İnsallah gittikten sonra bize hainlik yapip bjk fb basak felan gitmez.. bize laf atmaz diger iki Şerolar gibi..

10 milyon euroya satmak ihanettir yarım sezon oynayan cenki 20 küsür milyon sattı 8jk saçmalamasınlar

Tupcunun gazetesi haber yapiyor balik gibi atliyorsunuz arkadas

Bu adamin gazetesi neden boyle bir haber yapar

Burada yalan habercilikten fazlasi var

Burada daha sinsi emeller var

Hani serbest kalma maddesi 7,5 milyondu? O zaman Juventus niye 10 milyon ve pay karsiligi önersin? Öyle büyük takimlar ne zamandan belli öyle pay veriyor takima?

Serbest kalma maddesi olmayabilir bence. Hangi imzayi 17 yasindakiyken atan oyuncunun serbest kalma maddesi oluyordurki?

Aralik ayinda Hristiyanlarin noel takvimi olur 1-24 Aralik arasi her gün takvimde bir "kapi" acilir ve icinden hediye cikolata vs cikar. Buna esinlenerek Transfermarkt sitesi de bu sene Aralik ayinda "yetenekler takvimi" altinda her gün ayri bir ülkeden bir yetenegi tanitiyor okuyucularina.

Ne zaman sira Ozan Kabak'a gelecek diye bekliyordum ben de, bugün sira Ozan Kabak da 7 Aralik'in yetenegi Ozan Kabak.

Link'i birakiyorum buraya. Aksama dogru tercümesini yaparim eger isterseniz buna dair yeni bir konu acarak.

Ozan Kabak: Galatasarays aufgehender Stern am tristen Istanbuler Himmel

Çok değerli bir futbolcu kazandık çok. Sürekli oynamaya kendisini geliştirmeye devam etsin 20 mil. € bile az Ozan için. 18 yaşında bir çocuk çıkıyor çatır çatır top oynuyor üstelik oynadığı her maç takımın en iyi futbolcusu oluyor ve bu çocuk bizim alt yapımızın ürünü Galatasaray 'ın çocuğu

Ama hala eksik olduğu 1-2 konu var
1) Gerçekten tecrübesiz ama tutup 18 yaşında bundan 2-3 ay öncesine kadar kariyerinde profesyonel maça çıkmamış bir çocuktan tecrübeli olmasını bekleyemeyiz oynadıkça meç tecrübesi kazandıkça bambaşka bir seviyeye gelecektir Ozan

2) Cepheden gelen hava toplarını bazen alamıyor. Bu konuda ligin en iyisi Serdar Aziz 'le birlikte oynuyor inşallah Ozan 'a yardımcı olur Ozan bu konuda Serdar 'dan bişeyler öğrenebilir

Bundan başka öyle büyük bir hatasını görmedim geri kalan konularda bir defans oyuncusunun sahip olması gereken her şey var çocukta ...

Ozan Kabak, bu akşam Bayern Münih izleme komitesinden bir yetkili tarafından takip edildi. Doğu tribünündeki 2018 numaralı locada misafir edilen Bayern Münih temsilcisi, Ozan ile ilgili 10 sayfa kadar not tuttu. (BiP Spor)

Adamlar Pavardi almayi istiyor ve Lukas Mai diye 18 yasindaki stoperini takimdaki 4. stoper olarak görüyorlar. Boatengi satsalar bile, Hummels, Süle, Pavard sonra Ozani almazlar. Ozan bence Serie A yada Premier League yolcusu olur

Cengiz çapsızı Bayerne ayıp olmasın diye 3 milyon euroya yollar. Kimse kendini kandırıp boş hayale kapılmasın

Ozan’a Bayern kancası.
G.Saray’ın genç stoperi Ozan Kabak, bu akşam Bayern Münih izleme komitesinden bir yetkili tarafından takip edildi.
Doğu tribünündeki 2018 numaralı locada misafir edilen Bayern Münih temsilcisi Ozan ile ilgili 10 sayfa kadar not tuttu!

Geri
Üst Alt