18 yaşında oynamaya başlaması en büyük artısı olacak.

Seviye olarak bu kadar yüksekten test edilmesi de iyi.

İlk ciddi sınavında müthiş performans sergiledi.

Kötü oynayacağı maçlardan sonra ekşiyecekler hiç övmesin. 18 yaşında Modriç bile hata yapar.

Yüreğini kırarsak bu çocuğun gelişimi de o seviye de olmaz.

Bir kac haftaya kesin" Ozan'a zam yapilacak" haberleri cikar.

18 yaşında oynamaya başlaması en büyük artısı olacak.

Seviye olarak bu kadar yüksekten test edilmesi de iyi.

İlk ciddi sınavında müthiş performans sergiledi.

Kötü oynayacağı maçlardan sonra ekşiyecekler hiç övmesin. 18 yaşında Modriç bile hata yapar.

Yüreğini kırarsak bu çocuğun gelişimi de o seviye de olmaz.

21 yasina geldiginde 100 maca cikmis tecrubeli stoper olacak. Eger clye sürekli gidersek 20 civari da cl macina cikmis olqcak

doğum yeri: ankara
aile kökeni: mardin
futbola başladığı yer: silivrispor
galatasaray altyapısına dahil olduğu yıl: 2011
idolü: bülent korkmaz, sergio ramos
avrupa'da sempati beslediği takım: manchester utd

[B]Aslan News[/B]‏ @[B]Aslanews[/B] 1 hr

WhoScored verilerine göre Ozan Kabak, Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine seçildi.

DqbuSmRX4AEuhTJ.jpg
4. en yüksek puanı almış güzel :)

Mardinli kardesimin torpille isi gucu olmaz.
Cocuk antrenman icin yillarca silivri florya git gel yapmiş

@Erol S. Aydinli beyin bahsettiği torpilli çocuklardan biri olsa gerek.
Ugur İz altyapı deyince aklına sadece Ozan Kabak mı geliyor? Bu laf sokma telaşı neden? Ozan ile ilgili dusuncelerimi burada paylastım. Insallah şımarmaz, zamanla daha da iyi olur. Aynı dileklerim Yunus ve diğer oyuncular için de gecerli.. Degişik yaş guruplarında senelerdir yuzlerce cocuk altyapıdan çıkmak için mucadele ediyor.. Bir Ozan çıktı ise ne mutlu bize.. Sen laf sokmaya devam et.. Yeterki altyapıdan cıksın birileri..

Ugur İz altyapı deyince aklına sadece Ozan Kabak mı geliyor? Bu laf sokma telaşı neden? Ozan ile ilgili dusuncelerimi burada paylastım. Insallah şımarmaz, zamanla daha da iyi olur. Aynı dileklerim Yunus ve diğer oyuncular için de gecerli.. Degişik yaş guruplarında senelerdir yuzlerce cocuk altyapıdan çıkmak için mucadele ediyor.. Bir Ozan çıktı ise ne mutlu bize.. Sen laf sokmaya devam et.. Yeterki altyapıdan cıksın birileri..

Başka bir konuda Trabzon ve Bursa altyapılarını övüp bizimkine geçirmişsin de ondan demiştim.

Başka bir konuda Trabzon ve Bursa altyapılarını övüp bizimkine geçirmişsin de ondan demiştim.

Evet.. Bursa, Trabzon ve Altınordu altyapılarında çok iyi oyuncular yetişiyor. Yalan mı? Şimdi sana bircok oyuncu sayabilirim.. Son örnek Cengiz Under.. Bizden son olarak kim çıktı hatırlıyor musun? Arda.. Belki bir de Semih sayılabilir.

Evet.. Bursa, Trabzon ve Altınordu altyapılarında çok iyi oyuncular yetişiyor. Yalan mı? Şimdi sana bircok oyuncu sayabilirim.. Son örnek Cengiz Under.. Bizden son olarak kim çıktı hatırlıyor musun? Arda.. Belki bir de Semih sayılabilir.

Altınordu'nun ana amacı oyuncu yetiştirmek.Bizden daha fazla oyuncu çıkarmaları normal.Bizim ana amacımız şampiyon olmak,altyapıdan oyuncu yetiştirmek değil.Zaten ondan dolayı biz şampiyon onlar 8. falan oluyor.

Son düzenleme:
Ozan kabak

Atalay
Yunus
Samet
Mustafa kapı
Recep gül
Ali yavuz
Celil

Bunların hepsi hemen hemen A takımda boy gösterecek isimler yakın bir zamanda.

Daha alt yaş kategorilerde neler yetişiyor bilmiyoruz üstelik. Bizim alt yapımız bu gelecek jenerasyon ile birlikte Türkiyeyi geç Avrupa standartına yaklaşmış durumunda.

Bunun başta fatih terimin ile Altınordu dan transfer edilen alt yapı direktörümüzün payı az değil.

