Net menejar oyunu. Resmi teklif oldugunu bile düsünmüyorum. Ozan bi kac hafta sonra yeni zamli sözlesme imzalaycak, göreceksiniz

twitter'da biosuna yazdığı ''Galatasaray Futbol Takımı Oyuncusu'' çok soğuk bir ifade bence.

Şöyle bişey var bir stoper eğer Maldini gibi defans yapma uzmanı değilse rakiple maç içinde çok fazla bire birde yakalanır direk ikili mücadeleye girer hele ki bizim gibi açık oynayan takım halinde defans yapma özürlüsü bir takımda stoperlerin bire birde ki yaptıkları çok önemli

Ozan 'ı bambaşka kılan şey de bu mesela muazzam bir markaj/kademe bilgisi yok (ki 18 yaşında bir çocukta zaten aranacak şey değil bu) veya hava toplarında Serdar kadar bile üstün değil ama çocuğun öyle bir bire birde rakibi karşılaması öyle mükemmel bir zamanlama ile hamle yapması varki gerçekten bambaşka

Karşısındaki kim olursa olsun bu şampiyonlar liginde Konoplyanka&Farfan&Embolo&Marega&Smolov gibi avrupanın sayılı oyuncuları içinde böyleydi ligde Trezeguet&Diagne&Bilal Başaçıkoğlu&Mensah filan gibi rakipleri en çok zorlayan adamlar içinde böyle Ozan rakibini bire birde yakalayıp karşına geçtiği zaman bir güven geliyor ki içime tamam diyorum Ozan burda hayatta geçirmez rakibini

Ben hayatımda 18 yaşındaki bir stoper için böyle bir güven duymadım hani STSL 'yi zaten geçtim de şu anda dünyanın en iyi stoperleri dediğimiz adamlar bile 18 yaşındayken Ozan kadar etkili değillerdir bu söylediğim konuda

Bir de gerçekten çok soğukkanlı maç içinde ne yapması gerektiğini biliyor sürekli doğru işleri yapıyor doğru kararlar veriyor pozisyonları doğru yorumluyor bu yaşta bir defans oyuncusunun bunları yapması gerçekten kolay bir iş değil.

Markaj/Kademe bilgisi oynadıkça gelişecek bişey ki defans bilgisi zaten var çocuğun öyle saçma sapan bir pozisyon hatası filan yapmıyor çaylak olmasına rağmen

Hava toplarında üstünlük kurmasını elbet öğrenir. Hava toplarında kötü değil çoğu zaman cepheden/yandan gelen topları süpürüyor ama özellikle STSL 'de rakiplerin bize gol atmak için ilk planları hava topları/yan toplar/duran toplar olduğu için bu özelliğinin mükemmel olması gerekiyor yani en azından Serdar kadar güven vermesi gerekiyor hava toplarında

Ben Ozan 'ın şimdi ayrılmasının hem kendi adına hem de Galatasaray adına çok yanlış bir karar olacağını düşünüyorum. Çünkü hem bizim Ozan 'a çok ihtiyacımız var hem de Ozan 'ın 18 yaşında büyük bir lige / top class diyebileceğimiz takımlara giderse ezileceğini düşünüyorum. Çünkü hatasız oynamıyor Ozan. Biz her türlü tolerans gösteririz Porto maçında kaptırdığı topta yediğimiz gol/yaptırdığı penaltılar vs. bunları ulan yeter ki böyle oynasın da yapsın, hata yapa yapa öğrenecek bu çocuk deriz ama düşünsenize hakkında geçen ManU haberleri doğru diyelim EPL 'ye gitti böyle bir hata yaptı ? kimse Ozan 'a o toleransı göstermez bence
Ne güzel yazıyorsun ya valla analiz yap sabaha kadar okuyalım o derece

Eger 10 maç oynadı diye biryerleri bu kadar kalktıysa bunun birşey beklemeyin yeni Emre yeni arda faciası olur diye düşünüyorum

Ozan kalsa bile eskisi kadar kredisi olmayacak.Yaptığı en ufak hatada büyük tepki alacak.Madem menajer ve para konuşucak kadar profesyonel oldu sahada da beklentiyi karşılayacak.Maç başı bir penaltı ya da gollük hata ortalamasıyla oynamayacak.Ben 7.5m bonservisin Ozan için gayet iyi olduğunu düşünüyorum.Ozan sakar ve vasat bir stoper.En fazla bir Gökhan Zan olabilir.Semih Kaya için Maldini diyenleri gördük bu forumda.

