- 13 Şubat 2009
- 26.767
- 24.024
- 3.048
Barca'ya basmayan mı kaldı yav
Seneye küme düşerler.
Barcelona’nın 11ine şöyle bir bakıyorum kimi Galatasaray’a alırım diye kimseyi bulamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barca'ya basmayan mı kaldı yav
Seneye küme düşerler.
Bu sezon o iş yaş.İyi oynadı, yanında gerçek bir stoper olduğunda çok daha iyi olacak.
Böyle olacağı belliydi yav yıllardır. Messi'yi yollayıp o bütçeyle gençleri toplamaları lazımken Dest diye bir herif geldi. Yedlin daha iyidir.Barcelona’nın 11ine şöyle bir bakıyorum kimi Galatasaray’a alırım diye kimseyi bulamıyorum.
Messi rotasyonda iş yapar sanki.Barcelona’nın 11ine şöyle bir bakıyorum kimi Galatasaray’a alırım diye kimseyi bulamıyorum.
Böyle olacağı belliydi yav yıllardır. Messi'yi yollayıp o bütçeyle gençleri toplamaları lazımken Dest diye bir herif geldi. Yedlin daha iyidir.
Geçen yıl 8 yiyen stoperlerle çıkmışlar bir de maça![]()
Pique'den Ramos yaratmak istediler; olacak iş değildi. Şahsen 8 senedir falan beğenmiyorum ama hala oynuyor.Zaten ben bunların en iyi zamanlarında bile neden inatla adam gibi 1 tane stoper almadıklarını anlamadım. Xavi-Iniesta’dan sonra en iyi yerleri ileri üçlüsü olmasına rağmen sürekli yine o bölgeye adam baktılar stoperler, bekler, orta saha Barca seviyesi için vasat ve vasat altı kaldı hep. Dani Alves’ten Dest’e. Cidden enteresan.
Mevzuyu biliyorsunuz
Bu sezonun kazanımı o çocuk.jones çok iyi maç çıkardı