ye ıyi bakın maçı işletmende dikkatimi çekti çocuk o kadar sakin top indirdiki bunu 30 yaş üstü kaliteli stoperler yapar cocuk oyun kurmaya çalışıyor amacı bak güm vurmak degil.
keşke dogru futbolcularla izleyesebilsek ozanı.belhanda,hayalet sinan ve kıcı kalkık rodriguesle izliyoruz.yoksa hücum pasları cok daha iyidir

Ozan'ı fazla abartmamak lazım..

Su an en tehlikeli dönemi.. Çok eksiği var..

"Ben buyuk topcu oldum, Cimbom un stoperiyim" dediği an bitmiştir.

Malum; bizim topcular amatörlüktek profesyonelliğe gecişi yapamıyorlar..

Şan, şöhret, para, pul , karı-kız, luks arabalar vesaire derken sonup giden topculardan olmaz umarım.

Yalnız Semih ilk oynadığında Ujfalusi ye rağmen dan dun vuruyordu toplara.

Ozan öyle degil. Daha sakin daha soğukkanlı ve kesinlikle topla ilişkisi çok daha iyi. Ayağı da daha sağlam yere basıyor.

sent via GSC

Yalnız Semih ilk oynadığında Ujfalusi ye rağmen dan dun vuruyordu toplara.

Ozan öyle degil. Daha sakin daha soğukkanlı ve kesinlikle topla ilişkisi çok daha iyi. Ayağı da daha sağlam yere basıyor.

sent via GSC
Bir kaç kez 40-50 metrelik sol çapraza attığı paslar sanki bir tecrübeli stoperin oyun yönünü değiştirmesi gibiydi bir çok genç önündeki sağına soluna basit oynarken böyle cesaretli olması bizim açımızdan çok iyi hatta akhisar maçında da Onyekuru'ya 30-35 metrelik havadan rakip ceza sahasına attığı pas da çok iyiydi

Bir kaç kez 40-50 metrelik sol çapraza attığı paslar sanki bir tecrübeli stoperin oyun yönünü değiştirmesi gibiydi bir çok genç önündeki sağına soluna basit oynarken böyle cesaretli olması bizim açımızdan çok iyi hatta akhisar maçında da Onyekuru'ya 30-35 metrelik havadan rakip ceza sahasına attığı pas da çok iyiydi
topla birlikte cıkmak ozanın en sevdiği şeydir,ama buna imkan veren bi takımımız yok ne yazıkki

Maicon denilen gereksiz oynayacagina alt yapimizdan cikan bu Genc yetenegi kullanmakta fayda var

Daha Genc yasta olmasina ragmen iyi isler yapiyor

Yukarıda ben de yazmıştım zaten uzun topları gerçekten çok iyi. Tak diye takım arkadaşının ayağına uzun top atıyor.

Öte yandan da Ligue 1, Bundesliga falan görmüş Belhanda 5m yanındaki adama doğru dürüst pas atamıyor yerden.

Ben Ozan dan çok ümitliyim gerçekten. Zamanında Semihten de umutluydum ama o hep yerinde saydı hatta bir noktadan sonra gerilemeye başladı.

sent via GSC

Geri
Üst Alt