Romantizmine sokayim, yapilan hainliktir, vefasizliktir, kallesliktir. Yeni sozlesme imzalayip o maddeyi kaldirsa bu kulup onu istedigi kulube gene satar, kulubun kasasina da belki bir belki üç belki beş milyon daha fazla para girer. Ama genc kardesimiz taraftarin gonlunde taht kurmaktansa menajerinin kucagina oturmayi tercih ediyor. Ins bu hatasindan en kisa zamanda döner. Donmezse de ebesinin örekesine kadar yolu var.

Ağzına sağlık arkadaş, duygularıma tercüman olmuşsun.

Burada yine bilmedigimiz seyler var , mesela mevcut sozlesme ilk yapilirken ozan ne para istedi ve bu asgari sozlesmeyi ancak teklif gelirse giderim seklinde mi kabul etti

Ya da su an talip olan kulup ne verecek ve ozan bunu GS den alabilecek mi

Bilmiyoruz !

Hain falan degil profesyonel. Ha biz istiyoruz ki bu çocuklar bizim gibi klubu sevsin Galatasarayli olsun klube biraz daha fazla kazandirsin ama gecin o isleri. Dünyada bir tane metin oktay var. Yarin atalay mustafa kapi aynisini yaptinginda kizmayin bu arkadaslara.

5 maç oynayıp götü kalkmış. Git ulan Galatasaray senden de menajerinden de büyüktür.

DvX0wgRX0AQLw1b.jpg:large

hala 7.5 gelmedi mi kardes gelsin su parada isimize baksak. O paraya 2 tane ozan buluruz seri getirsinler parayi

Yönetim satmak için oyun yapıyor gibi geliyor bana çünkü söz verdikleri transferi yapacak kaynak yok. Tek kaynak yaratacakları oyuncu Ozan.

Maicon, Mairano ve diğer satılması gündemde olan hiç bir oyuncusu alacak salak kulüp yok. Araplar demeyin onlar bile bizden akıllı. Gomis olayında yaptıkları ortada. O yüzden boşuna hayal kurduk Maicon'dan 5, Mariano'dan 3 gibi.

Bu Ozan olayıyla bana göre yönetim Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en hain yönetim olduğunu kanıtladı. Devra arası transfer yapamazlar ise gideceklerini çok iyi biliyor. Her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Sırf koltuklarını kaybetmemek için yüreği Galatasaray diye atan bir oyuncuya türlü türlü oyunlar çekiyorlar. Aksi ispatlanmadıkça bu konuda Ozan suçsuzdur.

Geçmiş yönetimlerin yaptığı oyuncudan soğutup satma peşindeler ki tepki olmasın. Geçmiş yönetimlerden güzel taktiler almışlar.

Ozan tabi ki sucsuzdur , yani ortada bir suclu yok ki zaten

Arkadasim anlamiyor musunuz , adamin sozlesmesinde kendi istedigi takdirde 7,5 m euro cikis maddesi var , aralarinda ne konusup neyi red neyi kabul ettigini nereden biliyorsunuz da "yonetimin sozlesmeyi bilerek uzatmadigini" iddia ediyorsunuz , varsa boyle bir bilginiz paylasin biz de bilelim

Diger yandan , eski yonetime de bu olay ozelinde cok yuklenemiyorum , cunku altyapidaki oyuncularin maas ve sozlesmelerini duzenlerken daha az para vermek icin boyle maddeleri kabul etmis olabilirler , biraz gelecek projeksiyonlarinin hatali olabilecegini gosterir bu ama facia bir hatadir diyemeyiz

Ama suanki mevcut yonetime bazi konularda ben de salliyorum , fakat bu hususta yapabilecekleri bir sey yok menejer ve ozan istemiyorsa

Hadi ozan söyle de şu dallama menajerine işi hızlandırsın. Para lazım lan papara

Etse etse 10 milyon eder diyen taraftarlar var.Şu an bizi yönetenlerde bu kafada olduğu için kulüp maddi anlamda batağın içinde...18 yaşında Şampiyonlar Liginde banko oynayan kaç futbolcu var?

Menajerine uyup bu kadar erken Avrupa'ya giderse hüsrana uğrayabilir.

Yaptığı hainliği bi tarafa bırakın kariyeri açısından da salakça bi hareket yapıyor giderse enes ünal gibi ordan oraya kiralanıp kevaşeye döner. Gelişimini bizde tamanlayıp bidahaki sezon giderse daha sağlam bi adım atmış olur

Ya 18 yaşındasın çok üst düzey oyuncu olacaksın belli gel vazgeç şu menajer sevdasından. Gerçekten yakışmıyor bak serdar da gidiyor Galatasarayı zor durumda bırakıyorsun kardeşim benim. Eğer serbest kalma bedelin yoksa al yeni sözleşmeyi bak keyfine.

Geri
Üst Alt