haluk yürekli: yönetim ozan kabakı 7.5 milyona satmak istiyor net bilgi

haluk yürekli: ozan kabak tarafı yönetimin açıklamasından dolayı çok üzgün 1. ağızdan biliyorum

ya biliyoruz işte bu yönetimin oyunlarını, aynısı gomise yapıldı

inanılır gibi değil cengiz ünderden bile 5 kat daha potansiyelli bir oyuncu clde oynamasına rağmen galatasaraydan 7.5 milyona transfer olacak

cengiz ünder başakşehirden sadece lig performansindan dolayı 12.5 milyona artı bonuslar gitti

bunu kimse açıklayamaz boşuna şöyle böyle demeyin

Madem para pazarlığı yapacak kadar kasarlandi sonuçlarına katlanacak

Galatasaray Düşmanlarının .........

haluk yürekli: yönetim ozan kabakı 7.5 milyona satmak istiyor net bilgi

haluk yürekli: ozan kabak tarafı yönetimin açıklamasından dolayı çok üzgün 1. ağızdan biliyorum

ya biliyoruz işte bu yönetimin oyunlarını, aynısı gomise yapıldı

inanılır gibi değil cengiz ünderden bile 5 kat daha potansiyelli bir oyuncu clde oynamasına rağmen galatasaraydan 7.5 milyona transfer olacak

cengiz ünder başakşehirden sadece lig performansindan dolayı 12.5 milyona artı bonuslar gitti

bunu kimse açıklayamaz boşuna şöyle böyle demeyin
Bos beles bir sahis.

Yönetime hiç güvenmiyorum. Ne söyledikleri, ne yaptıkları belli değil.

Bos beles bir sahis.

Yok haluk yurekli bos sallamaz , cok dostu var camiadan fakat sunu anlamiyorum , adamin sozlesmesinde 7,5 milyonluk cikis maddesi varsa , ve oyuncu tarafi sozlesme yenilemeye yanasmiyorsa , mevcut yonetimin bunda ne kusuru olabilir

Ozan i alip tehdit ile sozlesme mi imzalatacaklardi ? Adam bu yasta (o da belki) bir avrupa sansi yakalamis , kimseye de oyle vefa mefa gostermek zorunda da degil

Burada hatali ve suclu olan kimse yok

Gelelim gomis e . Adamin bizde kalmis 2 senesi , alacagi toplam para 7-8 milyon euro arasinda . Ilk senesinde almis 6 milyondan fazla para . Senden cok daha zengin bir kulup bu adama 3 sene icin 21 milyon euro teklif ediyor

Burada da ne gomis sucludur ne de yonetim . Bu paralari odeyemeyiz . Kaldi ki bir sekilde odeyebilecek olsak bile neredeyse 100% zammi takimdaki kimseye aciklayamazsin .

Burada bir hata var mi ? Evet var . Basin bir sekilde ogrenip dogru haber yapmisti kayseri maci oncesi , adamin paralarini dursun yonetimi geciktirdikce geciktirdi , yeni yonetim de o kritik donemde gomis i korumak adina yalan konustu , sakat dedi falandi filandi

Sonra ortaya cikinca albayrak vasitasi ile kendilerini yalanladilar

Mesela serdar olayinda da yonetimi suclarim eger yok pahasina giderse , cunku kendi donemlerinde ortaya cikmis bir sorun

Ama kulupte bir para kalmamasi , bu yuksek maaslar ve gecmiste yapilmis sozlesmeler icin mevcut yonetimi suclamak kadar beyin terk bir durum olamaz

Kimseye satasmadan etmeden dogru duzgun , her ortalama zekanin anlayabilecegi durulukta meseleleri anlatmaya calisiyoruz

Ama hala buna karsin salaga yatarak yorum yapanlar ya aklen eksiktir ya da burayi karistirmak icin kasitli davraniyordur

Yahut 3 uncu secenek , mesela gomis e o zammi nasil vereceklerinin yorumunu , bunun dogrulugunu veya ozan kabul etmiyorsa nasil sozlesme maddesinin kaldirilabilecegini ifade etsinler , bizim de ufkumuz gelissin

Ama boyle "yoneticiysen halledeceksin , bul bir yolunu vb" sacma sapan dayanaksiz satirlar yazacaklar hic yazmasin zahmet edip

Yok haluk yurekli bos sallamaz , cok dostu var camiadan fakat sunu anlamiyorum , adamin sozlesmesinde 7,5 milyonluk cikis maddesi varsa , ve oyuncu tarafi sozlesme yenilemeye yanasmiyorsa , mevcut yonetimin bunda ne kusuru olabilir

Ozan i alip tehdit ile sozlesme mi imzalatacaklardi ? Adam bu yasta (o da belki) bir avrupa sansi yakalamis , kimseye de oyle vefa mefa gostermek zorunda da degil

Burada hatali ve suclu olan kimse yok

Gelelim gomis e . Adamin bizde kalmis 2 senesi , alacagi toplam para 7-8 milyon euro arasinda . Ilk senesinde almis 6 milyondan fazla para . Senden cok daha zengin bir kulup bu adama 3 sene icin 21 milyon euro teklif ediyor

Burada da ne gomis sucludur ne de yonetim . Bu paralari odeyemeyiz . Kaldi ki bir sekilde odeyebilecek olsak bile neredeyse 100% zammi takimdaki kimseye aciklayamazsin .

