Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.471
- 26.247
- 1.983
Sergen'e gore bizim alt yapi Mbappe'ler ile dolu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen'e gore bizim alt yapi Mbappe'ler ile dolu
Adam üşenmeden sıkılmadan takip ediyor umut ediyor daha ne yapsınen azindan takip ediyor cocuk
sadece transfer diye inleyen hiyarlardan iyidir
Takip etmesine birsey demedim, alt yapidakileri abartmasina gerek yok. Onun kadar olmasa da biz de ara ara gencleri izliyoruz. Butun gencleri oyle anlatiyor ki sanki alt yapi Ajax veya Barcelona seviyesinde. Biz ne gencler gorduk, en son alt yapidan cikanlardan birisi Araplarda, digeri ise Sparta Prag'da. Ozan daha yeni yeni oynuyor, Ahmet ve Maicon yerine oynamasini isterim, hele bir sezon istikrarli oynasin, ondan sonra bakariz.en azindan takip ediyor cocuk
sadece transfer diye inleyen hiyarlardan iyidir
Mbappe yorumu alt yapidaki gencleri abartmamasi icindi. Biz alt yapidan cikan ne gencler gorduk, cogu ikinci veya ucuncu ligde. Ayrica Ozan'i de gommedim, aksine devamli oynamasini istiyorum. Sadece yukarida belirttigim gibi alt yapida oynayan her genci abartmasi fazla goze batiyor.Mbappe örneği neden veriliyor? Hadi bir tane daha sayin mbappeden. Bazi adamlae özeldir. Baska milletler ile kendimizi kiyaslama yapmayalim.
2.07 ye ıyi bakın maçı işletmende dikkatimi çekti çocuk o kadar sakin top indirdiki bunu 30 yaş üstü kaliteli stoperler yapar cocuk oyun kurmaya çalışıyor amacı bak güm vurmak degil.
keşke dogru futbolcularla izleyesebilsek ozanı.belhanda,hayalet sinan ve kıcı kalkık rodriguesle izliyoruz.yoksa hücum pasları cok daha iyidir2.07 ye ıyi bakın maçı işletmende dikkatimi çekti çocuk o kadar sakin top indirdiki bunu 30 yaş üstü kaliteli stoperler yapar cocuk oyun kurmaya çalışıyor amacı bak güm vurmak degil.
Semihi hoca koyduğunda Ozandan daha dikkat çekmişti sebep ulfaluji.keşke dogru futbolcularla izleyesebilsek ozanı.belhanda,hayalet sinan ve kıcı kalkık rodriguesle izliyoruz.yoksa hücum pasları cok daha iyidir
ozan bence semihten daha fazla dikkat çekti,semih ilk basta normaldi,sonra vites artırdıSemihi hoca koyduğunda Ozandan daha dikkat çekmişti sebep ulfaluji.
Bir kaç kez 40-50 metrelik sol çapraza attığı paslar sanki bir tecrübeli stoperin oyun yönünü değiştirmesi gibiydi bir çok genç önündeki sağına soluna basit oynarken böyle cesaretli olması bizim açımızdan çok iyi hatta akhisar maçında da Onyekuru'ya 30-35 metrelik havadan rakip ceza sahasına attığı pas da çok iyiydiYalnız Semih ilk oynadığında Ujfalusi ye rağmen dan dun vuruyordu toplara.
Ozan öyle degil. Daha sakin daha soğukkanlı ve kesinlikle topla ilişkisi çok daha iyi. Ayağı da daha sağlam yere basıyor.
sent via GSC
topla birlikte cıkmak ozanın en sevdiği şeydir,ama buna imkan veren bi takımımız yok ne yazıkkiBir kaç kez 40-50 metrelik sol çapraza attığı paslar sanki bir tecrübeli stoperin oyun yönünü değiştirmesi gibiydi bir çok genç önündeki sağına soluna basit oynarken böyle cesaretli olması bizim açımızdan çok iyi hatta akhisar maçında da Onyekuru'ya 30-35 metrelik havadan rakip ceza sahasına attığı pas da çok iyiydi
Bir kaç kez rakip tam pres yaparken çok iyi fake atıp ileriye doğru sürdütopla birlikte cıkmak ozanın en sevdiği şeydir,ama buna imkan veren bi takımımız yok ne yazıkki
Yukarıda ben de yazmıştım zaten uzun topları gerçekten çok iyi. Tak diye takım arkadaşının ayağına uzun top atıyor.Bir kaç kez 40-50 metrelik sol çapraza attığı paslar sanki bir tecrübeli stoperin oyun yönünü değiştirmesi gibiydi bir çok genç önündeki sağına soluna basit oynarken böyle cesaretli olması bizim açımızdan çok iyi hatta akhisar maçında da Onyekuru'ya 30-35 metrelik havadan rakip ceza sahasına attığı pas da çok iyiydi