Altınordu'nun ana amacı oyuncu yetiştirmek.Bizden daha fazla oyuncu çıkarmaları normal.Bizim ana amacımız şampiyon olmak altyapıdan oyuncu yetiştirmek değil.Zaten ondan dolayı biz şampiyon 8. falan oluyor.
Sana katılmıyorum.. Tabii ki ustyapı yani A takımın şampiyon olması her sezon hedefimizdir. ama altyapı ile ustyapıyı birbirine karıştırmak çok yanlış olur. Bizim ana amacımız oyuncu yetiştirmek degil ise neden altyapı yatırımı yapıyoruz? Senin mantıkla Hazır futbolcu alalım daha iyi..

Ozan kabak

Atalay
Yunus
Samet
Mustafa kapı
Recep gül
Ali yavuz
Celil

Bunların hepsi hemen hemen A takımda boy gösterecek isimler yakın bir zamanda.

Daha alt yaş kategorilerde neler yetişiyor bilmiyoruz üstelik. Bizim alt yapımız bu gelecek jenerasyon ile birlikte Türkiyeyi geç Avrupa standartına yaklaşmış durumunda.

Bunun başta fatih terimin ile Altınordu dan transfer edilen alt yapı direktörümüzün payı az değil.
Fatih bu yazdığın isimler Ozan , Yunus hariç henuz A takım oyuncuları degil. Ozan da daha yeni yeni süre alıyor. Insallah Ozan, Yunus ve o yazdıkların A takımın degişmezleri olurlar. Ben uzun zamandır altyapıdan oyuncu cıkmıyor dedim. Bundan sonra cıkmıyacak demedim.

Ana amaç tabiki oyuncu yetiştirmek değil bizim gibi büyük kulüp için ama önemli bir yer almalı. Yani asıl hedef şampiyonluklar ve başarı olmalı.
Alt yapı konusu önemli olsada ana amaç değildir Altınordu da olduğu gibi

Uğurun demek istediği buna yakın bir şey galiba.

Sana katılmıyorum.. Tabii ki ustyapı yani A takımın şampiyon olması her sezon hedefimizdir. ama altyapı ile ustyapıyı birbirine karıştırmak çok yanlış olur. Bizim ana amacımız oyuncu yetiştirmek degil ise neden altyapı yatırımı yapıyoruz? Senin mantıkla Hazır futbolcu alalım daha iyi..

Yarışmak istiyorsak hazır futbolcu almalıyız ama bu demek değil ki aralarına altyapıdan birkaç adam serpiştirmeyelim.Terim'in Bu sezonki Ozan ve Yunus'u hazırlama çabasını beğeniyorum.11-12'de de Semih ve Çolak böyle ilk 11 oyuncusu olmuştu.Takımın yarısını birden altyapıdan oluşturursan başarılı sonuçlar alamazsın.Altınordu'nun son 11'ine baktım.Onlarda bile 11'in 5 tanesi Altınordu altyapısından diğerleri normal oyuncu

Fatih bu yazdığın isimler Ozan , Yunus hariç henuz A takım oyuncuları degil. Ozan da daha yeni yeni süre alıyor. Insallah Ozan, Yunus ve o yazdıkların A takımın degişmezleri olurlar. Ben uzun zamandır altyapıdan oyuncu cıkmıyor dedim. Bundan sonra cıkmıyacak demedim.
Uzun zamandır çıkmadığı çok doğru maalesef çünkü bir ara baya baya ilgisizlik hakkimdi.

Bunun için Fatih Terim Aysal döneminde operasyon başlatıp 2000 denilen gençleri tüm Türkiyeyi tarayarak kulübün alt yapısına kazandırdı. Üst yaşlara deymez denilerek öylesine bırakıldı işte.

Bu 2000 ve bir kaç daha genç oyuncuları yakından takip ediyorum yıllardır elimden geldiği kadar. Çoğu bizim takımda oynaya bilecek kaliteleri mevcut ama sadece kalite yetmeyebilir tabiki. Mental yapıları bu a takıma çıktıkları vakit nasıl ne durumda olur bilemem.

Bizim A takımda oynamanın zorluk derecesi yüksek derecesi çok farklı Altınordu bilmem ne takımı ile kıyas ettiğimizde Türkiyede.

Yarışmak istiyorsak hazır futbolcu almalıyız ama bu demek değil ki aralarına altyapıdan birkaç adam serpiştirmeyelim.Terim'in Bu sezonki Ozan ve Yunus'u hazırlama çabasını beğeniyorum.11-12'de de Semih ve Çolak böyle ilk 11 oyuncusu olmuştu.Takımın yarısını birden altyapıdan oluşturursan başarılı sonuçlar alamazsın.Altınordu'nun son 11'ine baktım.Onlarda bile 11'in 5 tanesi Altınordu altyapısından diğerleri normal oyuncu
Yaa arkadaşım bir konuşmasında FT , " Altyapıdan her sene 1 oyuncu ustyapıya gecmelidir. Bu olmuyorsa altyapıya basarılıdır diyemeyiz" mealinde konuşmuştu..Bence de dogru.. Takımın 11 i altyapıdan olsun veya 5 tanesi olsun demiyoruz. Ama her sene 1 genç ust yapıda oynayacak sekilde gelişmeli.. Tekrar soruyorum Arda dan sonra ust yapıya kim çıktı? Semih ve Emre Çolak ı da sayarsan say.. Yetmez ama olsun.

Geri
Üst Alt