Burada bir hata var mi ? Evet var . Basin bir sekilde ogrenip dogru haber yapmisti kayseri maci oncesi , adamin paralarini dursun yonetimi geciktirdikce geciktirdi , yeni yonetim de o kritik donemde gomis i korumak adina yalan konustu , sakat dedi falandi filandi

Sonra ortaya cikinca albayrak vasitasi ile kendilerini yalanladilar

Mesela serdar olayinda da yonetimi suclarim eger yok pahasina giderse , cunku kendi donemlerinde ortaya cikmis bir sorun

Ama kulupte bir para kalmamasi , bu yuksek maaslar ve gecmiste yapilmis sozlesmeler icin mevcut yonetimi suclamak kadar beyin terk bir durum olamaz

Kimseye satasmadan etmeden dogru duzgun , her ortalama zekanin anlayabilecegi durulukta meseleleri anlatmaya calisiyoruz

Ama hala buna karsin salaga yatarak yorum yapanlar ya aklen eksiktir ya da burayi karistirmak icin kasitli davraniyordur

Yahut 3 uncu secenek , mesela gomis e o zammi nasil vereceklerinin yorumunu , bunun dogrulugunu veya ozan kabul etmiyorsa nasil sozlesme maddesinin kaldirilabilecegini ifade etsinler , bizim de ufkumuz gelissin

Ama boyle "yoneticiysen halledeceksin , bul bir yolunu vb" sacma sapan dayanaksiz satirlar yazacaklar hic yazmasin zahmet edip
Ozan giderse tabi ki bunda yonetimin cok bir sucu var diyemeyiz. Zaten burada yazanlarin ben dahil cogu ozana salliyor. Ha bazilari da buna profesyonellik diyor ama ben daha altyapidan cikali ay olmus bir adamin profesyonelligini falan anlamam. Profesyonellik dedigimiz sey de adini koyalim paragozluktur, menajerlerin oyuncagi olmaktir. Neyse yolu acik olsun.

Gomisin gonderilmesi dogruydu, bunu hep destekledim. Ben kendisini futbolcu olarak da begenmiyordum zaten ve ayrica karaktersizdi. Lakin gomisi gonderip yerine adam almamak bu ise yaramaz yonetimin bitisidir.

Serdar konusunun ise ftor beyin kisisel kararı oldugu bariz. Beyimiz gene bir seye kızıyor ve adami siliyor. Bu hususta yonetime sallayani gormedim zaten, herkes ftora salliyor. Olayin gelisiminde yonetim suclanamaz ama pazarlama konusunda ise hatali olduklari bir gercek. Sen bu olayi boyle ilan edersen, menajerine de git kulup bul dersen kimse sana gelip bir lira vermez. Menajeri de son gun gelir kulup bulamadim alacaklarina karsilik bonservisini verin der ve alir. Bonservisini aldigi gibi de gider bir takimla imzalar.

Hakkimizda hayirlisi olsun. Hürmetler.

Evet yönetimin işi bu sorunları cözmek, cözemiyor ise de başarısız sayılır. Adının içinde gizli yahu yönetici, sorumluluğunu aldığı Kurumu yönetmek ile mesul. Eski yönetim şunu yapmış bunu yapmış demek icin değil bunları çözmek için geldiler bu göreve ve talip olurken de mağaradan yeni çıkmadılar ise bu kulübün bütün bu sorunlarından haberdar idiler.

Ozan'ın sözleşmesini zorla uzatamaz kimse ama işte bunu yapmayı başarır isen becerikli sayılırsın, beceremeyip biraz daha fazlasına satma imkanını elde edemez isen hata bu sözleşmeyi yapanındır ama beceriksizlik mevcut yönetime yazar.

Bunun neresi beyin terk olmaktır anlamak güç, cünkü yönetici olmanın gereksinimi dile getiriliyor. Yapılan hatalar için, bilimum sorunlar için cözüm bulamayacaklar ise yönetime ne gerek var? Kapatalım o zaman dükkanı veya bırakalım sorunlar öylece kalsın, yapılan hatalar zarar vermeye devam etsin. Bu sadece kulüpler için de gecerli değil, herhangi bir şirketin yöneticisi için de gecerli.

Sinan, zerre sataşma amacım yok ama bu yazdıklarıma benzer bir ifadeyi bir zamanlar sen kendin bile yazdın. Tam cümleyi hatırlamıyorum ama isimler gelip gecer, kurumlar yoluna devam eder minvalinde bir şey idi.

