Eğer bir gram aklı var ise hemen devre arası gider.

Son düzenleme:
5b0e636566a97c4350d5ca9e

kralspor555.jpg

aslanın vücut gelişimine bak, abilerine örnek olsun.
azmedersen herşey olur evelallah

Satılmasın diyordum ama git kurtar kardeşim kendini. Büyük potansiyelsin buralarda seni ezmeye çalışan hakem grubuyla ancak bu kadar başarılı olabilirsin. Sana aşığım çocuk gidince çok üzüleceğim topçulardan olacaksın.

Allah aşkına git kurtar kendini.

Sen bizim gerizekalı takım ve kendini bilmez taraftarımız için fazlasın kesinlikle.

sent via GSC

yaşına göre baya güçlü herifin çalışkan oldugu her halinden belli
Hocam Almanya daki Schalke maçında 5 metre önümdeydi yemin ediyorum şaşırdım görünce çocuk aynı dolap gibi yav.

O nasıl vücut öyle.

1 sene de manyak geliştirmiş kendini geçen seneki resimlere falan bakınca fark çok net görülüyor.

sent via GSC

Umarim yalandir serbest kalma maddesi eger varsa vizyonsuz heriflere yaziklar olsun. Nekadar futbolcudan anladiklari ortaya tekrar cikarmiz oldular. Yönetimin tek yapacagi is yeni sözlesme sunup o maddeyi kaldirmak olacak yoksa bildin cöp parasina gidecek.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Satılacak yüksek ihtimal.
Dün izlemişler, zaten sahanın en iyisiydi ayrı çabası vardı maç icinde.

7,5 alt yapıdan çıkardığımız biri icin iyi para ancak gelişime açık. Gider yurt dısında piyasa yapar 15-20 milyon euroları görür. Türkiye'de malesef biz o paralara satamayız.

On yıldır bu foruma üyeyim , sadece 1 kere aşırı sinirlenip ceza aldım. Eğer şu 7.5 olayı doğruysa on yıllık ceza alacak seviyede sövebilirim emeği geçenlere. Umuyorum yalandır , kaynak hiçbir ağırlığı olmayan zottirik bir tip allahtan.

Ahmet Çalığı sırtında taşıyarak savunma yaptı resmen tek başınaydı defansta cidden üzülüyorum çabasına

Futbolcu satilir sorun degil ,hatta 3 ay evvel ismini cogumuzun bilmedigi adam bir anda euro 6 lira iken 7,5 a gitse o da kotu degildir

Fakat o paranin selcuk un sozlesmesine , belhandanin transfer taksidine , hele hele tarik in banka hesabina yatacagini bilmek

Omerin mugdat in 2 ay sonra bu parayla akhisardaki arkadaslarina yeni arabalariyla sov yapacagini gormek esas uzucu olan

Futbolcu satilir sorun degil ,hatta 3 ay evvel ismini cogumuzun bilmedigi adam bir anda euro 6 lira iken 7,5 a gitse o da kotu degildir

Fakat o paranin selcuk un sozlesmesine , belhandanin transfer taksidine , hele hele tarik in banka hesabina yatacagini bilmek

Omerin mugdat in 2 ay sonra bu parayla akhisardaki arkadaslarina yeni arabalariyla sov yapacagini gormek esas uzucu olan
allah gönderdi bunu da. bu olmasa her maç 5liğiz

valla birazcık takip edenler ozanı tanıyordu
ama kendi adıma konusacak olursam ben bu denli performans beklemiyordum şaşırttı
alt yapıda ozan gibi bir sürü genc var selcuk eren omer coplerı yerine şans bulsalar
kendilerini gösterecekler ama bulamıyorlar

7.5 opsiyon var diyelim ozan bizim rızamız olmadan bu şekilde ayrılmaz takımdan.. Daha 3 aylık oyuncu onu ozan yapan bu şanlı formadır sene sonu sözleşme yenileri zamlı opsiyon falan da koymayız rahat olun ozan ancak biz satarsak gider bu yaşta

Geri
Üst Alt