Barcelona’nın 11ine şöyle bir bakıyorum kimi Galatasaray’a alırım diye kimseyi bulamıyorum.
Böyle olacağı belliydi yav yıllardır. Messi'yi yollayıp o bütçeyle gençleri toplamaları lazımken Dest diye bir herif geldi. Yedlin daha iyidir.

Geçen yıl 8 yiyen stoperlerle çıkmışlar bir de maça :asd:

Ozan Kabak'ın Liverpool'da ilk Şampiyonlar Ligi maçı:

* Süre: 90 dakika

* İkili Mücadele: 7/9

* Top Uzaklaştırma: 2

* Pas Arası: 3

* Hava Topu Kazanma: %90

* Pas İsabet: %84

ne kadar iyi savunmacı olursanız olun ayağınız kötüyse yerinize donk gibi adamlar oynar. ozan da bu konuda merih'den kat be kat üstün.

bu yaşta liverpoolda şl maçına çıkmak büyük başarıdır. önünde daha uzun yıllar var. devam aslanım.

Ozan Kabak: "Liverpool'a yeni geldim. Zamana ihtiyacım var. Bu maç benim için önemliydi. Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'da ilk maçım ve ilk galibiyetim. Bugün benim için özel. Bu yüzden çok mutluyum." (beIN Sports)

Ozan Kabak: "İkinci yarıda bazı pozisyonlarda birkaç hata yapmış olmamıza rağmen oyunu kontrol eden taraftık. Rakibe karşı iyi baskı uyguladık. Ön alanda iyi baskı kurarak rakibi hataya zorladık. Golleri bulduk. Kazandığımız için mutluyuz." (beIN Sports)

Böyle olacağı belliydi yav yıllardır. Messi'yi yollayıp o bütçeyle gençleri toplamaları lazımken Dest diye bir herif geldi. Yedlin daha iyidir.

Geçen yıl 8 yiyen stoperlerle çıkmışlar bir de maça :asd:

Zaten ben bunların en iyi zamanlarında bile neden inatla adam gibi 1 tane stoper almadıklarını anlamadım. Xavi-Iniesta’dan sonra en iyi yerleri ileri üçlüsü olmasına rağmen sürekli yine o bölgeye adam baktılar stoperler, bekler, orta saha Barca seviyesi için vasat ve vasat altı kaldı hep. Dani Alves’ten Dest’e. Cidden enteresan.

van dijk ozan yaşındayken groningen'de 11 bile değildi belkide

Zaten ben bunların en iyi zamanlarında bile neden inatla adam gibi 1 tane stoper almadıklarını anlamadım. Xavi-Iniesta’dan sonra en iyi yerleri ileri üçlüsü olmasına rağmen sürekli yine o bölgeye adam baktılar stoperler, bekler, orta saha Barca seviyesi için vasat ve vasat altı kaldı hep. Dani Alves’ten Dest’e. Cidden enteresan.
Pique'den Ramos yaratmak istediler; olacak iş değildi. Şahsen 8 senedir falan beğenmiyorum ama hala oynuyor.

Ne Umtiti ne de Lenglet kötü stoperler değildü ama bunlarda rezalet duruma düştüler. Alba çöktü, Busquets bitti, Messi'nin umrunda bile değil takım. Dembele desen maç bitse de oyun oynasam kafasında. Geçen sene Bayern maçı öncesi handikaplı Bayern dediğimde garipsemişti buradakiler ama durum 4 senedir falan o, bireysel ayaklar iş yaparsa kazanıyorlar yoksa Alaves'i bile yenecek takım değiller.

Bugünkü ilk iki goldeki savunmaya baksana yav biz yapmıyoruz o hataları.

Geri
Üst Alt