Ben ve benim gibi mevcut yönetime Ozan için serzenişte bulunanlar bundan bahsediyorlar. Hata Dursun denen artık hakaret etmekten bıktığım vatandaşın ama bu hatayı düzeltme görevi mevcut yönetimin. Düzeltirler ise becerikli sayılırlar, beceremezler ise hata onların değil ama beceriksiz sayılırlar. Bu makama talip olanların görevi bu kulübün menfaatlerini hep daha üst bir seviyeye çıkarmaktır.

Bunu böyle görmeyecek isek ne diye kötü yönetim sergileyen, kulübün sorunlarına cözümler bulamayan eski başkan ve yöneticileri eleştiriyoruz, ki bu eleştirenlere sen de dahilsin!?

Son düzenleme:
Haluk Yüreklinin açıklamasının yüzde yüz doğru olduğu yönetimin açıklaması ile zaten ortada,yönetim ayak oyunları yapıp laf ebeliği ile tepkiden uzaklaşmak istiyor ama ozanı satmışlar bu çok belli...

giderse gitsin ya

dünkü çocuğa bak

ben olsam oynatmam eğer işin arka tarafında artistlik yaptıysa

getirsin 7.5 'u

defolsun gitsin

Eger menajerin elinde resmi bir teklif varsa ve suan bizim yönetimle pazarliga girsiyse ozan icin daha iyi bir lontrat cikarmaya eli güclü olur, yok elinde bir kanit yoksa sap gibi ortada kalir. Bu is basindan beri ozanin menajerin para gözlü olmasindan cikti. Cidden bir takimi istiyorsa ve ozan tarafi raziysa simdiye kadar pat diye yatirirdi isteyen takim ozan icin 7.5.milyonu. inter ozana gercekten talipse ozan orda tas catlasa 500bin euro net kazanir daha fazla vermezler

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet yönetimin işi bu sorunları cözmek, cözemiyor ise de başarısız sayılır. Adının içinde gizli yahu yönetici, sorumluluğunu aldığı Kurumu yönetmek ile mesul. Eski yönetim şunu yapmış bunu yapmış demek icin değil bunları çözmek için geldiler bu göreve ve talip olurken de mağaradan yeni çıkmadılar ise bu kulübün bütün bu sorunlarından haberdar idiler.

Ozan'ın sözleşmesini zorla uzatamaz kimse ama işte bunu yapmayı başarır isen becerikli sayılırsın, beceremeyip biraz daha fazlasına satma imkanını elde edemez isen hata bu sözleşmeyi yapanındır ama beceriksizlik mevcut yönetime yazar.

Bunun neresi beyin terk olmaktır anlamak güç, cünkü yönetici olmanın gereksinimi dile getiriliyor. Yapılan hatalar için, bilimum sorunlar için cözüm bulamayacaklar ise yönetime ne gerek var? Kapatalım o zaman dükkanı veya bırakalım sorunlar öylece kalsın, yapılan hatalar zarar vermeye devam etsin. Bu sadece kulüpler için de gecerli değil, herhangi bir şirketin yöneticisi için de gecerli.

Sinan, zerre sataşma amacım yok ama bu yazdıklarıma benzer bir ifadeyi bir zamanlar sen kendin bile yazdın. Tam cümleyi hatırlamıyorum ama isimler gelip gecer, kurumlar yoluna devam eder minvalinde bir şey idi.

Ben ve benim gibi mevcut yönetime Ozan için serzenişte bulunanlar bundan bahsediyorlar. Hata Dursun denen artık hakaret etmekten bıktığım vatandaşın ama bu hatayı düzeltme görevi mevcut yönetimin. Düzeltirler ise becerikli sayılırlar, beceremezler ise hata onların değil ama beceriksiz sayılırlar. Bu makama talip olanların görevi bu kulübün menfaatlerini hep daha üst bir seviyeye çıkarmaktır.

Bunu böyle görmeyecek isek ne diye kötü yönetim sergileyen, kulübün sorunlarına cözümler bulamayan eski başkan ve yöneticileri eleştiriyoruz, ki bu eleştirenlere sen de dahilsin!?

Sinan işte boş boş konuşuyor. Gomis'e hain diyordu maçta takımı sattı diyordu şimdi Gomis'in bir suçu yok diyor. Düz bakış açılarıyla her şeyi yorumluyor. Her şey evraktan ibaret sanki. Yönetici yerine robot yazılımlar getirilsin o halde otomatik sözleşme, transfer teklifleri yapılsın. Robot oyuncu ile sadece para odaklı konuşsun sonuçta her şey sözleşmeden ibaret başka şeylere gerek yok.

Geri
Üst Alt