Cocuk kendisi cikip derse ben gitmek ıstiyorum sozlesmemde boyle bir madde var onu kullanacağım o zaman hepimiz gerekeni söyleriz zaten bu kadar erken davrandığı için ama şu an kendisinden bir şey duymadık bu yönetimin ipiyle kuyuya inilmez
Bu yönetime asla inanmıyorum zaten yalancı olduklarını hepimiz biliyoruz kaç defa tv önüne çıkıp yalan söyleyerek kendilerini rezil ettiler

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı kısıtlaması gelse iyi en azından ozan var diyorduk oda yalan oldu

Galatasaray Düşmanlarının .........

gitmeyi tercih ederse kırılırım ama çok da mantıksız diyemem

bizim klüp ne zaman oyuncular zirve yaptığında elden çıkarmayı becermiş ki , ozanın maddesi falan olmasa 15 teklif gelse az diye satmazlar 2 sene sonra bu boktan sistemde aksamaya başlayınca 7-8 bile teklif gelmedi diye elde kalır geleceği kararır bebenin

Profesyonel dunyada hala boyle karakter , sark mantigi oluyor biraz

Bu dunyada kontrat ve yazili anlasmalar konusur . 7,5 a gitmesine razi degilsen , sozlesme asamasinda gitmesine razi olacagin maddeyi koyacaksin

Gitmek isteyene dur demeyeceksin. Gitmek istiyor ise de tek laf etmem, sonuna kadar haklı bu ülke futbolundan ne kadar çabuk kurtulur ise o kadar iyi.

Eski ve mevcut yönetimin hataları yüzünden adama hain ve benzeri laflar edilmesini doğru bulmuyorum.

Bu aciklamalardan sonra kalirsa ,her kotu mudahelesinde tepki alir iyice mundar olur bu cocuk ,gitsin zaten

Joder!!

Twitterdan falan açıklama yapması gerek yoksa kısa sürede kazandığı sempatiyi kaybedebilir ...

Bak oglum senin Emre, Okan, Arda abilerin de kactilar

Bir onlara danis pismanlar mi

Turkiye'de guclu altyapilar arasindayiz ama aidiyet duygusu veremiyoruz Trabzon ve Bursa gibi

Neden hain besliyoruz bir sorusturmak gerek

Bak oglum senin Emre, Okan, Arda abilerin de kactilar

Bir onlara danis pismanlar mi

Turkiye'de guclu altyapilar arasindayiz ama aidiyet duygusu veremiyoruz Trabzon ve Bursa gibi

Neden hain besliyoruz bir sorusturmak gerek

Eminim Abdülkadir ve yusuf diretseler rahat giderler. Bir sıkıntı var bizim altyapidan cikanlarda

Eminim Abdülkadir ve yusuf diretseler rahat giderler. Bir sıkıntı var bizim altyapidan cikanlarda

Yani direkt sonuclara varmamak gerekir, nihayetinde Ozan kulupte kalmayi da secebilir ve bir burukluk olmasina ragmen devam eder

Ama isin buralara gelmemesi gerekirdi en basta, acikcasi bundan sonra hicbir sey eskisi gibi olmaz sanki

Bu kadar desteğe rağmen gitmek isterse taraftarın duygusal tepkisi fazla olur.Ancak para kazandırdğı için teşekkür ederiz.

Yabancıların çoğu türk oyunculardan daha fazla aidiyet besliyorlar bizim kulübe gidenler bile sürekli kontakta sosyal medya üzerinden. Bi de burada aldıkları para falan diyorsunuz, sanki yerli oyuncular asgari ücrete oynuyor. Türk oyuncuların hepsinin karakterinde sıkıntı olamaz sanırım, ülkedeki yetiştirme tarzı, ebeveyn cahilliği falan her neyse işte bir ton bok püsür şey. Arada 1000'de 1 Semih yada Hakan Balta gibi oyuncu çıkıyor o da nadir. Semih kötü stoper olsa da karakter olarak çok iyiydi gerçekten, Hakan'da keza. Ozan şu an büyük takımlarda 11 oynayamaz zaten de bu şekilde dönüş yolunu da kapatıyor. Zaten alıp kiralarlar bir yerlere dikiş tutturamazsa bize geri de dönemez, kendi ayağına sıkıyor şu an.

Adama diyorsunuzki sözleşmesini tekrar yenilesin ve Galatasaray'a daha çok para kazandırsın. Biz bu günlere bunun için yetiştirdik, eğer direkt gidersen karaktersizlik yaparsın diyorsunuz.
Bende diyorumki sen bu adamı para kazanmak içinmi yoksa Galatasaray'a sahada faydası olsun diyemi yetiştirdin ? Yada bu adamı yetiştirirken 7.5M euro harcadınmı ? Sözleşmesine 7.5M euro serbest kalma bedeli bu adamı değil eski yönetimi bağlar. O zaman 20M yazaydın.
Sırf para kazanmak adına yetiştirdiysen buda ayrı bir karaktersizliktir. Olaya böyle bakmak lazım. 3-4 ay önce oynatmaya başladığın oyuncudan direkt 7.5M euro. Şuanki vasıfsız yönetim için balıklama para. Potansiyeli çok daha yüksek, belki sene sonunu beklese çok rahat 20-25M € olur.
Şu devirde yurtdışında çalışma fırsatını geri çeviren adama sadece enayi derim.

Son düzenleme:
Söyle birsey var baskan ve Apo nun kendini bilmez aciklamalari yüzünden ben artik bu adamlara 100% inanamiyorum.

Bu yüzden Ozan konusunda da inanmiyorum (simdilik), bugüne kadar hep oyunculari öne atip kendileri aradan siyrilmaya calistilar. Mesela ancak aylar sonra forvet almadiklari icin suclu olduklarini itiraf ettiler, ki ne kiyametler koptu bu sürecte, taraftardan bu kadar tepki gelmese bunu bile yapmazlardi kuvvetle muhtemel.

Hep oyuncular suclu biz magduruz diye aglamasinlar, baydi artik, taraftar bir yer iki yer ama bir yerden sonra kanmaz bunlara.

Geri
Üst Alt